Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 zato se te pa djedi bojijo mi je ratal zdej tapravo zaporedje užgat Ja, sej, reve dedje, k ne vejo, kaj zamujajo. Vidš, zato ga pa ti maš, k s tok preprasta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ma klinc....sej č si lep ne rabiš bit pismen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 še dobr, da nimaš spodnjih sosedov, da bi jim mal rože zalila sm se še taprav cajt zavedla ka počnem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Kok mam pol jst srečo, da sm oboje. valda tis dbest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 valda tis dbest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 fak ej, ka sm zdele nardila grem na balkon pa si šlic začnem odpenat, pa pol stojim tam takle pol se pa režat začnem sama seb....u bistvu sm hotla it lulat pol pa na čik....pa sm mal zaporedje zajebala zgleda...nč jasn Ja sej pravm babe...zih si razmišlala od tanovih čevljev v bližni trgovini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 sm se še taprav cajt zavedla ka počnem pol si pa že prisebna dans Kok mam pol jst srečo, da sm oboje. pol pa le zameni slikco, da te ne bomo skoz v vrat gledal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ja sej pravm babe...zih si razmišlala od tanovih čevljev v bližni trgovini matr, sam čevle bi pa res nove rabla se mi je zanč na edinih uporabnih peta zlomla na šihtu, pol sm blča pa kt en bebo tam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 pol pa le zameni slikco, da te ne bomo skoz v vrat gledal Pa kaj mate tok proti mojemu vratu? Ne dam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 matr, sam čevle bi pa res nove rabla se mi je zanč na edinih uporabnih peta zlomla na šihtu, pol sm blča pa kt en bebo tam Ja sej evo BITJA Z DRUGE GALAKSIJE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 matr, sam čevle bi pa res nove rabla se mi je zanč na edinih uporabnih peta zlomla na šihtu, pol sm blča pa kt en bebo tam pol pa najboljš kr brez petk , ne morš jih zlomit, pa še bolj trpežni so Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Pa kaj mate tok proti mojemu vratu? Ne dam. Sej je sexi ne se sekirat.Kr vabi dab zapiču zobe not z to kito si pa itak tak fetiš...sploh veš ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 pol pa najboljš kr brez petk , ne morš jih zlomit, pa še bolj trpežni so najbolš batarje, zame k sm tak haudre od babe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Pa kaj mate tok proti mojemu vratu? Ne dam. pol pa nč No, sej vrat je čist kul, sam men so učke bolj zanimive najbolš batarje, zame k sm tak haudre od babe al pa kakšne bulerje , sam pol boš še nevarna Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Sej je sexi ne se sekirat.Kr vabi dab zapiču zobe not z to kito si pa itak fak fetiš...sploh veš ne A se ti norca delaš, mulc? Janif, učke, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 A se ti norca delaš, mulc? Resno resno..dedli resno ... . mula drgač je blo to mišlen Sej je sexi ne se sekirat.Kr vabi dab zapiču zobe not z to kito si pa itak tak fetiš...sploh veš ne ne vem zakaj sej uf FAK pojavu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Še zdej ti glih e verjamem čist. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Janif, učke, a? jaaaa, da vidim kakšno fajn barvo, bom prec na morje zaplaval Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 berem kavelj 22.....in crkavam zravn kok so odštekani..... Bral ne sem pa gledal film... Že precej let nazaj... Zakon... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Dobiš zvečer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Bral ne sem pa gledal film... Že precej let nazaj... Zakon... morš knjigo prebrat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Šeeeeeeeeeee Na uslugo... fak ej, ka sm zdele nardila grem na balkon pa si šlic začnem odpenat, pa pol stojim tam takle pol se pa režat začnem sama seb....u bistvu sm hotla it lulat pol pa na čik....pa sm mal zaporedje zajebala zgleda...nč jasn Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Še zdej ti glih e verjamem čist. Ja ja....mula Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 morš knjigo prebrat Bom, veš da... Sem se mal spomnil... V enem cajtengu je bilo to v nadaljevanjih... Tam nekje pred osamosvojitvijo.Sem mal bral, pa ne vse... Očitno sem bil takrat še preveč pameten da bi zastopil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 men je za crknt dobra.....veš kolkrat sm jo že prebrala, pe se zmeri kot prtegjena režim zravn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.