Pika Pikica 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Jst bi se p apol kr k teb na kosilo povabla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 ...dan dvojni luftarji... Nikjer nobenga... Tud prav... Grem pa zelje ribat... Bo njami... Ko bo kislo, pa kakšna klobasa al pa kremenatlc zraven... Al pa žganci, z ocirki... Jst tud dons kisu zelje delam , komi čakam da grem domou. K bi še kdo skuhu namest mene bi blo pa že kičast Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Jst bi se p apol kr k teb na kosilo povabla. No problem... Čez kakšne tri, štiri tedne bo zelje že kislo... Samo povej kakšne žgance imaš najraje... Koruzne, ajdove, krompirjeve, mešane... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Do zdej sm sam ajdove jedla...kaj pa, če bi vse 4 vrste naredu, da se za drugič lažje odločim? Ni, kej, skromnost je lepa čednost. Jutroooooooo. Petk je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Vreme brez oblačka To mi deli Dons letimo 100% Jutro tečke Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Še pri luftarjih pozdravim xrosex, da ne bodo kakšni moji planetki težil, da jih zanemarjam Vreme brez oblačka To mi deli Dons letimo 100% uuuu , v fajn koncu si ti doma, jst šele zdajle vidim komaj kakšen konec neba Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Do zdej sm sam ajdove jedla...kaj pa, če bi vse 4 vrste naredu, da se za drugič lažje odločim? Ni, kej, skromnost je lepa čednost. Jutroooooooo. Petk je. Kaj ima tu skromnost? Če je dobr, je dobr... Saj moraš vse sprobat... Vreme brez oblačka To mi deli Dons letimo 100% Jutro tečke Pa srečen pristanek... Pazi na drevje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Kaj ima tu skromnost? Če je dobr, je dobr... Saj moraš vse sprobat... sm misnla, da te bo treba bl prost. Kva je, a ga vsi žurate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Pa srečen pristanek... Pazi na drevje... Ni blema Dons sem najdlje jadrala od vseh , sem zdej mal važna, ker je blo to prvič Jutri začnemo spet že zjutraj, upam da bo vreme zdržalo, če ne pičimo na primorsko, čeprav tam je pa že burja napovedana, tko da pustimo se presenetiti Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Tooooodiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ne morm verjet, da me ignorira...grem kr spat. Nočko, lupčki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 iiiiiiiiii....nč te ne ignoriram...sam bolj glasno se morš zadret Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 TOOOOOOODIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII A to je zadost? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 as nora.....kle ž vse spi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Mal mi je ušlo. Sej grem res ajat, tablet prijel, migrene ni, pa ful sm utrujena in rabim počitek. Ti maš pa itak ene 5 tem za obdelat, k sm vidla, da na veliko ircate, tko da dam mir. Mater, bo šefica vesela zjutri. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 mogoč pa nau vidla lepo aji se čujemo...beremo kj a ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 lepo aji se čujemo...beremo kj a ne Obavezno. Sam, ne me ob 6h na četu čakat...tok rada te pa spet nimam... ZO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Obavezno. Sam, ne me ob 6h na četu čakat...tok rada te pa spet nimam... ZO H pa glih te bom....iz inata Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 H pa glih te bom....iz inata Zgleda, da sm te zamudila. Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Ni blema Dons sem najdlje jadrala od vseh , sem zdej mal važna, ker je blo to prvič Bravo... Dobro jutro luftarji^2... Kdo se tu dere sred noči? Drugač pa nekaj zabušavate zadnje cajte... Zimsko spanje al kaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Mah, sej veš, Alef, če šefice dvojčkov ni, pol vsi neki spijo. Tko da...jst pa tud nimam cew dan cajta gor viset...sm se trudila pa trudila, da bi dala dober zgled, pa kr nč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Ja, bo treba več migat... Da vas ne bomo ujel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 To pa sploh ni za bat...do zadnjega diha se borim. Kaj bomo danes počeli, Alef? Si v službi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 To pa sploh ni za bat...do zadnjega diha se borim. Kaj bomo danes počeli, Alef? Si v službi? Jaz pa večni optimist... Danes doma, pa jutri tud... Končno en cel vikend prost... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Ti privoščim! Malo ženko razvajaj, pa kam jo pelji...na kak sonček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.