Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 natancno to...zato sem pa nekje rekla OSNOVE stari, osnove... vsi s(m)o tolk pametni.... pa daj poglejmo sam mal v naravo!!!!!!!!!!!!!!! prec vidis VSE odgovore. vsi bi radi razlago kirona v 6. hisi v T-kvadratu z vladarjem 6. hise...ja, stekam... (to rdecih lic se gres 'nadgradnjo' )-- ampak a stekamo kaj SO ribe? Dvocjki, ker smo tle, whatever???????dokler pa se kregamo o tem, ali 1+1 je ali ni dva, je pa brez veze...ker... jaz te tud lohk (brez skbraj, neptun na asc, pluton in uran na mc, trigoni - 11, konjunkcije - 10) prepricam, da je 1+1 13. Da se drzim niti - dvojcek je NESTALNI znak - to je njegova KVALITETA. x!x x!xKot je njegova polarnost pozitivna in kot je njegov element zrak... to je to... ce znas skuhat juho, poznas osnove.... ja, zlo fajn je met tud muskatni orescek, PRIZNAM, evo, juha ni ista brez orescka tegale, pa tud ne brez lovorja, in niti ne brez kumine morda...sam al je juha al je sadna kupa al je meso na zharu al je solata?ker vse ne more bit, pa ceprav lohk v istem dnevu vse to pregoltas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Moja šefica je tudi dvojček .......pa se ful štekava ........ ja, ja, fajn ljudje tile dvojčki ..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>natancno to...zato sem pa nekje rekla OSNOVE stari, osnove... vsi s(m)o tolk pametni.... pa daj poglejmo sam mal v naravo!!!!!!!!!!!!!!! prec vidis VSE odgovore. vsi bi radi razlago kirona v 6. hisi v T-kvadratu z vladarjem 6. hise...ja, stekam... (to rdecih lic se gres 'nadgradnjo' )-- ampak a stekamo kaj SO ribe? Dvocjki, ker smo tle, whatever???????dokler pa se kregamo o tem, ali 1+1 je ali ni dva, je pa brez veze...ker... jaz te tud lohk (brez skbraj, neptun na asc, pluton in uran na mc, trigoni - 11, konjunkcije - 10) prepricam, da je 1+1 13. Da se drzim niti - dvojcek je NESTALNI znak - to je njegova KVALITETA. x!x x!xKot je njegova polarnost pozitivna in kot je njegov element zrak... to je to... ce znas skuhat juho, poznas osnove.... ja, zlo fajn je met tud muskatni orescek, PRIZNAM, evo, juha ni ista brez orescka tegale, pa tud ne brez lovorja, in niti ne brez kumine morda...sam al je juha al je sadna kupa al je meso na zharu al je solata?ker vse ne more bit, pa ceprav lohk v istem dnevu vse to pregoltas. ...osnove poznamo... sistem poznamo... sam a ni faj tkole mal chit-chatat v tri krasne???? Podpis: Dvojcek Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 recimo... sam jaz mam nek 'pomemben' stos pa se mi zdi da ni v tri krasne. sam ves kaj sem pomislila ko sem zagledala da si ti komentiral v dvojckih (in da se bos ziher kaj bunil)? da prec - ce mas merkur v raku (ki je vladar silnih planeto0v tvojih), da je ze prec vse drugac. torej - ne sam osnove v smislu - sonce mam v znamenju dvojckov, pac pa tud - ce vemo, kaj merkur recimo predstavlja, kaj bi pomenil, ce je v raku?????v teh smislih.... da se ornk poglobis...to je tko, kot bi hotel... vesoljni nasvet za... svoje zdravje...pa bi ti jaz rekla - DIHAJ!!!!!pa se teb ne bi zdel dost!!!ker bi hotel od mene solate.analize.ampak stari, jaz ti dam sintezo!!!a ni to boljs? razclenim ocitno in poenostavim komplicirano.... Morda ti lohk povem vse (ne morem ti, to je sam hipoteticno) o mukoviscidozi, vendar - a jo DIAGNOSTICIRAM??? ko vidim par simptomov?to je catch, stari...lapat zna vsak.... VIDET krozhno, ampak hkrati v tocki, pa ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> recimo... sam jaz mam nek 'pomemben' stos pa se mi zdi da ni v tri krasne. sam ves kaj sem pomislila ko sem zagledala da si ti komentiral v dvojckih (in da se bos ziher kaj bunil)? da prec - ce mas merkur v raku (ki je vladar silnih planeto0v tvojih), da je ze prec vse drugac. torej - ne sam osnove v smislu - sonce mam v znamenju dvojckov, pac pa tud - ce vemo, kaj merkur recimo predstavlja, kaj bi pomenil, ce je v raku????? v teh smislih.... da se ornk poglobis... to je tko, kot bi hotel... vesoljni nasvet za... svoje zdravje... pa bi ti jaz rekla - DIHAJ!!!!! pa se teb ne bi zdel dost!!!ker bi hotel od mene solate.analize. ampak stari, jaz ti dam sintezo!!!a ni to boljs? razclenim ocitno in poenostavim komplicirano.... Morda ti lohk povem vse (ne mroem ti, to je hipoteticno) o mukoviscidozi, vendar - a jo DIAGNOSTICIRAM??? ko vidim par simptomov?to je catch, stari...lapat zna vsak.... VIDET krozhno ampak hkrati v