Pika Pikica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Ja, jst se mam včas tok rada, da kr celo sama zmažem. Ker ego. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Zdej sm pa čist zares lačna ratala. :xx!: Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Vidve virtualno... Jaz mam pa tapravo... No...skoraj... Sem se spomnil da sem včeraj s šihta prinesel ene Munchmallows... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Vidve virtualno... Jaz mam pa tapravo... No...skoraj... Sem se spomnil da sem včeraj s šihta prinesel ene Munchmallows... Sej bi ti prvoščila, pa sem laaačnaaa... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Uf, jst sm pa prej tunin sendvič, zdej pa jem čokoladne rezine, k mi jih je včer en prnesu...še eno mam, pa jo bom kr sama pojedla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 pa smo spet pri hrani , hmmm, tle mamo tut hladilnik, sam je majhen ,pa nč mojga not , torta pa doma sameva , upam da bo zdržala do popoldne , neeeeeeeodpiri hladilnik , ven pejt, lej kakšen sonček je, pa delat , ah neka mojatelepatija, ker kr vidim ene zombije okol hladilnika Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Uf, jst sm pa prej tunin sendvič, zdej pa jem čokoladne rezine, k mi jih je včer en prnesu...še eno mam, pa jo bom kr sama pojedla. Grda, grda Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Pojdi v luft... Da te mal prepiha... Mogoče bo potem šlo... Komej čakam Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Komej čakam kaj je Nordi, ti si dans tut mal , al mam edini dan mučenikov Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 kaj je Nordi, ti si dans tut mal , al mam edini dan mučenikov ja razpizdena sem dons, da ni za povedat Sem že telefon držala v rokah, da pokličem tajnico, da mi piše dopust in da grem dam , pa sem se nekak približno sestavla. ..... Vseen grem ob 14h ! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 pa smo spet pri hrani , hmmm, tle mamo tut hladilnik, sam je majhen ,pa nč mojga not , torta pa doma sameva , upam da bo zdržala do popoldne , neeeeeeeodpiri hladilnik , ven pejt, lej kakšen sonček je, pa delat , ah neka mojatelepatija, ker kr vidim ene zombije okol hladilnika Sm seštela 2+2 in ugotovila, da imaš multiplo osebnost. Se pravi, ob pomanjkanju cukra se v tebi prebudi Mr. Jekyll in požre vse sladko, kar imate pri bajti, pol, k pa prideš k seb in si spet good old Janif, ti ni pa nč jasn, kdo vam sladkarije krade. Tale prognoza je bla zastonj, naslednjo zaračunam. Grda, grda Pa ne, no. Sej nč nimam, lažem se. A nimate nbenga avtomata al pa štacune bliz? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 ja razpizdena sem dons, da ni za povedat Sem že telefon držala v rokah, da pokličem tajnico, da mi piše dopust in da grem dam , pa sem se nekak približno sestavla. ..... Vseen grem ob 14h ! ufff, še dobr da nisem blizu , sam še 2 uri , čeprav se mi zdi, da bi lohk naredila izmenjavo, ti men mal odvečne energije, jst pa teb mal motnih oči, pol bi bla približen glih , nč bo treba ven na malco, pa na sonceeeeeeeee Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Komej čakam Pojd že... Ker si tečna dons... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Sm seštela 2+2 in ugotovila, da imaš multiplo osebnost. Se pravi, ob pomanjkanju cukra se v tebi prebudi Mr. Jekyll in požre vse sladko, kar imate pri bajti, pol, k pa prideš k seb in si spet good old Janif, ti ni pa nč jasn, kdo vam sladkarije krade. Tale prognoza je bla zastonj, naslednjo zaračunam. a tko, ja pol jo bom izkoristil , cukrrrrrrrrrrrrrrr , sam se zdi, da je tale moj Mr. Jekyll čist pod kontrolo , mogoče ne čist zmer , me bolj skrbi en Mr. Hide pa Mrs. Sweety, ki jima kao ne paše kej dost jest pa tko, ampak sam če sem jst zraven, še dobr, da Mr. Jekyll dobro dela , pa kdaj kej vid pa poroča , veš dans sem jst sam en kos, unadva sta pa tooooooooooooooooooolk velik Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Še dobr, da se lohk na koga zgovarjaš!