Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 No sej, sam povedat sem ti pršu, da grem od tle za enkrat...da ne bote tolk barabasti, k jest......kao Ja, sej res ne vem, če teb kdo v barabijah do kolen seže. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Ja, sej res ne vem, če teb kdo v barabijah do kolen seže. Ne k me vsi PREsežejo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 O Pikica Kje si, mula. Ne k me vsi PREsežejo Mhm. Kr tolaž se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Doma .. se KAO učim. Poznam te KAO občutke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ***Sem brala da ste žural včeri ... a je bla prava družba? Boljš ne bi mogla ubesedit...občutek, ko ti gre krati na bruhanje in na smeh. Ja, prov fletno je blo. Celo 6 dedov je blo....čak mal....Janif, Antoninus, Mick, Trudi, Onix, Aakhut (za pol minute). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Ob vseh lunatkah se nas skor ni opazilo Še prodajalec Mladine je po prvem pregledu prisotnih takoj svetoval strateški umik moškega spola da nas bodo uničila in pokvarile Mogoče se je hotel samo konkurence rešit Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Ah, un je bil tud ta prav kaliber. Tok brihten, pa samo ulični prodajalec Mladine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Model je enkrat selo razlagal da je dobil na psihijatriji potrdilo da je NORMALEN certifikat da ni nor ampak nas ni prepričal Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Model je enkrat selo razlagal da je dobil na psihijatriji potrdilo da je NORMALEN certifikat da ni nor ampak nas ni prepričal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 če moraš folk prepričevati s certifikatom, da si normalen in ne neumen ... no ja ... je že vedel, zakaj je šel na psihiatrijo ... ne bi škodilo, če bi malo dlje časa zadržal tam ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Včeraj sem že opoldan dobil občutek da imajo v Polju Dan odprtih vrat so pacijenti dobili prost dan Mysti, saj bo kmalu konec izpitne sezone Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 no tko ... dvojčki in vsi ostali ... uživajte v lepi nedeljijst se grem piflat. :xx!: bruh ... pofuk**** :xx!: Včeraj sem že opoldan dobil občutek da imajo v Polju Dan odprtih vrat so pacijenti dobili prost dan A je to slučajno na nas letel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 A je to slučajno na nas letel? Ne, name Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Ne, name Aja, pol pa razumem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Opoldan še nisem vedel kje bom zvečer So me pa sami pacijenti ranga prodajalca obletavali in mi neke nonsense prodajali mogoče pa preveč naivno zgledam Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 So me pa sami pacijenti ranga prodajalca obletavali in mi neke nonsense prodajali mogoče pa preveč naivno zgledam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Aja, pol pa razumem. OK pol Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Boljš ne bi mogla ubesedit...občutek, ko ti gre krati na bruhanje in na smeh. Ja, prov fletno je blo. Celo 6 dedov je blo....čak mal....Janif, Antoninus, Mick, Trudi, Onix, Aakhut (za pol minute). Kako pa to zgleda? Živjo banda... Berem da ste se imel fajn sinoči... Škoda ker se nisem mogel prikotalit do vas... Ker neki berem da je bil moški del ogrožen... Na kakšen način pa? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Ker neki berem da je bil moški del ogrožen... Na kakšen način pa?Čist smo jih ustrahovale, reveže. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Čist smo jih ustrahovale, reveže. Pa kaj ste delale z njimi? Mal berem pa so vsi nekam bogi... Mick čist preplašen, Aakhut komaj živ... Škoda ker nisem mogel priti... Mene je mal teže ustrahovat... Al pa pod mizo spravit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 še tanajbolj gobčne luftarje pozdravt a Todika pa še ni pršla med žive Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 wanna bet? Za kaj?Ali za ustrahovat ali za pod mizo spravit? Ali za oboje? Za mene pod mizo sparavit moraš kar precej vagat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 mogoče oboje kolk pa? sej te bomo že nekak spravl pa ustrašl Da se ne boš ti ustrašla ko me boš vidla... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Todiiiiiiiiii. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 nnč... Ha ha... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.