tocki pa ne. sej te stekam... vem kaj si hotela povedat... merkur v raku... torej vzames merkurja(med drugim vlada pljucam... dihanju...) in ga das v raka(ki je vase zaprt globok... v eni taki skoljki..) in valjda da se ta planet tam ne pocuti najboljse, se pocuti precej utesnjeno etc., tezje komunicira(diha), se izrazi, ker je custveni banji(nesiguren, v skoljki)...ma pa druge kvalitete... ker je bl v skoljki je njegov nacin razmisljanja drugacen...globji, manj vplivan od zunaj, bolj svoj, izviren, intuiteven... samo , da se vrnemo na zdravje... custvene blokade oz. nesigurnost(rak) seveda ovira dihanje(merkur) in ce bi tole posaniral bi s tem "osvobodil" tudi ostale moje(vse osebne) planete, ki jim ta merkur vlada... to si hotla povedat, ne??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 aha bravo, torej si resno vzel ne sam povzetek posta, pac pa tud cist konkretno, dihanje... ja....to ma itak ze dvojcek... (pol pa se devica; skrbi, zategnjena prepona, pa se rak, zatrta custva, potiskanje vase...)... in 'zdravstveno' ti je catch - dihanje, presnova, prebava... TO je sinteza...umsko pa - devica, vodnar, dvojcek, skorpijon - pa sam sintezo nared (glede na to, da analizo ze cist v nulo obvladas )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja, ja, fajn ljudje tile dvojčki ..... ke rees? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ke rees? AJA; ti tud dvojček ......JA pa seveda , ti tud OK ..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>AJA; ti tud dvojček ......JA pa seveda , ti tud OK ..... heh, kok hinavsko tole zgleda Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>heh, kok hinavsko tole zgleda Misliš.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ..sem se resno lotil studija dihanja jap... se tibetance sem zacel delat (da razsirim dihalne prostore)... vodnar+devica+dvojcek+skorpijon- intenzivno(sco) drugacen(vod) pripovedovalec zgodb(dvo) o ciscenju(dev) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..sem se resno lotil studija dihanja jap... se tibetance sem zacel delat (da razsirim dihalne prostore)...saj sem se pol spomnila, da si v eni temi (ki se zdaj ne spomnim katera je tocno bila), napisal, dihanje!!!aha ze vem!! osnovna sola nekaj,... duhovnih vrednot najbrz.. da bi ucil dihati... no to sem se pol spomnila in se mi je se tolk bolj fajn zdel. No in to je sinteza pac...eni bi hotli od mojstrov govore... vendar to je v bistvu sam ego... ce ti nekdo priporoci gobe, ok... recept bos ze nasel al pa si ga bos zmislil po svoje... point je, da gobe... in KATERE. x!x in KAKO. ce pridem k dr., super ce mi napise na recept na dolgo in siroko delovanje aspirina...vendar ce ga ne potreebujem (torej ce je postavil napacno diagnozo) ali sem nanj celo alergicen (ni uposteval vseh dejavnikov), je njegov nasvet, vse njegovo znanje... - 'v prazno'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ...tkole cist mimogrede izboljsujes kvaliteto nasih zivljenj... Hvala!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 presenecenje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...tkole cist mimogrede izboljsujes kvaliteto nasih zivljenj... Hvala!!! vsak si sam poslabšuje ali izboljšuje kvaliteto svojega življenja! vse ostalo, so samo napotki... ja in vsak je sam sreče svoje kovač, hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 đizs, sm se komi prebila čez tole vse sej niste normalni sej sploh ne vem kje naj začnem......sicer sm že tm neki napisala, pa ni noben vidu zgleda sam tko čist po pravic....hladni, ne vem no.....mogoč mal vzvišeni? vsaj zgleda tko....men je dost ljudi to reklo, ko so končno zbrali pogum in prstopli do mene, da sm provzaprov fajna, da nism tok visoka kt zgleda pa sm se navadla na to........hladna....hm....povem tist kar mislim, pa ne delam razlik med frendi in talevimi, pol pa čujem da sm brezčutna...ok js se ne strinjam glih sam ajd......dab lagala.....to pa časna pionirska da ne......mogoč gdaj kej mal prikrojim, sploh slabe stvari, mal pretiravam in potenciram stvari......sam ok....u bistvu sm čist vesela da sm taka kot sem, tud če niso vse lastnosti ravno za v zvezde kovat......ja, sej....ego je omenu gdo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 vsak je sam sreče svoje kovač, hehe najprej pa je vsak kovaski vajenec.. in pri tem ga kovaski mojstri o kovanju lahko ogromno naucijo... *****...sej sm reku, da mam merkurja v raku... sem se sam presenecen... