Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 matr ste tečni južno sm si nardila ja, a morm res skoz kle viset Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Dje, dej...to si enga najel, da v tvojem imenu piše. Ne, takrat(mal prej... ) sem prišel s šihta... Črn uč ni zate, zate je samo tazadn smeško... matr ste tečni južno sm si nardila ja, a morm res skoz kle viset Dober tek! Jaz sploh ne vem več al južnam al večerjam al malcam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 pr dvojčkih spet dogaja xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 matr ste tečni južno sm si nardila ja, a morm res skoz kle viset Jst nism nč rekla. Dober tek. Ne, takrat(mal prej... ) sem prišel s šihta... Črn uč ni zate, zate je samo tazadn smeško...Uf, si si zdele za las življenje rešu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Dober tek! Jaz sploh ne vem več al južnam al večerjam al malcam... ješ pač, to je važn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 matr ste tečni južno sm si nardila ja, a morm res skoz kle viset sem vedu, tut Todi ne more sam od lufta žvet Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 in kaj je todi nardila za jest kšna ideja bi prov pršla mal smo že lačni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Jst nism nč rekla. Dober tek. Uf, si si zdele za las življenje rešu! ješ pač, to je važn To pa... Kakorkol že rečem tistemu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 sem vedu, tut Todi ne more sam od lufta žvet bojim se da glih k bi se navadla bi me pa pobral in kaj je todi nardila za jest kšna ideja bi prov pršla mal smo že lačnitorteline Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 js pa nje več Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 JSt bi pa čokoljat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 o madona, kam smo prišli, pri dvojčkih pa o hrani , boljš da preveč ne berem, ker pol bo treba jeeeeeest Pred uro in pol mi je določena oseba rekla, da gre na pijačko in da bo prec nazaj. jst pa eno tako sodelavko poznam , sam na pijačko skočim, pridem čez 5 minut Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Boh pomagi, Janif. Za popizdit sotake babe, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 A to je teb zgodi? Midve s Todi že od 6h na forumu rogovilva... ob šestih, če me spomin ne vara , je takrat še trda tema, ponoč pa jst ponavad spim Boh pomagi, Janif. Za popizdit sotake babe, a ne? ja, ta je pa res , sej take pijačke bi človk še spregledu, če bi ostalo kul, sem jo pa glih dans vidu po dolgem cajtu, pa se mi je zihr vsaj majčken pritisk dvignu , sej me ni vidla , kva je dobr, k sem na drugi lokaciji , smotana ovnica Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ob šestih, če me spomin ne vara , je takrat še trda tema, ponoč pa jst ponavad spim ja, ta je pa res , sej take pijačke bi človk še spregledu, če bi ostalo kul, sem jo pa glih dans vidu po dolgem cajtu, pa se mi je zihr vsaj majčken pritisk dvignu , sej me ni vidla , kva je dobr, k sem na drugi lokaciji , smotana ovnica ja pa js sm do šestih mela že en kup cunj speglanih psihobabji Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ja pa js sm do šestih mela že en kup cunj speglanih psihobabji Todi , ma tvoj bi te mogu dat v vitrino, k si tko pridna ,tko zgodi se jst raj sploh ne bi dotikal kakšnih električnih stvari , bi lohk še sebe speglu al bi pa likalnik na tla padu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 torteline drugič.dons sm šla po čebulno štručko njama Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ja ja no js sm se enkrt na trebuh opekla z likalniku sm mal prevč ovinka vzela kej hujšga pa do zdej še ni blo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Jst pa po nogi z likalnikom. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 matr ste že vse utrjene , tut likalnik vam ne pride do živga drugič.dons sm šla po čebulno štručko njama me prehitevaš , aja prej začneš, jst sem še pri sadju, zdej bo jabuk Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 pr men biw tut jabuk pa mal jogurta kasnej... zdej pa še ta čebulna zadeva... sej upam, da se bo počas končal če ne bom vzhajala nisem se še nkol z likalnikom. enkrat sem se pa na žarnco naslonila pa knigo brala pa je kr na enkrat začel neki smrdet in mi ni blo jasn kaj se žge - valda moja roka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ja ja no js sm se enkrt na trebuh opekla z likalniku sm mal prevč ovinka vzela kej hujšga pa do zdej še ni blo :xx!: :xx!: Alef koma... Delal s ponedelljka na torek(menda?) ponoč...Pa od 14:00 včeraj do treh zjutraj danes...Kaj je danes za en dan?Čez pol ure grem ne šiht... Pridni bodite... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 pr men biw tut jabuk pa mal jogurta kasnej... zdej pa še ta čebulna zadeva... sej upam, da se bo počas končal če ne bom vzhajala nisem se še nkol z likalnikom. enkrat sem se pa na žarnco naslonila pa knigo brala pa je kr na enkrat začel neki smrdet in mi ni blo jasn kaj se žge - valda moja roka jst bom še mal grozdja, pol pa mal sončka, pa kakšno pletenko, pa slanik iz pekarne , ja nč bo treba zalaufat, da ne bo prejtreba že dam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 pekarne sam hudič je zarad njih... vse diši... sam oken odprem pa diši... in pol se upri Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 pekarne sam hudič je zarad njih... vse diši... sam oken odprem pa diši... in pol se upri jst pa prav vesel, da jo mam čez cesto, sam nč ne diši, mam na drugi strani oken, gledam v tvojostran , no en hrib je še vmes Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.