alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Sončka kolikor hočeš... Čist jasno tukaj.Mal hladno, pa bo že bolje... Z ženkico pa razvajava drug drugega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 +Ja, sej zgleda, da je samo Lj v megli. To me pa res veseli, da se razvajata ... tako je prav. A lahko vprašam, kolk časa sta že skupaj? Sej, če se preveč vtikujem, me kr nekam pošl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Tle se brez oblačka, sončno ... jz pa .... :xx!: Marš se učit! K nom 2x rekla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 +Ja, sej zgleda, da je samo Lj v megli. To me pa res veseli, da se razvajata ... tako je prav. A lahko vprašam, kolk časa sta že skupaj? Sej, če se preveč vtikujem, me kr nekam pošl. Lahko vprašaš... Dve leti dlje kot si ti na svetu... Čez 14 dni bo obletnica... Megla... Tu pri meni je zanimivo... Najina bajta pa najbližji sosedje v soncu... Spodnji del vasi pa v megli, pa je samo par metrov višinske razlike... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 5 jih je že mim. Štopam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 JA, poklicna deformacija.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 pridna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Spat gremo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Kakšen lep da-an ....zdele bom oblekla kiklco pa grem v Lj. na sladoled .....pa, če se bojo oblaki spokal s Krvavca popoldne mal letet .... superca dan bo dons Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 pozdravljeni dvojčki kak pa kej pričakujete zimo? a vam je cool zima al ne? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 kul, ni panike...sploh prvi snegammmmmmmmmm pa kuhano vino, lučke, darila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 ja jst tut kumi čakam da začne bit mrzlo pa sneg, da bomo šli na smučišče Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 sneg :xx!: burja :xx!: :xx!: mraz :xx!: :xx!: :xx!: kaj pa bordanje/smučanje/drsanje - kar kol ti je pač dobr? pa kako romantično kepanje... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 kaj pa stiskanje k radiatorju? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 kepanje, valjanje po snegu, pa da se lupčkaš z nekom v avtu, zunaj pa snegec pada. Pravljica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 kepanje, valjanje po snegu, pa da se lupčkaš z nekom v avtu, ...al pa v snegu, vse je dobr Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 ...al pa v snegu, vse je dobr Snegc, pridi. Spet bi se mečkala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 jst bi pa tko bordu... ampak bo treba počakat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 jst bi pa tko bordu... ampak bo treba počakat Pa kako lohk to primerjaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 sneg :xx!: burja :xx!: :xx!: mraz :xx!: :xx!: :xx!: Pozabila si omenit kidanje snega... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Men pa včas sede kidat....tko, mal zastonj telovadbe...če se res fajn oblečeš. Idealno pa je, če to počneš s partnerjem, pa ga pol še mal omavžaš vmes, pa še kej. Zdej grem pa počas ajat...pa res počas, mogoče se vmes še kej Todi oglasi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Men pa včas sede kidat....tko, mal zastonj telovadbe...če se res fajn oblečeš. Idealno pa je, če to počneš s partnerjem, pa ga pol še mal omavžaš vmes, pa še kej. Zdej grem pa počas ajat...pa res počas, mogoče se vmes še kej Todi oglasi. Če ti je všeč kidanje ti ga rade volje odstopim, ko bo prišel čas za to... Tud za mavžanje se lahko zmeniva... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Če ti je všeč kidanje ti ga rade volje odstopim, ko bo prišel čas za to... Tud za mavžanje se lahko zmeniva... To ne vela....k lupčkanja ne bo, tak da.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 To ne vela....k lupčkanja ne bo, tak da.... Ja pa enga s sabo pripelji a ne... Vidva bosta kidala pa ostalo... Jaz pa notri na toplem ob rumu s čajem in bom vaju gledal skoz okno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.