Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Sitna sm. lačna sem. Pojej Piko... Alef, tork je, al pa sreda...če ni že četrtek. Daaaaaaaaaan. Nažiram se z domačo čokolado, ki mi je Alef ni poslal zravn, ko mi je vrnil DVDje. Sm dobila, poba. Aja, no, saj se mi je zdel da je neki takega...Ja čokolado sem pa mislil dat zraven... Pa je tolk toplo ratal zunej... Kaj če bi se stopila? DVD-ji bi bili fuč, pa še čokolada bi šla v nič... Pa sem jo raje kar sam pojedel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Pojej Piko... Aja, no, saj se mi je zdel da je neki takega...Ja čokolado sem pa mislil dat zraven... Pa je tolk toplo ratal zunej... Kaj če bi se stopila? DVD-ji bi bili fuč, pa še čokolada bi šla v nič... Pa sem jo raje kar sam pojedel... Sm kr vedla, da boš našu kak ''dober'' razlog. Jutro. Mačona me ni pojedla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 o jutro! kle pa že dogaja. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 matr, dons sm pa dolg spala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Mislm, kako poležavanje!! :xx!: Jutro, dečva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 anje no...sram nej me bo do 8ih sm spala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Jutro Slabo mi je Včeraj je kolegica prvič letela in smo ustrezno proslavili z prevelikim številom pirov <---- sem mal zelena še zdele Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 včer ste ga pa vsi neki žingal. klele mam tut eno sodelavko mal zeleno jz pa pridna šla zgodi ajat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 tud to bo minil rdečo majčko si obleč....bo k frisu pasala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Dej ne seri, jo bo kdo za semafor zamenju! :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Čist sem barvno zajebala dans (očitno) ... sem oblekla SMB Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 kamuflažna direkt za na fronto, ti neb blo treba po frisu se pacarit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Am, que? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 sivo-maslinasta boja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 boš pannacoto in sladki greh? Kvaj to pannacato??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Boh pomagi...a to tud obstaja? olivno zelena, pa je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jutro še tuki , živahne kot vedno, z zeleno ali rdečo barvo Boh pomagi...a to tud obstaja? olivno zelena, pa je. To je iz vojaških cajtov , sej veš kako gre un štajerski komad, no približno,nism glih domač pravkar sem ti pripravil stvari, ki si jih želelaa, trojne SMB najlonke s črto ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ne, res ne poznam...kr neki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Alo, a bo kej kšefta??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Dobro jutrox2... Danes bolj pozen... Spal kot dete...Vstal ob devetih, se še zbujam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 O, bejbi, jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 O, bejbi, jutro. A ti to men?No ja, saj danes sem res bolj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.