Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ja valda pol šele pridejo ostali Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Kaj mi dela tale baba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Za vse tu noter... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 iiiiiiiiii Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Šeeeeeeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 uuuuuuuuuu, dogaja tuki noter že navsezgodi , dvojčicam , ostalim pa ,sem prec boljš volje , lohk že zamenjam komad: v meglenih jutrih je vse daljša pot , bom rajš zdej na juriš, na juriš, na juriš ,postelja hladna sameva Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Moja tud sameva...že od 5:25. Jutro, bikc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 berem kavelj 22.....in crkavam zravn kok so odštekani..... ....kavelj 22.Kdor se hoče izmuzniti akciji, v resnici ni nor.Samo en kavej je bil, in sicer kavelj 22, po katerem velja skrb za lastno varnost vpričo stvarnih in neposrednih nevarnosti kot dokaz za brezhibno delovanje možganov. Orrr je bil nor in bi ga bilo mogoče zapisati za nesposobnega. Nič drugega mu nebi bilo treba, kakor da prosi za to.Toda brž ko bi to storil, nebi bil več nor in bi moral znova v akcijo. Orr bi bil nor, če bi še letel, in normalen če bi se tega branil, toda brž ko je normalen, mora še leteti.Če še leti je nor in mu v resnici nebi bilo treba leteti, toda če noče leteti je normalen in mora leteti..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Moja tud sameva...že od 5:25. Jutro, bikc. jutro, Piki 5.25 , moja pa sam od 6.30 Včeraj spedenala vse plane berem kavelj 22.....in crkavam zravn kok so odštekani.........kavelj 22.Kdor se hoče izmuzniti akciji, v resnici ni nor.Samo en kavej je bil, in sicer kavelj 22, po katerem velja skrb za lastno varnost vpričo stvarnih in neposrednih nevarnosti kot dokaz za brezhibno delovanje možganov. Orrr je bil nor in bi ga bilo mogoče zapisati za nesposobnega. Nič drugega mu nebi bilo treba, kakor da prosi za to.Toda brž ko bi to storil, nebi bil več nor in bi moral znova v akcijo. Orr bi bil nor, če bi še letel, in normalen če bi se tega branil, toda brž ko je normalen, mora še leteti.Če še leti je nor in mu v resnici nebi bilo treba leteti, toda če noče leteti je normalen in mora leteti..... zdej se pa znajdi, kdo je tu nor in kdo leti , kako strokovno literaturo ti bereš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Sm gazačela brat že 2 tedna nazaj, pa ne pridem dlje, kot do cca 30 strani. Pa mam smisle za humor, sam to je pa tak nesmisel, da je še zame preveč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 pa še tole....jao jao Ko sem bil še majhen, je odvrnil Orr, sem od jutra do večera hodil z lesnikama v licih. Z eno v vsakem. Yossarian je odložil torbo, iz katere je ravno začel jemati toaletne potrebščine in se nezaupljivo napel. minila je minuta. Kako to ? nazadnje ni mogel drugače kot da je vprašal. Orr se je zmagoslavno zahihital : ker so lesnike boljše kot divji kostanj, je odgovoril. Kadar nisem mogel dobiti lesnik, je povzel Orr, sem vzel pa divji kostanj. Kostanj je približno enake velikosti kot lesnike, pa še lepše oblike, čeprav oblika seveda sploh ni važna. ampak zakaj, se je strmeč razvnel Yossarian, ti škilasti, ročno spretni, brezglavi bizgec, si sploh hodil s čimerkoli v licih ? Saj nisem hodil s čimerkoli v licihh, je rekel Orr. Hodil sem z lesnikami, kadar nisem mogel dobiti lesnik, sem hodil pa s kostanji.Ker sem hotel imeti lica kot jabolka. Še kot majhen deček sem si zaželel da bi imel lica kot jabolka in sem sklenil, da se bom v ta namen potrudil, dokler jih ne bom imel. Pa zakaj si hotel imeti lica kot jabolka? Saj nisem hotel imeti lica kot jabolka, je rekel Orr, hotel sem