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Pa ne, no. Sej nč nimam, lažem se. A nimate nbenga avtomata al pa štacune bliz? Pa sej bi ti prvoščila, da imaš vsaj ti. Grem si zdej neki kupt. Dost mam že teh sendvičev, pa ne vem kaj bi... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Pa sej bi ti prvoščila, da imaš vsaj ti. Grem si zdej neki kupt. Dost mam že teh sendvičev, pa ne vem kaj bi... odvisen kje si, izbire je dost , sam raj ne bom začel, k ne vem, al si vegi al ne,al gledaš na kalorije , jao kako cimro sem mel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 odvisen kje si, izbire je dost , sam raj ne bom začel, k ne vem, al si vegi al ne,al gledaš na kalorije , jao kako cimro sem mel Nč nisem. Ja sem, jedka ( ne kot kisla, ampak kot da rada jem ) Vem, da je izbire dost, samo si ne morem privoščit ven na kosilo. delam samo 6 ur, pol je pa to tko. pa še telefone dvigujem. Aja, kako cimro si mel? Nč jedla, al vse? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Še dobr, da se lohk na koga zgovarjaš!!!! anje, anje Ja, kake se pa mel včasih, da jst kao jem do onemoglosti ,jst pa pol nazaj, ja kako sem pa lohk najbolj suh In kakšen je zaključek:Jst ko jem se ne skrivam , pa tut če ob 3h zjutraj, al pa ob 10h zvečer , malcaaaaaaaaa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Kup si polnozrnate žemlje, zdenka sir in paradajz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Nč nisem. Ja sem, jedka ( ne kot kisla, ampak kot da rada jem ) Vem, da je izbire dost, samo si ne morem privoščit ven na kosilo. delam samo 6 ur, pol je pa to tko. pa še telefone dvigujem. Aja, kako cimro si mel? Nč jedla, al vse? pol si pa naša , kaj pa če ti kej pripeljejo al to rajš ne Bivša cimra , po moji oceni nč ne je, pa še tisto malenkost gleda na kalorije , razen čokolade , tuki ji pa nisem konkurenčen, sam od cukra pa tut ne moreš živet, suha pa toooooolk, da je prav grozna za pogledat , nč ne pomagajo dolgi na blond poštrihani lasje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 ufff, še dobr da nisem blizu , sam še 2 uri , čeprav se mi zdi, da bi lohk naredila izmenjavo, ti men mal odvečne energije, jst pa teb mal motnih oči, pol bi bla približen glih , nč bo treba ven na malco, pa na sonceeeeeeeee Ne bi ti js dala moje energije, no - - mam rada, da me meče in včasih mi jo tok manjka, da bi mi takrat zihr narobe hodilo, da jo talam naokrog Dons bo treba tečt, že vidm. Pojd že... Ker si tečna dons... :xx!: Grem, da nauš mislu, da ne upam Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Kup si polnozrnate žemlje, zdenka sir in paradajz. Mmmmmm , glede na to kolk tega sira sem jst pojedu , bi si pravzaslužu brezplačno dostavo , ja nč jst bom pa uničil še preostale dvekonzervi tune, pa iste žemlje, kva je dobr, k mamo pekarno čez cesto Ne bi ti js dala moje energije, no - - mam rada, da me meče in včasih mi jo tok manjka, da bi mi takrat zihr narobe hodilo, da jo talam naokrog Dons bo treba tečt, že vidm. ti že veš , jst bom tut laufal dans, da pridem k sebi , ker dons nisem glih najboljši, ampak se ne dam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Mmmm, sm šla kar v Paninoteko po en toast. Sej sem jih že mal naveličana, ampak zdele je pa ful pasu. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Grem, da nauš mislu, da ne upam Saj vem da upaš, kaj se napihuješ neki... Samo pazi da na kakšni smreki ne obvisiš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.