Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Pošteno! No, sej, ta nočnega kurjača zdej itak ni, k je šel najbrž spat, po napori noči, tko, da si ti lahk ta glavni dnevni, a ne? Pa mamo rešen problem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Pošteno! No, sej, ta nočnega kurjača zdej itak ni, k je šel najbrž spat, po napori noči, tko, da si ti lahk ta glavni dnevni, a ne? Pa mamo rešen problem. Težka bo... Zdajle bo kosilo... Potem pa oz. med kosilom en film ki sem ga sinoči začel gledat. Pa so bile ene atmosferske motnje - In ga nisem do konca... Upam da mi bo ratal predno spet Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 No, sej maš voljno zdele, jst tud nimam cajta, tko da spoki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 No, sej maš voljno zdele, jst tud nimam cajta, tko da spoki. Razumem! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 kaka telenovela se je tle razvila, no sej paše mal pavze ,danes so pa pridni dvojčki Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Pr nas se pa bliska in grmi, da se šipe tresejo ........ zakon Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Pr nas se pa bliska in grmi, da se šipe tresejo ........ zakon še dobr, da si pod streho , pa nč računalnika ne ugasneš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Očitno je dvojčke prejšnja noč čist izčrpala... Nikjer nobenega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Očitno je dvojčke prejšnja noč čist izčrpala... Nikjer nobenega... Mrbit pa res ....pa nevem, če mi niso oni tole zrihtal, da sm čist balan Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Mrbit pa res ....pa nevem, če mi niso oni tole zrihtal, da sm čist balan Da te nom 2x okol kepe. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Mrbit pa res ....pa nevem, če mi niso oni tole zrihtal, da sm čist balan Čist mogoče... Kaj pa čvekaš z njimi, to sta dva v enem... Eden te zamoti, drugi pa... Pozdravi se! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Čist mogoče... Kaj pa čvekaš z njimi, to sta dva v enem... Eden te zamoti, drugi pa... Pozdravi se! A zdej nas boš pa še ti spluvu al kaj? Mulc frdaman. Pa v intuiciji mi nis odgovoru. Marš ke, pa svoje delo oprav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 A zdej nas boš pa še ti spluvu al kaj? Mulc frdaman. Pa v intuiciji mi nis odgovoru. Marš ke, pa svoje delo oprav! Opravljeno! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 A zdej nas boš pa še ti spluvu al kaj? Mulc frdaman. Pa v intuiciji mi nis odgovoru. Marš ke, pa svoje delo oprav! Opravljeno! Eto ti dvojčka Prvo se dere name pa nekaj hoče... Ko je narajeno pa...mrkne. Tipično... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 licemerneži, hipokriti, zahrbtneži, dvoličneži ... a ste videli že kdaj kaj takega? Trudi ma 244 objav v enem dnevu! :OO!: Mister čvekačev .. Pikici pa pripada mesto Miss čvekic, ker je na drugem mestu s 138 objavami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 licemerneži, hipokriti, zahrbtneži, dvoličneži ... a ste videli že kdaj kaj takega? Trudi ma 244 objav v enem dnevu! :OO!: Mister čvekačev .. Pikici pa pripada mesto Miss čvekic, ker je na drugem mestu s 138 objavami. Kaj te muči? Saj si na tretjem mestu... Jaz sem šele šesti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 narobe si razumel, ker sem komentirala eno za drugim in je dalo v isto objavo. vsi tisti štirje fajni pridevniki so bili namenjeni tebi, ki si rekel, kakšni so Dvojčki ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 narobe si razumel, ker sem komentirala eno za drugim in je dalo v isto objavo. vsi tisti štirje fajni pridevniki so bili namenjeni tebi, ki si rekel, kakšni so Dvojčki ... Kdo bi to bolje vedel od mene... Hecam se... Ajd, nočko... Že tako zeham da imam spodnjo čeljust na tipkovnici... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Jutro. Kaj se peniš, Alef, sm te pol ure čakala, da boš komentiru, ti pa nč. A mislš, da mam celo noč cajt čakat, da se boš zmigu? Da vidm, kaj s napisu....letiiiiiiiiiiiiiiiiim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Jutro. Kaj se peniš, Alef, sm te pol ure čakala, da boš komentiru, ti pa nč. A mislš, da mam celo noč cajt čakat, da se boš zmigu? Da vidm, kaj s napisu....letiiiiiiiiiiiiiiiiim. Dobro jutro tud tebi... Za pojasnilo mojih počasnih reakcij beri dva posta nazaj od tvojega... Grem na en rum s čajem da se pripravim na tvojo reakcijo na moje pisanje tam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Nasvet....zamenji razmerje čaj-rum, če hočeš prenesti komentar. Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Nasvet....zamenji razmerje čaj-rum, če hočeš prenesti komentar. Jutro. Podplat je koža čezičez postalaNe straši več je trnjevka bodeča Prešerni Francelj Ustreli! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 TO pesem sm celo na pamet znala...kaj je že to? Soneti nesreče? Al kaj že???? Sm ti že drugič tm odgovorila, pa vedno spregledaš. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 TO pesem sm celo na pamet znala...kaj je že to? Soneti nesreče? Al kaj že???? Sm ti že drugič tm odgovorila, pa vedno spregledaš. :xx!: Nič ne spregledam...Imaš še en komentar tam... Soneti nesreče, točno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.