alef 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 ne vem, če sam od hrane pristaneš pod mizo tuki se neki šopa , če že ne morem v živo ,ja tist predlog za rekreacijo v službenem cajtu ni bil slab , jst bi šel zdejle mallaufat, pol pa pod tuš, pa na pico , tko mi bo pa sam pica ostala Od hrane ne...al pa tudi... Samo ponavadi se hrana tud z nečim poplakne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Od hrane ne...al pa tudi... Samo ponavadi se hrana tud z nečim poplakne... a da se , še en liteeer Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 tuki se neki šopa , če že ne morem v živo ,ja tist predlog za rekreacijo v službenem cajtu ni bil slab , jst bi šel zdejle mallaufat, pol pa pod tuš, pa na pico , tko mi bo pa sam pica ostala pa pač online šopamo. pica naj ti tekne. jaz bom pa basmati in drobljenec iz tofuja in sejtana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 pa pač online šopamo. pica naj ti tekne. jaz bom pa basmati in drobljenec iz tofuja in sejtana. hvala , tebi tudi, čeprav se to men glih ne zdi , no ti že veš , sicerpa tko ne vem, kaj to je razen tofuja in sejtana Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 pica naj ti tekne. jaz bom pa basmati in drobljenec iz tofuja in sejtana. How the hell pa tole izgleda Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 basmati je rjav, neodelan riž polnega okusa, ki ne rabi nobenih dodatkov razen olivnega olja in stanetove soli. super za dieto, ker je res finega okusa in nasiten. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Glih basmati vem kaj je - tisto drugo , neki drobljenec, pa to me zanima kako zgleda ( pa kaj je tofu in sejtan tud vem ) Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 A se ti norca delaš, mulc? A j to sploh tvoj vrat pa kita....? Da ni kšn ponaredek.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 A j to sploh tvoj vrat pa kita....? Da ni kšn ponaredek....Ja, vrat je od fotra, čupa pa od enoletne nečakinje. Dvojčkiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Osvežujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Glih basmati vem kaj je - tisto drugo , neki drobljenec, pa to me zanima kako zgleda ( pa kaj je tofu in sejtan tud vem )zgleda kot kaj pa vem ... pač zdrobljen sejtan in tofu, pa še v marinadi ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 A se ti je dokončn sfeclal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ja, kaj pa...se nima smisla šparat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Ma, dela, hudič frdaman. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 evo me frišna izpod tuša Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 mene ste pa puzable. alo alo, moj Merkur ma tudi svojo moč, ker je na osebni točki (MC). bejbe bejbe, gremo se cartat, glih 4 smo, dva para. aja, dve uri nazaj ste še bile gor. kaj naj bom sama zdaj al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Kaj je zdaj dvojčki? Samo ena stran v celem dnevu? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Bomo dons nadoknadli, Alef, nč bat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ja pol je pa treba štrtat a nje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Kr dejmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Pred uro in pol mi je določena oseba rekla, da gre na pijačko in da bo prec nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 A se morm spet sama s sabo pogovarjat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 A se morm spet sama s sabo pogovarjat. Vidm si dons spet največja čveka kura..... pak,pak,pak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Vidm si dons spet največja čveka kura..... pak,pak,pakKok maš ti mene rd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Pred uro in pol mi je določena oseba rekla, da gre na pijačko in da bo prec nazaj. tečka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.