alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 d rajt batn? Ja, sej, zdej pa glumiš gljivu. :xx!: Evo me...kr trije okol mene...to mi deliteeeeeeeeeee To vedno! Če je le kaj tekočega pri roki Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 uuuuu, kr grupna varianta , dej bikec mal oladi Ker bikec zjdej? K jst mam tud luno v biku in kot bejba, sm kao bl bikec, kt pa dvojček. Baje. To vedno! Če je le kaj tekočega pri roki Am, que? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ja je kr rajt batn Smam jest sem car, če pa še dva rabš oz. pr men nebi rabla nbenhga..........ti pa pustim onedva, da boš če boš vidla, da sem jest tanartabulđi špe za več k sam za dav Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Am, que? Po slovensko, prosim... Ob taki uri pa po enem tednu nočnega šihta moja pamet ni sposobna reševat ugank... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ker bikec zjdej? K jst mam tud luno v biku in kot bejba, sm kao bl bikec, kt pa dvojček. Baje. Mojga sem mislil, že ves navdušen tle skače, pa še v rdeče se je oblekel , sam jst mam sonce v biku, pa ga mars al venera mal mirita, ko sta glih v dvojčku Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ja je kr rajt batn Smam jest sem car, če pa še dva rabš oz. pr men nebi rabla nbenhga..........ti pa pustim onedva, da boš če boš vidla, da sem jest tanartabulđi špe za več k sam za dav Tole sm pa skor prevajalca rabla...ne tok hitet, Trudi, sej te bo vse počakal. Ja, ja, sej vem, da je en lev čist zadost....ust in rok povsod zadost. Ne morš se hudiča ubrant, pa če ne vem kaj nardiš, madona. Alef, hvala enako...take pišeš, da tud moja pamet ne dojame tvojih namigov, ne znam več brat med vrsticami. Janif, a kr dvojčka maš tm...najs. Mal se mi sicer zeha, sam ste tok fejst družba, dam še kr mal kle visela. A bi mi kdo kak kakav naredu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Pa eurokrem ti tud lohk prnesem Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Janif, a kr dvojčka maš tm...najs. Mal se mi sicer zeha, sam ste tok fejst družba, dam še kr mal kle visela. A bi mi kdo kak kakav naredu? Ja, takle mam , pa še luna v vodnarju Kolk cukra daš not Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 itak, da so Levi dbest. vsega povsod zadost kot praviš Pikica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Alef, hvala enako...take pišeš, da tud moja pamet ne dojame tvojih namigov, ne znam več brat med vrsticami. Mal se mi sicer zeha, sam ste tok fejst družba, dam še kr mal kle visela. A bi mi kdo kak kakav naredu? Moja tud ne(pamet) Kakav? :xx!: Rum s čajem... :xx!: :xx!: Lahko tud rum brez čaja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Pa eurokrem ti tud lohk prnesem Ne, zdej ga ne bi, k sm tok milke pojedla. :xx!: Lohk ga pa ti zravn ješ, me nč ne mot. Ja, takle mam , pa še luna v vodnarju Kolk cukra daš not Nč cukra. Je že življenje tok sladko. itak, da so Levi dbest. vsega povsod zadost kot praviš Pikica. Uf, bejba...ti bom enkrat vse razložila. Moja tud ne(pamet) Kakav? :xx!: Rum s čajem... :xx!: :xx!: Lahko tud rum brez čaja... Čaj sm pa že. Samga ruma pa ne bi...bljaaaaaaaaak. Dej, zdej me boste tok narajcal s temi kakavi in čaji, da vas bom prsilla, da se zdele nekje dobimo, pa še mačono zvlečemo zravn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Čaj sm pa že. Samga ruma pa ne bi...bljaaaaaaaaak. No problem... Ti daj čaj, jaz bom rum... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 No problem... Ti daj čaj, jaz bom rum... A vidš, ti s ta prav dec! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ne, zdej ga ne bi, k sm tok milke pojedla. :xx!:sej ga niti nebi blo treba jest....... nobenmu Uf, bejba...ti bom enkrat vse razložila. hahahahahahahaha Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Nč cukra. Je že življenje tok sladko. Pa ti si moje sorte , je že na poti , upam da bo našel do tvojga konca Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 sej ga niti nebi blo treba jest....... nobenmu hahahahahahahaha A bi ga samo gledala? Kaj se smeješ? Smotko. Pa ti si moje sorte , je že na poti , upam da bo našel do tvojga konca Po mailu al po pošti, da vem, kera vrata odpret. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Po mailu al po pošti, da vem, kera vrata odpret. po luftu leti , upam, da je dost goriva Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Nč še ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Pr Levih je vedno tako, kot rečejo...sploh ni takih dvomov Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Pr Levih je vedno tako, kot rečejo...sploh ni takih dvomov Ja, kaj bi pa pol delala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Nč še ni. ah šit, spet je neki zajebal , ga bo treba še trenirat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Uf, bejba...ti bom enkrat vse razložila. misliš, da nimam nobenih izkušenj s kakšnim Levom ali kaj? uštela si se. jaz bi samo še Leve, ostali me sploh ne zanimajo več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Ja, kaj bi pa pol delala? Velik stvari se da počet k pa se jih ne da glih tako dobr opisat, kot pokazat Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 A vidš, ti s ta prav dec! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 ah šit, spet je neki zajebal , ga bo treba še trenirat Slab trener si. misliš, da nimam nobenih izkušenj s kakšnim Levom ali kaj? uštela si se. jaz bi samo še Leve, ostali me sploh ne zanimajo več. Velik stvari se da počet k pa se jih ne da glih tako dobr opisat, kot pokazat Kdaj maš cajt. Alef. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.