Indy 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Kok maš ti mene rd. Itak ljubavi..skos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 tečka A sm rekla, da s bla ti? Itak ljubavi..skos Dejmo mal neumnosti kvast, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Dejmo mal neumnosti kvast, no. Kva ti je spet dovgcajt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 kake neumnosti kle se pa ja same pametne stvari povejo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ja, kaj, če pa 2 uri ni blo nbenga gor. Dovgcajt živi bil. Zdej mam vsaj 2 bebota kle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ja, kaj, če pa 2 uri ni blo nbenga gor. Dovgcajt živi bil. Zdej mam vsaj 2 bebota kle. Kup ruputulco ..nč kidam jest po opravkih....ajde babe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ajde, deda. No, Todi, pa sva spet sami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ma sej sma navajene vsi spizdijo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Če sma pa ornk babe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ja pa sami spizdjeni djedi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 tuki se pa dogaja kot vedno , jst sem šele zdej uspel priti tam, kjer je treba , matr kaka gužva je bla zjutraj, ni čudn da sem drugam zavil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 valda se dogaja. kk s pa mislu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 sam da se , jst mislim, da sem že dost naredil za danes Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 U, še en bikec se je opogumu. Krasno. Kam si pa zavil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 bohve u kir grmovje ga je potegnlo zej se pa zgovarja kle neki Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 :OO!: Pol je pa plašč razgrnu mimoidočim nič hudega slutečim starim mamam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 starim mamam , tko zgodi hodjo bolj mlade mamice ,kar v mest sem zavil, pa sem se štempljal, zakaj bi zamujal brezveze ,če sem šel tko zgodi od doma, 7.15 Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 A to je teb zgodi? Midve s Todi že od 6h na forumu rogovilva... No, sej, blagor starim mamam, veš kok so ble vesele, k so neki tazga navsezgodi vidle. Si jim ziher dan polepšal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 A to je teb zgodi? Midve s Todi že od 6h na forumu rogovilva... No, sej, blagor starim mamam, veš kok so ble vesele, k so neki tazga navsezgodi vidle. Si jim ziher dan polepšal. sem se spomnil na uno staro mamo iz Radencev, ko sem se po laufanju preoblačil, jo je kar krč v vratu zagrabu, ko se me je z zanimanjem ogledovala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 No, vidš. Sam paz, da nov še kere kap! :OO!: Kam je zdej Toda mrknla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ja, kaj, če pa 2 uri ni blo nbenga gor. Dovgcajt živi bil. Zdej mam vsaj 2 bebota kle. Zdaj maš tri. Pa kaj se nekaj hvališ kdaj že si bla gor! Poglej moj prvi post danes... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 No, vidš. Sam paz, da nov še kere kap! :OO!: Kam je zdej Toda mrknla. bom pazu v bodoče , bom mel brisačo s sabo Todi , kaj pa če si kej za jest dela Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Zdaj maš tri. Pa kaj se nekaj hvališ kdaj že si bla gor! Poglej moj prvi post danes... Dje, dej...to si enga najel, da v tvojem imenu piše. bom pazu v bodoče , bom mel brisačo s sabo Todi , kaj pa če si kej za jest dela Ja, raviole pa paradajzovo solato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ajde, deda. No, Todi, pa sva spet sami. ma sej sma navajene vsi spizdijo Ma nemoj... Kdor spizdi ni dedec. :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ma nemoj... Kdor spizdi ni dedec. :xx!: No, da te vidmo, junaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.