janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 me še dons roke bolijo. tako mal čarat , da te nehajo , sej sem baje čarovnik , sam sončka mi pa tukile še ni ratal prav pričarat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 tako mal čarat , da te nehajo , sej sem baje čarovnik , sam sončka mi pa tukile še ni ratal prav pričarat Če pričaraš sončka, bi ga vsi mal... da bomo slišal travco rast ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Ja sej....moje ime je pa Urša = medvedka = Zimsko spanje a tko, a pol sem zgleda tut jst en medvedek ,ker bi mi tut pasalo zimsko spanje , smo glih na luni nekje o tem debatirali ,pol pa uro naštimat na 1.3. , no kakšen vikend bi pomolil nos ven Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Sej jest mam rada tud zimsko klimo. Samo tiste dolge noči, pa megla me mal zamorijo. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Če pričaraš sončka, bi ga vsi mal... da bomo slišal travco rast ... se trudm, se trudm, neki se že kaže , nč bo treba letet Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 se trudm, se trudm, neki se že kaže , nč bo treba letet Ob petih zjutraj letim v dubrovnik. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Sej jest mam rada tud zimsko klimo. Samo tiste dolge noči, pa megla me mal zamorijo. Nisi edina , smo bolj za pomlad narejeni , vsaj jst, verjetn ma to kej z zveze s tem, ker sem pomladanc po rojstvu Ob petih zjutraj letim v dubrovnik. sej res, si omenila, uživiiiiiiiiiiiiiiiii , še mal za nas , 11 dni ,pa kakšno drago ledeno kavo na Stradunu si privošči Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 V Dubrovniku se samo ustavim, kakšno kavico in izlet (nisem še bla tam), potem pa ladjica do Mljeta, pa naša mala jadrnička... skratka raj. Se res tko počutim. Bom uživala tudi za vse vas, pa mal sončka bom poslala. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 V Dubrovniku se samo ustavim, kakšno kavico in izlet (nisem še bla tam), potem pa ladjica do Mljeta, pa naša mala jadrnička... skratka raj. Se res tko počutim. Bom uživala tudi za vse vas, pa mal sončka bom poslala. uhuuuuuuuuuuu , to je pa še bolj dbest, Mljet je pa lep, bil enkrat tam na križarjenju , bo treba še kdaj ,zdaj pa res šibam. Za sonček pa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Polhec sam notr spi, jest pa skoz z enim učom vn kukam. Sem kar posvojila tale nick. Saj polhec tud mal ven prileze... Ko lačen rata... Eh, s tabo se itak nočem. Hoj. Eh, sej ni nč konkretnega, ampak 100 malenkosti me je razpizdl, neki razžalostil in je vse skp kaplja čez rok. En recept za dobro voljo če te kdo razpizdi... Predstavljaj si da tistega nekam tišči... NUJNO!NEODLOŽLJIVO!In da je edini WC v dosegu ZASEDEN! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 uhuuuuuuuuuuu , to je pa še bolj dbest, Mljet je pa lep, bil enkrat tam na križarjenju , bo treba še kdaj ,zdaj pa res šibam. Za sonček pa ja res je lepo. Hvala za lepe želje. Pa pa Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Saj polhec tud mal ven prileze... Ko lačen rata... To sem pa skoz - lačna... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Ja sej....moje ime je pa Urša = medvedka = Zimsko spanje http://www4.slikomat.com/06/0929/550911qcih.jpg Evo ti še eno Uršo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 http://www4.slikomat.com/06/0929/550911qcih.jpg Evo ti še eno Uršo... Jest bi bla njena prjatlca. Sam ne vem, če bi bla ona moja, k tko grdo z njimi ravnamo. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Jest bi bla njena prjatlca. Sam ne vem, če bi bla ona moja, k tko grdo z njimi ravnamo. Tu kjer sem jaz se kar dobro razumemo med sabo... Včasih mal na obisk pridejo pa kakšno jablano oberejo pa polomijo... V glavnem pa kar.. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Tu kjer sem jaz se kar dobro razumemo med sabo... Včasih mal na obisk pridejo pa kakšno jablano oberejo pa polomijo... V glavnem pa kar.. Ful lepo. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 To sem pa skoz - lačna... sem ravnokar svojo lakoto odpravil , opravki v glavnem uspešni, Paninotekosem uspel uočit, je kar majhna , zato mi pa že prej ni padla v oči, zdaj pa kmal domov Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 sem ravnokar svojo lakoto odpravil , opravki v glavnem uspešni, Paninotekosem uspel uočit, je kar majhna , zato mi pa že prej ni padla v oči, zdaj pa kmal domov A ti s tud v centru?Men so pa zdele k bi mogla že na dopust še delo dali. še kako urco zagrabim, pol pa uživat ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 A ti s tud v centru?Men so pa zdele k bi mogla že na dopust še delo dali. še kako urco zagrabim, pol pa uživat ... še mal čarat, da boš čimprej , une, ki so ti dali delo pa sam za ušesa, jutr greššššššššššššššššš ,ma dons sem bil še jst v mislih dol, mal v Dubrovniku, pa mal proti Mljetu, pa na Mljetska jezera, pa še kam Jst delam na Rakovniku že več kot 2 leti, prej sem bil pa v centru, sam do čajnice in okolice pa res nimam daleč , manj kot prej , no dons sem imel itak službene opravke, pa sem bil tut v Šiški Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 še mal čarat, da boš čimprej , une, ki so ti dali delo pa sam za ušesa, jutr greššššššššššššššššš ,ma dons sem bil še jst v mislih dol, mal v Dubrovniku, pa mal proti Mljetu, pa na Mljetska jezera, pa še kam Jst delam na Rakovniku že več kot 2 leti, prej sem bil pa v centru, sam do čajnice in okolice pa res nimam daleč , manj kot prej , no dons sem imel itak službene opravke, pa sem bil tut v Šiški Hvala. Tud naslednje sni se lahko vsaj telepatsko mal prključiš, če želiš. Grem pa že dans ponoč. Ob 5 zjutraj že avion. Vesela ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Hvala. Tud naslednje sni se lahko vsaj telepatsko mal prključiš, če želiš. Grem pa že dans ponoč. Ob 5 zjutraj že avion. Vesela ... Bom, bom, hvala , boš mela še fajn za kopat Še jst vesel zate , ful so mi všeč tisti konci Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Jaaaaa! V službi mi gre hitro. Še kake pol urce pa grem...je čas da se dol iz foruma poberem. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Jaaaaa! V službi mi gre hitro. Še kake pol urce pa grem...je čas da se dol iz foruma poberem. jst tut šibajmooooooo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 matr kle sploh ne folgam več čist se vam je scufal, taprvo vas je blo treba ful v rit suvat, zj se pa ustavt ne znate kr tko naprej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 matr kle sploh ne folgam več čist se vam je scufal, taprvo vas je blo treba ful v rit suvat, zj se pa ustavt ne znate kr tko naprej smo bli pridni, ane , ja če gre pa kukica jutr na morjeeeeeeeeeeeee , pa lačni smo bli tut Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.