janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Dobiš zvečer. to pa verjetn zame velja , to bom dans fajn spal morš knjigo prebrat pa to je vojna knjiga , Yossarian čezlužni bombarder Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 to pa verjetn zame velja , to bom dans fajn spal pa to je vojna knjiga , Yossarian čezlužni bombarder jp a nis vedu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 jp a nis vedu neeee, viš kako je koristen forum , čeprav bo verjetn moje branje počakalo, da pride saturn v 9. bajto, pol jih bompa spet požiral , kot prvič Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 men je za crknt dobra.....veš kolkrat sm jo že prebrala, pe se zmeri kot prtegjena režim zravn J***, se mi zdi da mam to zadevo nekje doma... Selitev... Štiri leta sva že tukaj, pa še zdaj kakšno stvar najdem v kakšni škatli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 fak ej, ka sm zdele nardila grem na balkon pa si šlic začnem odpenat, pa pol stojim tam takle pol se pa režat začnem sama seb....u bistvu sm hotla it lulat pol pa na čik....pa sm mal zaporedje zajebala zgleda...nč jasn hihi. sem se spomnila na Oš, dežurstvo, raztrgane kavbojke, odpet šlic in boksarke s Plutonom, ki natepava nevemkogaže .... mater ste našopali 3 strani v roku 12 ur. če bo tko šlo dalje, boste morda še prehiteli škorpije ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 bom kar tle dodal dve današnji mal črnohumorni od sodelavca Gre s kolegom v gostilno, pa kolega naroči pir, on pa jst pa jabolčni sok, sem glih s Polja ušel (Polje je psihiatrična klinika za une, ki niste iz Lj) Pa druga bolj resna: je kupoval avto za hčerko, pa so ga okoli prenesel, pa avto brezhiben kao, no treba bo zamenjat polos, če dežuje, rabiš marelo , če dežuje, tut zaganjač zafrkava, špeglov se ne da nastavljat ..., pa pravi je pa ena pozitivna stran: cviček sem nehat pit , avto sem kupil na Dolenjskem, je treba še dodat njegov znani rek: Men se pri litru pa pol cvička števc zatakne, pol se pa znajdi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Dan, Grem jest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Dober tek! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Dan, Grem jest. Naj se ti fajn zaleti! Ups....fajn tekne sm mislu.... (res nimam srca reč kaj takega nekomu k je sam 12 ur starejši!) Js grem tudi jest zdej domov.....komi 3 obrok danes bo to...jao... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Dober tek! Hvala. Sm že pomlatla. Naj se ti fajn zaleti! Ups....fajn tekne sm mislu.... (res nimam srca reč kaj takega nekomu k je sam 12 ur starejši!) Js grem tudi jest zdej domov.....komi 3 obrok danes bo to...jao... Enako tudi tebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 S popravkom 'starejši' v 'mlajši'? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Jest sem pa že jedla. Tralalala Blo dobr. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 S popravkom 'starejši' v 'mlajši'? Tko nekak. Pejt že. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 A tako! Zdej me pa še podiš.....si bom zapomnil.... Nehvaležen svet! Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 A tako! Zdej me pa še podiš.....si bom zapomnil.... Nehvaležen svet! Kva je zdej, sam, da me mal ni, pa je tema kle. $/&%/()(=?(&/%%W$$W"$%#WQ$&!!!!! Ja, to je vm, lenobam namenjen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 o piki Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 o piki Ne ti men, o Piki, pa cel dan štrajkaš t'le. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ja eni pa delamo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Delate zbrko, ja. Ajat bom šla, k sm lačna in bom cel hladilnik požrla, če ne grem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 ka boš spat hodla si nora Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 De' amrel' u ajmer pa tih' buot. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 UMRELA Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 kunčesr se ti na da dpvidat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ej, kok si modelka, res...tok, k me pa ti nasmeješ...ne, res grem spat, k sm tok dobre vole, da nočm pokvart. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.