Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Prdularji. Jst bi tud kak pasulj. Prrrrrrrrrd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Prdularji. Jst bi tud kak pasulj. Prrrrrrrrrd. Mens sana in corpore sanoZdrav duh v zdravem telesu... Po pasulju predvsem okrog telesa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Mens sana in corpore sanoZdrav duh v zdravem telesu... Po pasulju predvsem okrog telesa... Pol ni zdrav, je bl gnil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Pol ni zdrav, je bl gnil. Je zdrav... Ker je rezultat zdrave prehrane... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Odvisn, kdo ga spoha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Odvisn, kdo ga spoha. Včasih so rekli da je to za devet dohtarjev... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Nikad čula. Kje so ostali? Todi, Mysti...pogrešam. Sej s ti tud fejst, sam, ti si že kle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Nikad čula. Kje so ostali? Todi, Mysti...pogrešam. Sej s ti tud fejst, sam, ti si že kle. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 No, prest ti pa tud ni treba zdej od ugodja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Na pasulj sem mislil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Lačna sm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Jaz grem pa jest... Samo ne bo pasulj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Uf, sm jedla filano papriko....je bla zmrznjena in sm jo mogla več kt pol ure cmart, da se je odtajila, kljub temu, da sm jo 5 min v mikrovalovki...pol mi pa sploh ni tok sedla. Kr neki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Uf, sm jedla filano papriko....je bla zmrznjena in sm jo mogla več kt pol ure cmart, da se je odtajila, kljub temu, da sm jo 5 min v mikrovalovki...pol mi pa sploh ni tok sedla. Kr neki. Eh dvojčki.Preklapla non stop vidm ...jest pa zele eno rižotko dam vn iz hladilnika z mučos zelenjavos pa pa piščančjim narezanim filejem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Eh dvojčki.Preklapla non stop vidm ...jest pa zele eno rižotko dam vn iz hladilnika z mučos zelenjavos pa pa piščančjim narezanim filejem A lohk še jst maaaaaaaaaaaal? Ej, jst do pred kratkim sploh nism ne vem kok palila na riž, zdej si ga pa prov želim...pa kva hudiča mi je? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 A lohk še jst maaaaaaaaaaaal? Ej, jst do pred kratkim sploh nism ne vem kok palila na riž, zdej si ga pa prov želim...pa kva hudiča mi je? Ja sej pravm dvojčki.Non stop preklaplanje.A sm kej novga povedov ....riž je itak zakon..mmmmmmmm ne dam mam dlih zase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Ja sej pravm dvojčki.Non stop preklaplanje.A sm kej novga povedov ....riž je itak zakon..mmmmmmmm ne dam mam dlih zase Pezde! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Pezde! Pikica a veš kok je dobr k rižek spolzi po grlu dol pa k ugrizneš mal slastne zelenjavce z piščanjčim filejem.....mmmmmmm......njami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Pikica a veš kok je dobr k rižek spolzi po grlu dol pa k ugrizneš mal slastne zelenjavce z piščanjčim filejem.....mmmmmmm......njami Ja, vem, ja, k sm včer lih eno tako jedla....uf, pol mi je blo pa na fitnesu u iber slabo. Samo bi jo dons vseen še. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Ja, vem, ja, k sm včer lih eno tako jedla....uf, pol mi je blo pa na fitnesu u iber slabo. Samo bi jo dons vseen še. Ja kva pa ješ pred naporom.Dobr nis povrgla po kakšnmu ponavad velja pravilo 2 ure prej nč kokr vem je za sex isto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Ja, sej sm študirala, kam čem, če bo kriza...levo, desno al naravnost. No, sej, pol se je umiril. Je blo pa 2x prov bed...tko, k da bi bla brez zraka...me je blo strah, kaj bo šele pr trebušnih, pa je blo kul....sej sm 1,5h prej jedla, no. Vem, da ne smem prej, sam klinc...če je blo pa dobr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Ja, sej sm študirala, kam čem, če bo kriza...levo, desno al naravnost. No, sej, pol se je umiril. Je blo pa 2x prov bed...tko, k da bi bla brez zraka...me je blo strah, kaj bo šele pr trebušnih, pa je blo kul....sej sm 1,5h prej jedla, no. Vem, da ne smem prej, sam klinc...če je blo pa dobr. E za naprej veš al pa bruhej po folku hm tut ene vrste pridobitve pozornosti pa še o teb govorijo poj en cajt think positive Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Ja, pa prepovedan vstop na fitnes, ne? E, strai moj, slab svetovalec si mi ti. Pa kje hudiča so vsi, no? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Ja, pa prepovedan vstop na fitnes, ne? E, strai moj, slab svetovalec si mi ti. Pa kje hudiča so vsi, no? Aja pr tvojmu gobčku dvomim ...nč gremo papat...drugi,uzela jih magla očitno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Dober tek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.