Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 bm scagala nad tjeb Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Noč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 sprav se ž leč., da nauš zutre siknarla spit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 uff, so pridne dvojčice , skrajni cajt, da je še mal pobližje spoznam postljo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Jutro, mucki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 o Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 A greva abecedo?p Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Dobro jutro dvojni luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 a sam dvojni....podcenjuješ ti mal Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Lej ga, našga deda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Uf, hitr je treba nadoknadt tale polurni izpad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 a cele pol ure je blo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 a sam dvojni....podcenjuješ ti mal OK, pa luftarji^2A je to bolš? Lej ga, našga deda. Deda bil pri dohtarju... Treba mal prečekirat kakšna svinjarija mi plava po žilah... Šel vprašat kakšni so izvidi od krvi... Da bolje ne more bit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 precej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 tuki pa že navsezgodi tko živahni , dans še jst za spremembo Deda bil pri dohtarju... Treba mal prečekirat kakšna svinjarija mi plava po žilah... Šel vprašat kakšni so izvidi od krvi... Da bolje ne more bit... dbest alef , tle ima zihr tut kej forum vmes , znižuje holesterol Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 lejga bikca čist je nor, spet skače Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 ne vem, kaj se je ponoč dogajal , še preden je zvonil, sem se zbudu ves poskočen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 tuki pa že navsezgodi tko živahni , dans še jst za spremembo dbest alef , tle ima zihr tut kej forum vmes , znižuje holesterol Seveda! Unga tažleht imam točno na spodnji meji... LAHKO VSE JEM!!! Pa kadim, pa kofe pa pir lahko pijem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Deda bil pri dohtarju... Treba mal prečekirat kakšna svinjarija mi plava po žilah... Šel vprašat kakšni so izvidi od krvi... Da bolje ne more bit... Kljub 3 dnevnem nalivanju z rumom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Kljub 3 dnevnem nalivanju z rumom? A ti men res vse verjameš? Dva čaja z rumom...bolj rum s čajem, pa še en rum brez čaja... Nisem vsemogočen, čeprav sem vodnar... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Seveda! Unga tažleht imam točno na spodnji meji... LAHKO VSE JEM!!! Pa kadim, pa kofe pa pir lahko pijem... pa ti si še boljši kot jst , jest je pa itak treba vse kar je dobrega, seglih prav pogliha Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 A ti men res vse verjameš? Dva čaja z rumom...bolj rum s čajem, pa še en rum brez čaja... Nisem vsemogočen, čeprav sem vodnar... Tko, k ti men. Me veseli, da si zdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 pa ti si še boljši kot jst , jest je pa itak treba vse kar je dobrega, seglih prav pogliha Ja ne vem, kakšen si ti za jest... Verjetno sem res boljši... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ja ne vem, kakšen si ti za jest... Verjetno sem res boljši... to so pa izkušnje , drugač pa sej veš kakšni smobikci za jest , prvi za mizo, pa ta zadnji od mize Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 to so pa izkušnje , drugač pa sej veš kakšni smobikci za jest , prvi za mizo, pa ta zadnji od mize Dej, tih bod...luna v biku, me meče hrana tok, da boh pomagi...no, sej se vid tud, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.