Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ja komu pa? Grem zdej na ta drug šiht. Spet sm mal sitna....grrrrrrr Lep dan. Ful bi šla na sprehod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Sm kr vedla, da boš našu kak ''dober'' razlog. Jutro. Mačona me ni pojedla. Vodnarska iznajdljivost... Pa požrešnost... Ne pozabit da sem Gorenc... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Vodnarska iznajdljivost... Pa požrešnost... Ne pozabit da sem Gorenc... A nis dalenc? Letim!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Dobro jutrox2... Danes bolj pozen... Spal kot dete...Vstal ob devetih, se še zbujam... pa ti si naš , to se že fajn prebere , ti sledim v soboto , no približno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ijoj kok časa že jz nisem tkole dolg spala tut k je vikend me zvečer zmanka in pol valda tut zjutri ne spim dolg Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 pa ti si naš , to se že fajn prebere , ti sledim v soboto , no približno Žal je to bolj izjema kot pravilo... :xx!: Ko pride sobota ali nedelja ali praznik... Ko zjutraj ni treba na šiht in bi lahko spaaaaaal.... NE MOREM!!! Takrat sem brihten ko sova že ob štirih, petih... Ne glede na to kdaj sem šel spat... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 no tko j pr men sam ne lih tok zgodi. ob 6 pa že gledam pa hodm okol Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 men se tut včasih dogaja, da se čez vikend prej zbudim , pol pa včasih pogledam na uro in obrnem na drugo stran , sam jst mam rad poležavanje , če ni na uri 9, sploh ne pomislim, da bi vstal, pa tut ob devetih se mi doskrat zdi kar zgodi, pa se še enkrat obrnem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Pri men je tako - ko se "zbudim" tud vstanem.Valjanja v pjstli ne maram, nazaj zaspat mi nikol ne rata.Zato raje vstanem pa kofe skuham, en čik pokadim, pol grem pa na forum težit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Pri men je tako - ko se "zbudim" tud vstanem.Valjanja v pjstli ne maram, nazaj zaspat mi nikol ne rata.Zato raje vstanem pa kofe skuham, en čik pokadim, pol grem pa na forum težit... ja veš, to smo pa biki, nazaj zaspim kadarkol, poležam tut kadarkol, še kej bi se lohk spomnu , sam gremzdej na malco Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 men se tut včasih dogaja, da se čez vikend prej zbudim , pol pa včasih pogledam na uro in obrnem na drugo stran , sam jst mam rad poležavanje , če ni na uri 9, sploh ne pomislim, da bi vstal, pa tut ob devetih se mi doskrat zdi kar zgodi, pa se še enkrat obrnem jz sm bl k alef k se zbudim vstanem to pa zato k ni nobenga zram da bi po njem se še mal valala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jz sm bl k alef k se zbudim vstanem to pa zato k ni nobenga zram da bi po njem se še mal valala nobenga , a ti je pobegnu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 kam kdo u nism bla čist iskrena. skor vsako jutro se z eno pikico zbudim... lubica moja zmeri pančka pr men Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 kam kdo u nism bla čist iskrena. skor vsako jutro se z eno pikico zbudim... lubica moja zmeri pančka pr men pa je pridna, al včasih tut mal nori ponoč Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 nori CELO noč :OO!: pol proti jutru bi se pa sam mečkala... prov tečna je. k hočem spat una pa grrr mrrrrr frrrrr mjauuuu "a grem lahk pod kovtrčk?" jao... pol že vem da bo treba počas vstat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 čer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 čer, kakšna tišina pri dvojčkih , miting bo v soboto , sem prebral, da bomblažen med ženami Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 A bo al kaj? Neki švoh zgledala. Nekoga sm na smrt prestrašla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 A bo al kaj? Neki švoh zgledala. Nekoga sm na smrt prestrašla. Piki, ja kva s pa nardila bo ja , Klarus pride iz Maribora, škorpij bo precej, Todi bo zihr pršla, že zarad koncerta , če pa še mal raztrobmo, pa še kdo nori CELO noč :OO!: pol proti jutru bi se pa sam mečkala... prov tečna je. k hočem spat una pa grrr mrrrrr frrrrr mjauuuu "a grem lahk pod kovtrčk?" jao... pol že vem da bo treba počas vstat tole pa ne vem, če bi blo za bikca , ma rad mir, ko spi , sej pol pa morš it zgodi spat,ker se dogaja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 nori CELO noč :OO!: pol proti jutru bi se pa sam mečkala... prov tečna je. k hočem spat una pa grrr mrrrrr frrrrr mjauuuu "a grem lahk pod kovtrčk?" jao... pol že vem da bo treba počas vstat tole mi je pa znano moja mrcina je lih taka aja, čer luftarji miting, ja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 No, sej bo šlo, baje. Pridem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 A bo al kaj? Neki švoh zgledala. Nekoga sm na smrt prestrašla. Koga? Dober večer... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 diana,ne basaj se z dvojnimi hamburgerji! Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Dobro jutro! Pa kje ste danes? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Evo nas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.