Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Dobro jutro zaspanci... x:Xx xsrcx x:Dx

Pri nas tak veter da so vsi ptiči moral zasilno pristat... :wOOt: xrolleyesx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

:frog:

tok me vrat boli, spet sm u enmu nenormalnimu položaju spala....sploh mi ni jasno kok mi rata se tak zmontirat, čudno da si ne zlomim kej xrolleyesx

x:Dx x:Dx

Men to rata pred TV. xrolleyesx :vragec: x:o)x

Običajno zaspim, pa zlezem med spanjem v kakšen blesav položaj... :vragec:

Drug dan se moram cel obračat če gočem pogledat levo al pa desno... :xx!: :vragec:

Samo glave ne morem... xrolleyesx x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Čist sm razočarana nad tabo. Si nism misnla, da s taka lajdra...prej poslušam Siddharto in komad Domine in model zapoje xsingx Naga Mysticaaaaaaaaaa... :o|o: Mislm. xrolleyesx Kr neki. :vragec: x:Dx x:px

Sm kr. Klicala včer na šolo, so rekla, da je še frej, sm poslala s hitro pošto, zdej pa čakam. :inocent:

Dons zjutri je blo pa ja soparno :xx!: 23° na vse zgodaj xrolleyesx kdo je še to vidu.

pa What The Fuck, če napovejo dež nej pol dežuje, ne da že 2 dni prenašam marelo k mačka mlade - glih da se mi :vragec:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Dons zjutri je blo pa ja soparno :xx!: 23° na vse zgodaj xrolleyesx kdo je še to vidu.

pa What The Fuck, če napovejo dež nej pol dežuje, ne da že 2 dni prenašam marelo k mačka mlade - glih da se mi :vragec:

:inocent: x:Dx jst sem jo pa dons kar doma pustil, pa raj v kratkih rokah hodim naokol x:px, ker baje bo jutr bolj mrazzzzzz x:o)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

xyesx sej mizdele kar paše ta vreme ----> je full zanimivo nebo, nekje čisto črni oblaki, pa na drugem koncu modrina, pa mal grmi na vsake quatre xDDx , prav fino xloveyx

.......... evo spet sonce, glih kar x:Dx

xrolleyesx

Odvisno kje. Nismo vsi iz Ljubljane.

ne nismo :wOOt: vsaj ne več :sori:

Meni gre na jetra tole mračno vreme. :xx!:

V nedeljo sem se s Piko menla, pa je blo pri vas sonce, pr nas pa taka tema, da sem imela cel dan luč prižgano. Blah.

jebiga, če si pa iz Misty valley doma x:Ix

xyesx sej mizdele kar paše ta vreme ----> je full zanimivo nebo, nekje čisto črni oblaki, pa na drugem koncu modrina, pa mal grmi na vsake quatre xDDx , prav fino xloveyx

.......... evo spet sonce, glih kar x:Dx

xrolleyesx

:palec: men bi tako vreme pasalo do novega leta, mal sonca, mal oblakov, pa toplo je x:px, čist fajn, sam da ne bo deževal do večera x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

...dan... x:Xx xsrcx

Koga zebe? :eek:

Kakšen mraz, pa niste normaln! xrolleyesx x:Dx :vragec:

Pri men je bilo na šihtu kot v savni... :switz: :switz: :wOOt:

Zunaj dež scal da se ni en meter daleč vidlo... :eek: x:Dx

Noter pa vroče, soparno... :vragec:

Čist moker, kot bo zunaj po dežju hodil... :xx!: :vragec: xrolleyesx x:Dx

Sej bo dež... x:Dx

Ko boš šla brez marele od doma... x:Dx x:Dx :vragec:

Guest mačona
Meni gre na jetra tole mračno vreme. :xx!:

moraš obrniti vreme sebi v prid. oziroma ne smeš biti odvisen od vremena. ni to žalostno, da si nemočen? ni ful škoda, da se kar predaš, evo, zdaj je zunaj sivo in mračno, pa bomo slabe volje ... :o|o:

bemu boga, klinc, nobeno vrme me ne spravi v slabo voljo! jaz sem gospodarica svojega razpoloženja in noben oblak, piš vetra ali žgoče sonce! x^x

Pr ns je blo mrzlo, k je bla v studiu klima in sm v jakni okol hodila. :o|o: Pa sva jo ugasnla, ampak je še kr mrzlo blo. Drgač mi je pa zjutri tok sedlo, mal pred 6, k sm pršla v službo, sva bla s sodelavcem 5 min še zunaj in je tak topel veter pihal. :2src: Hudo dober vetrček, res...mi je všeč tk, ki te nežno boža, ne pa tisto mrzlo sranje. :o|o:

Jebeš bit gospodar svojega razpoloženja glede vremena, morš bit za vse, kar pa nisi, bejbi. x:Ix

Men je bil dons konec koncev tud full všeč zunaj x^x Sem šla popoldne s kolegico na sprehod po Kamniku in je bilo prav lepo ..... tako lepo jesensko vreme :2src: , topel veter oblačno nebo, drevesa, ki že spreminjajo barvo, super xcivx

...dan dvojni luftarji... x:Xx xsrcx

:eek: x?x

Nikjer nobenga... xrolleyesx

Tud prav... x:o)x

Grem pa zelje ribat... x^x

Bo njami... x:px x:px x:px

Ko bo kislo, pa kakšna klobasa al pa kremenatlc zraven... :yumy: :yumy: x:Dx

Al pa žganci, z ocirki... x:Dx x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...