Todika 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 pa še nas Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Ima na s puno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 pa še jst , dans čist zgoden, trojna ovnica nas je prišla obiskat , moški ste vsi neresni, kako naj enga pametnega tipa dobim ,pa še šef , je vprašal če kej delamo , 100 na uro Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 o gutentag dons je pa kr prester petek. klele pr nas ful dogaja. pa vsi neke sladkiše nosjo. a so me zavohal dons al kaj? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Jst tud slatkiše fašem po 10. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 jst bi tut , k nam pa noben nč prinesel , še ovnica ne , še uno frutabelo je sama pojedla , sicer je pa tko suha, da ji je sodelavec ponudu, da ji skuha kakšno polento Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 men pa kr nosjo dons. to še nism dožvela. k bi vedl da je dons tisti en dan v mesecu k men paša. hihihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 saj prav , sam lohk bi kej za mene prišparala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 No, pa smo fertik....adrenalisnko je pa blo in tko bo 2 tedna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 saj prav , sam lohk bi kej za mene prišparala ni panike jz drgač nism sladkosned ponvad kar dobim za nov let zlo doooolg traja dobr da še kdaj kdo pride da pomaga zaloge spraznt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Ja, vrat je od fotra, čupa pa od enoletne nečakinje. Dvojčkiiiiiiiiiiiiiiii Sej sm vedu da si ne upaš sebe gor nalimat. Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Sej sm vedu da si ne upaš sebe gor nalimat. Dddddddd, k pol bi se ti vame zalubu, pa ne morm met še enga psihota na grbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Dddddddd, k pol bi se ti vame zalubu, pa ne morm met še enga psihota na grbi. se pa cenimo, a?Js 'zalubu'? Čuj ena mi je zadosti, menjal je za zdej še ne bom Sploh pa dvomim da si moj tip - lista pogojev je precej dolga Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 se pa cenimo, a?Js 'zalubu'? Čuj ena mi je zadosti, menjal je za zdej še ne bom Sploh pa dvomim da si moj tip - lista pogojev je precej dolga Ze pogoje bi pa rada slišala/prebrala...ajm ol irz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ne...k ne vem kam ti poslat....tudi gmail ima samo 2,7 GB prostora al koliko že.....ne vem če bo zneslo..... Mogoče bi ti poslal po kosih Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ne...k ne vem kam ti poslat....tudi gmail ima samo 2,7 GB prostora al koliko že.....ne vem če bo zneslo..... Mogoče bi ti poslal po kosih Ti s tud en... Kr uživi s svojo. Privoščim...njej sicer ne, revca boga. A sm maw žleht, a ne?Pa sej me veš....sej sva praktično dvojčka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Hm...(zakaj js nimam vtisa da je boga?) žleht?POJMA NIMAM....... niti slučajno nisva dvojčka. Ti si rojena 12 ur prej....si že z eno nogo v grobu, js pa v najboljših letih.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 niti slučajno nisva dvojčka. Ti si rojena 12 ur prej....si že z eno nogo v grobu, js pa v najboljših letih.... Prov prosš me za batine...nimam zdej cajta, grem dewat...si ju lejtr, (ded) eligejtr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 js grem pa popoldne na Dolenjsko na trgatev in me ne bo do ponedeljka....tko da dej batine komu drugemu, js ne utegnem Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Še jst ... better late then never ... dober dan!A je v Lj. že sonce? Kle v Mng. je totalna megla Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 V Ljubljani se je spucalo, ja....sej je čas, enajst bo ura Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 odlično! kle traja skor do enih trenutno je še tak mlek, da do Kamnika ne vidim :xx!: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Pol pri vas obstaja od dneva samo popoldanski del.....sožalje Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Še dobr, da mam samo službo kle - tko, da mi je skoraj ravno kakšno vreme je zunaj. Tam kjer sem doma je bil že ob 7h sonček Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 kle mamo tud sonce ne morš da verjameš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.