Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest mačona
online se vse da ... x:Dx online bi jaz vsak dan drugega deca, pa od vsakega drugačno čokolado in masažo in spretne rokice in jeziček ... z enim v savno, z drugim v gozd, s tretjim v toplo gnezdece, s četrtim plesat, s petim na večerjo ... x:Dx x:Dx x:Dx x:px uuu, ne bo to samo online, to bi v RL. in če bi še vsak obvladal ta prave zadevice ... x:px :2src: x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
mora met vsak dan cajt in igrat vlogo, ki jo zahtevam. x^x tko kot jaz lahko igram vloge po želji. pa še napol Levinja sem (si upam trditi, 3 planetke mam pa le x:Dx :inocent: )

Mačona. :O: x:Dx :palec:

Al pa če najdeš enga, k je tok zanimiv, da se da to vse z njim delat, tko, k moj Trudi. x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx ha ha ha x:Dx x:Dx ha ha ha hi hi hihi x:Dx x:Dx x:Dx kaj je lepšga k kej tazga prebrat x^x x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx ....pa še vse je res x:Dx x:Dx x:px x:px x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

mora met vsak dan cajt in igrat vlogo, ki jo zahtevam. x^x tko kot jaz lahko igram vloge po želji. pa še napol Levinja sem (si upam trditi, 3 planetke mam pa le x:Dx :inocent: )

Sej sem ti že odgovoru.....LEVI x^x x:Dx x:Dx :palec:

Guest mačona
vidve sta obe za užent x:Dx x:px x:px x:Dx

zaradi mene jih maš lahk sedem. sam če bom jaz kraljica. x^x sicer si najdem kakega drugega Leva, ki me bo razvajal ... :vragec: x:px x:Dx

Guest mačona
Mačonkica.....sam eden je LEV k je Car x^x x:px x:Dx [/color]

ja te pa nič. itak je zaseden ... :o|o: bom našla pa kakšnega Tigra, ki je edini Tiger-CAR. x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...