Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Kok sm se nažrla polente. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Kok sm se nažrla polente. Da ne boš počila... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Da ne boš počila... KA BUM! :OO!: Zdej se grem pa stušat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 KA BUM! :OO!: Zdej se grem pa stušat. Dobro da nisi tukaj... Lahko noč... Alef danes za nobeno rabo... :xx!: Spat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Noč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 jutr banda lufterska Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 kuku Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 jutr banda lufterska Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Kva dugaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Neumnosti klamfam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Dej kej novga povej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Na pavem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Dej no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Buši me mal boli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Bogica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 A ne no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 En job za mano, drug sledi. Jem pa tunin sendvič. Mjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 še tuki mal poskočim , se že neki hrana omenja , no banana je že šla ,bo treba še kej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 kuku... a je dons mal bl mir klele po forumu?jz sm tut en jogurt zdele. sam sm kr še lačna. bi prov neki oreng... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 danes še nč....kk priden folk, nima časa niti sekunde......jao... Take rabimo Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Jst tud pojedla jogurt pa muslije zdele v službi - da cajt bl mine do 4h. Pol pa šibam v luft!! Mi je pa tolk dogajal ta vikend, da bi blo preprosto preveč za napisat, pol se mi pa ne da niti začet Mogoče se bom pol zvečer v LNF dnevniku potrudila , , , mogoče ........Ajaj dons so Gospodinje pa Otok - nč ne bo verjetn Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Sm si naročila ta dobro rižoto iz Pingvina... Sej v napovedi piše, da se bo jedlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 jz pa sam župco nardila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Neumnosti klamfam. Aja? Kje? Dober dan...lep dan... Včeraj en čuden dan... :xx!: Jaz tud čuden... Danes OK... Kak ste kaj? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 Kje? U eter. No, pa sej, vsi smo zmotljivi, a ne? Ma ja, čist kul dan je. Itak so vsi dnevi v mojem življenju kul, ker je moje življenje PRAVLJICA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.