Pika Pikica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Daaaaaaaaaaan...se bašem s čokoladnimi rezinami, k jih je en poslušalc sam men prnesu, k sm čist nora nanje. :yumy. Kk ste? Janif, nism bla jst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Daaaaaaaaaaan...se bašem s čokoladnimi rezinami, k jih je en poslušalc sam men prnesu, k sm čist nora nanje. :yumy. Kk ste? Janif, nism bla jst. to se pa dobr sliš , jst bom kar banano, zdejle se mi tko spi, nekam zaspani so mi te dnevi, pa tko fajn sem vstal Se mi je zdel, da nisi nč okol hodila , ga bom že najdu grešnika Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Jutro včeraj ste pa res luna pa jupiter skupaj sekala , hranaaaaaa ker neki zombiji zgleda pri nas okol hodijo, ko pošteni ljudje delamo Pa francoski siri itak, je fajn kakšen tak obisk ...dan... Kaj je z Jupitrom pa Luno? Zombiji... A pri teb tud? Bo treba kakšne izganjalce duhov angažirat... Daaaaaaaaaaan...se bašem s čokoladnimi rezinami, k jih je en poslušalc sam men prnesu, k sm čist nora nanje. :yumy. Kk ste? Janif, nism bla jst. Jaz tud ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Kakšnih duhov? Da ne govorimo o unih, po fižolu? Raj grem, preden še kako neumno zinem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Kakšnih duhov? Da ne govorimo o unih, po fižolu? Raj grem, preden še kako neumno zinem. Tisti še pridejo... Sem nabavil surovine za pasulj... Kaj vem kakšni duhovi... Taki ki čokolado kradejo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ...dan... Kaj je z Jupitrom pa Luno? Zombiji... A pri teb tud? Bo treba kakšne izganjalce duhov angažirat... Jaz tud ne... Noben noče priznat Ne bi blo slabo al pa zaklent zadevo, pa ključ s sabo Včeraj sta bla jupiter pa luna v konjunkciji, užitek v vsem lepem , težko se upremo dobri hrani ,pol pa ni čudno, da po forumu sam o hrani Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Noben noče priznat Ne bi blo slabo al pa zaklent zadevo, pa ključ s sabo Včeraj sta bla jupiter pa luna v konjunkciji, užitek v vsem lepem , težko se upremo dobri hrani ,pol pa ni čudno, da po forumu sam o hrani A to je bilo... Sicer sem v teh astro zadevah bolj ta levi...Hvala za razlago, zdaj mam vsaj dober izgovor... Aja, kaj naj bi pa priznal? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 A to je bilo... Sicer sem v teh astro zadevah bolj ta levi...Hvala za razlago, zdaj mam vsaj dober izgovor... Aja, kaj naj bi pa priznal? ti nč, ne verjamem, da mi iz Ribnice kradeš nutello ,čeprav si zadnjič nekaj po Šiški hodil Fajn izgovor, a ne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ti nč, ne verjamem, da mi iz Ribnice kradeš nutello ,čeprav si zadnjič nekaj po Šiški hodil Fajn izgovor, a ne Se pravi da je samo Pikica osumljena... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Se pravi da je samo Pikica osumljena... Pa je rekla, da ni bla , na konc bom spet sam kriv ,ne, ne sem zihr, da se ena dva še okol sprehajata, mogoče pa celo trije Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Otrok... Zdaj si pa nekaj novga pogruntala, ja... Ti bom dal PMS... Ko jaz vidim čokolado al pa karkoli iz čokolade imam jezik do tla... ko vidiš čokoldo si ves slinast. si ziher, da maš dve glavi? da nimaš namesto ene kaj drugega?premalo seksa, preveč čokolade. manka čokolada pa euroooooooooocreeeeemmmmmmmmmmm Is got to be a Lover uuuuuuuuuuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Jst tem debatam ne sledim .... ne morem :xx!: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 šta te dekoncentriše? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Ma ej, berem oz. se trudim na vsak dan ali dva mal pogledat, če se kej pametnega pogovarjate, pa je skoz kr neki I Give Up.com Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 te pa nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Se pravi da je samo Pikica osumljena... Jst? Dan. Grem na odbojko čez pol ure. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Ma ej, berem oz. se trudim na vsak dan ali dva mal pogledat, če se kej pametnega pogovarjate, pa je skoz kr neki I Give Up.com ti lohk na kratko povzamem, vse je v hrani , zlasti pa v čokoladi takšni al drugačni in o tem zdej teče poglobljena debata Pa zakaj mi je spet nutelle zmanjkal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Večje pakiranje kupi Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Večje pakiranje kupi Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Večje pakiranje kupi ti si pa optimist , večjega nimajo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Čer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ooo, Piki , jst pa spet nad hlad..... Pa Todi lohk pohvalim , oktet marjetice Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Kje pa je Todi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ti lohk na kratko povzamem, vse je v hrani , zlasti pa v čokoladi takšni al drugačni in o tem zdej teče poglobljena debata Pa zakaj mi je spet nutelle zmanjkal No, jst vem zakaj mi Nutelle zmankuje, ker moj mož zmaže oplovico, sam da jo ofne Drugač pa nisem pretiran čokofrik. Pojem rada kakšno bolj exotiš čokolado vseh teh milk in podobnega sranja mam dost :xx!: Sladoled je pa druga pesem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 ko vidiš čokoldo si ves slinast. si ziher, da maš dve glavi? da nimaš namesto ene kaj drugega?premalo seksa, preveč čokolade. uuuuuuuuuuu Namesto ene kaj drugega... Zelo verjetno... Samo ne vem če misliva isto glavo. Ena kar v redu opravlja svojo funkcjo. Druga pa... Misli si kar hočeš... Čokolada je samo eden od mojih užitkov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.