Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 js pa komi čakam da merkur u sco pride Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Jest pa da kaka Levinja name Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Jst pa nism tok zbirčna, lohk je kerkol znamenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Jst pa nism tok zbirčna, lohk je kerkol znamenje. No ampak Lev bi pa pasal ...ne tko mal extra Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Pizda jest sm pa nekej fasov eno virozo.Celo noč sm se tresu.Mater mej zebl.Dons mam pa tak filing k dab včerej ga res žurov u polno. Ma ne morem ležat doma.Gremo vn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Dej, tih bod...luna v biku, me meče hrana tok, da boh pomagi...no, sej se vid tud, ne? OK , ne bom že tolk navsezgodi , zaenkrat maš še vse pod kontrolo , tut luno je treba žvet,skačeš dost naokol, edino ne vem kolk kej piješ , pa ne sam pira, to pomaga pri obrambi hladilnika Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 No ampak Lev bi pa pasal ...ne tko mal extra Ja, lohk tud lev, ne...al pa enga škorpijona bi, k ga nism še nikol! Tud kušvala se nism še z nbenim...bo treba temo zamenjat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 js pa komi čakam da merkur u sco pride a se ti mal hecaš , takrat vsi neki podtalno delujejo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 OK , ne bom že tolk navsezgodi , zaenkrat maš še vse pod kontrolo , tut luno je treba žvet,skačeš dost naokol, edino ne vem kolk kej piješ , pa ne sam pira, to pomaga pri obrambi hladilnika EH, pira pa ful ne pijem...nasploh alkohol mogoče 3x na let. Ja, ja nadzor nad takimi stvarmi lahko hit zgubiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 EH, pira pa ful ne pijem...nasploh alkohol mogoče 3x na let. Ja, ja nadzor nad takimi stvarmi lahko hit zgubiš. nč zgubit, kr okol skakat , pa velik vode pit ,sej WC se zmer kje najde še zmer te v vrat gledam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 nč zgubit, kr okol skakat , pa velik vode pit ,sej WC se zmer kje najde še zmer te v vrat gledam Ja, klinc, zdej sm v službi, pa nimam druge fotke. Zvečer me spomn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ja, klinc, zdej sm v službi, pa nimam druge fotke. Zvečer me spomn. a ti smola, dans zvečer me pa ni doma , bomo spet malčaral , no pa kakšen drug dan Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 a se ti mal hecaš , takrat vsi neki podtalno delujejo kr nej......js pa sekam zlobno komi čakam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 kr nej......js pa sekam zlobno komi čakam A pol boš do mene tud nesramna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 kr nej......js pa sekam zlobno komi čakam a tko, jst bi mogu pa klimo takrat zamenjat , mi ne odgovarjajomegleni lublanski dnevi, bi rajš kakšno vročo brazilsko sambo , samplačo naj mi nakazujejo , pol bi pa lohk sekal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 sam če si boš zaslužla....nč ni đabe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 sam če si boš zaslužla....nč ni đabe Te pa vredi. Pol boš pa skoz prjazna do mene, k bom pridna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 poln kufer vas mam! vsakič, ko pridem gor, mate našopane 2-3 nove strani .... ki se da to meni brat. ampak še vedno navijam, da prehitite Škorpijone, zato vsake tolko cajta kak moja neumestna objava ... kamen na kamen palača ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 mačka ti sam šopi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Tko, k ti men. Me veseli, da si zdrav. Jaz tebi čist vse... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 z veseljem. naj bo zdaj tvoj naslednji post spet: ti kar šopi in tko naprej ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 to so pa izkušnje , drugač pa sej veš kakšni smobikci za jest , prvi za mizo, pa ta zadnji od mize Pa prvi pod mizo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 ti kr šopi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 šop šop šop .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Pa prvi pod mizo... ne vem, če sam od hrane pristaneš pod mizo tuki se neki šopa , če že ne morem v živo ,ja tist predlog za rekreacijo v službenem cajtu ni bil slab , jst bi šel zdejle mallaufat, pol pa pod tuš, pa na pico , tko mi bo pa sam pica ostala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.