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsak si sam poslabšuje ali izboljšuje kvaliteto svojega življenja!se absolutno strinjam. x!x vseeno pa se necimrno 'navdusim', ko kaj tacgale preberem. ker... ne sam zarad... hvale, ajde priznam da jo maram (jasno, kdo pa je ne, bi lagala, ce ne bi priznala), a le, ce tud sama sodim, da si jo zasluzim (sicer bi itak mislila da je lazno).. Bolj zarad tega... ker...kaj jaz vem... kaj ipak pade na plodna tla... tkole v lajfu... kar 'posejem'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>najprej pa je vsak kovaski vajenec.. in pri tem ga kovaski mojstri o kovanju lahko ogromno naucijo... *****...sej sm reku, da mam merkurja v raku... sem se sam presenecen... pa še vedno imaš srečo v svojih rokh, kljub temu da si kovaški vajenec za vse smo si krivi sami in ni fer da koga krivimo. "za en K kovač, nč me ni nauču!"(bi reku vajenc) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ej veš, da je meni tud dost folka reklo da sem vzvišen... wtf? vzvišen, kje pa no drugač pa jaz ne znam lagat, vsaj v ključnih trenutkih, ko bi mogoče moral ste pa našopali postov v 30 sec ups nekaj sem preveč zbrisal :D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>....hladni, ne vem no.....mogoč mal vzvišeni? vsaj zgleda tko....men je dost ljudi to reklo, ko so končno zbrali pogum in prstopli do mene, da sm provzaprov fajna, da nism tok visoka kt zgleda pa sm seNe, nikakor hladni ljudje, tile dvojčki.....Morda le dajejo tak vtis .....Kar jih jaz poznam, so sprva morda res bili zadržani, ampak, ko jih spoznaš in se ti odprejo (res zaupajo) so zelo dostopni, dobrega srca, delo jim ni tuje, radi pomagajo v vseh pogledih in vedno se lahko zaneseš nanje..., pa še simpatični so, vedno za hec in kakšno kozlarijo ušpičit.....Okolica jih enostavno mora imeti rada, ker imajo nekaj v sebi, da vlečejo nase.... Nimam pripomb ....kar jih poznam so sami "the best" ljudje Jaz se štekam z njimi Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 pa še vedno imaš srečo v svojih rokh, kljub temu da si kovaški vajenec za vse smo si krivi sami in ni fer da koga krivimo. "za en K kovač, nč me ni nauču!"(bi reku vajenc) ... vsak svojo pot hodi sam... je pa zelo nesmiselno ne upostevati smerokazov... ali kovac, ki se ni vec pripravljen uciti je slab kovac... in to je tvoj problem seal...mislis, da si skuzil zivljenje, da scijes s strehe sveta, da ti nima nihce vec kaj za povedat, za naucit... pa se ne bi rad kregal s tabo... Lep pozdrav Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 pa recimo js se skoz neki delam norca iz sebe nikol pa recimo iz drugih....tud to po moje spada med sočutje pa nikol neb nardila slabga drugmu, vsaj nalašč ne, sej včas se kej zalomi, pa nehote nardiš kej tajga, sam zanalašč pa definitivno ne....po drugi strani pa ne zamerim tok če gdo przadane mene....se znam pobrat, vsak pa zase ve kako bo ravnal.....pa oravljanja tud ne prenesem....u bistvu pojma nimam ka se dogaja s folku, tud če mi gdo kej pove, si ne zapomnem....me ne zanima glih kaj, gdo, s kom....mam s svojmu lajfu dost dela... aja pa samson ka je pa tok smešnega u temu da mam venero v raku sej ne vem glih ka to pomen tko da.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... vsak svojo pot hodi sam... je pa zelo nesmiselno ne upostevati smerokazov... ali kovac, ki se ni vec pripravljen uciti je slab kovac... in to je tvoj problem seal...mislis, da si skuzil zivljenje, da scijes s strehe sveta, da ti nima nihce vec kaj za povedat, za naucit... pa se ne bi rad kregal s tabo... Lep pozdrav ah ne,nisi pravilno razumel... sm pa sam realn in ne filozofski še manj pa kak modrec... lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ste pa našopali postov v 30 sec oh a res!!!! ojoj! (kolk postov da smo nastepal - KONCNO smo nekaj povedal v lajfu!!! ne pa sam uporabljal besed)... <{POST_SNAPBACK}>Ne, nikakor hladni ljudje, tile dvojčki.....aja torej se vedno smo tu, tega se pa ne da prebavit! <{POST_SNAPBACK}>... vsak svojo pot hodi sam... je pa zelo nesmiselno ne upostevati smerokazov... ali kovac, ki se ni vec pripravljen uciti je slab kovac... Ocitno je to cist prevec globoko za dvojcke, samson (torej morda razmislis, ce se je se umestno upostevat k dvojckom )...morda bi v vodnarjih, skorpijionih, devicah... lazje se sla tole debato... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.