imeti debela lica.Barva ni bila tako važna, samo da bi bila debela.In sem pač treniral, kot tisti zmešanci, ki bojda hodijo okoli in od jutra do večera stiskajo gumijaste kroglice, da bi si okrepili roke. ......Sicer pa sem bil tudi jaz eden tistih zmešancev. Če me je kdo vprašal zakaj hodim okoli z lesnikami v licih, sem odprl dlani in mu pokazal da pravzaprav hodim okoli z gumijastimi kroglicami in ne lesnikami in da jih imam v rokah, ne v licih.Krasen izgovor je bil to ! Res pa je da nikoli nisem vedel ali je vžgalo ali ne, ker se je precej težko sporazumevati, če govoriš z lesnikami v licih..... konc me bo Sm gazačela brat že 2 tedna nazaj, pa ne pridem dlje, kot do cca 30 strani. Pa mam smisle za humor, sam to je pa tak nesmisel, da je še zame preveč. sej sm rekla da dvomim da ti bo sedlo tole....js pa čist nora Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Jaz za tako stanje rabim pol litra ruma... ....po pa kr u kruglo tadomačega....unga kej za biskvite pa to..toj zmer pr roki A sm vam dons že povedala, da vas mam rada? Eh babe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 jutro, Piki 5.25 , moja pa sam od 6.30 Včeraj spedenala vse plane Hm...več al mn. Nism članka napisala. pa še tole....jao jao Ko sem bil še majhen, je odvrnil Orr, sem od jutra do večera hodil z lesnikama v licih. Z eno v vsakem....To sm clo prebrala... Eh babe.... Dej, dej, prov ne morš brez ns. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Dej, dej, prov ne morš brez ns. Ja sej klasik: z vami bit je k da prideš v drugo galaksijo pa brez vs ne morem bit...obsojen na večni doom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ja sej klasik: z vami bit je k da prideš v drugo galaksijo pa brez vs ne morem bit...obsojen na večni doom malkar je dobr povedu tole : ....ženske so ena čudna reč. Če jih vse maš je premalo, če maš eno je preveč..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 malkar je dobr povedu tole : ....ženske so ena čudna reč. Če jih vse maš je premalo, če maš eno je preveč..... ni mogu bol zadet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ups....mlakar zatipkala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ups....mlakar zatipkala Sem je zdel ja ..zgleda sm vizualno nepismen al kvaj že una nova definicija.Prebrov sm Mlakar čeprov si napisala Malkar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Sem je zdel ja ..zgleda sm vizualno nepismen al kvaj že una nova definicija.Prebrov sm Mlakar čeprov si napisala Malkarma klinc....sej č si lep ne rabiš bit pismen Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Kok mam pol jst srečo, da sm oboje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 fak ej, ka sm zdele nardila grem na balkon pa si šlic začnem odpenat, pa pol stojim tam takle pol se pa režat začnem sama seb....u bistvu sm hotla it lulat pol pa na čik....pa sm mal zaporedje zajebala zgleda...nč jasn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 fak ej, ka sm zdele nardila grem na balkon pa si šlic začnem odpenat, pa pol stojim tam takle pol se pa režat začnem sama seb....u bistvu sm hotla it lulat pol pa na čik....pa sm mal zaporedje zajebala zgleda...nč jasn :lol: Ti s res preprasta!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Kok mam pol jst srečo, da sm oboje. zato se te pa djedi bojijo :lol: Ti s res preprasta!!!!! mi je ratal zdej tapravo zaporedje užgat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 fak ej, ka sm zdele nardila grem na balkon pa si šlic začnem odpenat, pa pol stojim tam takle pol se pa režat začnem sama seb....u bistvu sm hotla it lulat pol pa na čik....pa sm mal zaporedje zajebala zgleda...nč jasn še dobr, da nimaš spodnjih sosedov, da bi jim mal rože zalila Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.