Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Prdularji. x:o)x x:Dx :palec:

Jst bi tud kak pasulj. Prrrrrrrrrd. xredx :inocent: x:Dx x;)x

Mens sana in corpore sano

Zdrav duh v zdravem telesu... x:Dx x:Dx :vragec:

Po pasulju predvsem okrog telesa... :wOOt: x:Ix x:Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Pol ni zdrav, je bl gnil. :lol:

x:Dx x:Dx :vragec:

Je zdrav... x:Dx

Ker je rezultat zdrave prehrane... :vragec: :wOOt: xsmx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Odvisn, kdo ga spoha. :lol: :vragec: x:Dx

Včasih so rekli da je to za devet dohtarjev... x:Dx xrolleyesx :vragec: x:o)x :palec:

Nikad čula. xnckrivx

Kje so ostali? Todi, Mysti...pogrešam. x:Ix

Sej s ti tud fejst, sam, ti si že kle. x:px x:Dx xsrcx

x:Dx x:Xx xsrcx x^x

Na pasulj sem mislil... x:px x:px x:px xsrcx

Jaz grem pa jest... x:px x:px x:Dx

Samo ne bo pasulj... x:Dx

Uf, sm jedla filano papriko....je bla zmrznjena in sm jo mogla več kt pol ure cmart, da se je odtajila, kljub temu, da sm jo 5 min v mikrovalovki...pol mi pa sploh ni tok sedla. xrolleyesx Kr neki. :o|o: x:Dx

Eh dvojčki.Preklapla non stop vidm x:Dx x:Dx x:Dx ...jest pa zele eno rižotko dam vn iz hladilnika z mučos zelenjavos pa pa piščančjim narezanim filejem x:px x:px x:px

Eh dvojčki.Preklapla non stop vidm x:Dx x:Dx x:Dx ...jest pa zele eno rižotko dam vn iz hladilnika z mučos zelenjavos pa pa piščančjim narezanim filejem x:px x:px x:px

:2src: A lohk še jst maaaaaaaaaaaal? :yumy:

Ej, jst do pred kratkim sploh nism ne vem kok palila na riž, zdej si ga pa prov želim...pa kva hudiča mi je? :o|o: xrolleyesx x:Dx

:2src: A lohk še jst maaaaaaaaaaaal? :yumy:

Ej, jst do pred kratkim sploh nism ne vem kok palila na riž, zdej si ga pa prov želim...pa kva hudiča mi je? :o|o: xrolleyesx x:Dx

Ja sej pravm dvojčki.Non stop preklaplanje.A sm kej novga povedov x:Dx x:Dx x:Dx ....riž je itak zakon..mmmmmmmm

ne dam mam dlih zase x^x

x:Dx x:Dx x:Dx Pikica a veš kok je dobr k rižek spolzi po grlu dol pa k ugrizneš mal slastne zelenjavce z piščanjčim filejem.....mmmmmmm......njami x:Dx x:Dx x:Dx

Ja, vem, ja, k sm včer lih eno tako jedla....uf, pol mi je blo pa na fitnesu u iber slabo. Samo bi jo dons vseen še. :inocent: x:Dx

Ja, vem, ja, k sm včer lih eno tako jedla....uf, pol mi je blo pa na fitnesu u iber slabo. Samo bi jo dons vseen še. :inocent: x:Dx

Ja kva pa ješ pred naporom.Dobr nis povrgla po kakšnmu x:Dx

ponavad velja pravilo 2 ure prej nč x;)x kokr vem je za sex isto :inocent:

:lol: Ja, sej sm študirala, kam čem, če bo kriza...levo, desno al naravnost. x:Dx

No, sej, pol se je umiril. Je blo pa 2x prov bed...tko, k da bi bla brez zraka...me je blo strah, kaj bo šele pr trebušnih, pa je blo kul....sej sm 1,5h prej jedla, no. Vem, da ne smem prej, sam klinc...če je blo pa dobr. :inocent:

:lol: Ja, sej sm študirala, kam čem, če bo kriza...levo, desno al naravnost. x:Dx

No, sej, pol se je umiril. Je blo pa 2x prov bed...tko, k da bi bla brez zraka...me je blo strah, kaj bo šele pr trebušnih, pa je blo kul....sej sm 1,5h prej jedla, no. Vem, da ne smem prej, sam klinc...če je blo pa dobr. :inocent:

E za naprej veš x:Dx x:Dx x:Dx al pa bruhej po folku x:Dx x:Dx x:Dx hm tut ene vrste pridobitve pozornosti pa še o teb govorijo poj en cajt x:Dx x:Dx think positive

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...