Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>pa recimo js se skoz neki delam norca iz sebe x:Dx nikol pa recimo iz drugih....tud to po moje spada med sočutje :inocent: pa nikol neb nardila slabga drugmu, vsaj nalašč ne, sej včas se kej zalomi, pa nehote nardiš kej tajga, sam zanalašč pa definitivno ne....po drugi strani pa ne zamerim tok če gdo przadane mene....se znam pobrat, vsak pa zase ve kako bo ravnal.....

pa oravljanja tud ne prenesem....u bistvu pojma nimam ka se dogaja s folku, tud če mi gdo kej pove, si ne zapomnem....me ne zanima glih kaj, gdo, s kom....mam s svojmu lajfu dost dela...

:palec: ej kokr da bi sebe bral :inocent: :vio:

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

aja torej se vedno smo tu, tega se pa ne da prebavit! xrolleyesx

:palec:

...

No, nekje sem zasledila, da si napisala, da so čustveno površni.....no. morda :o|o: ....ampak samo do tistih, ki jim niso zanimivi in predani......, ko jih enkrat osvojiš in z njimi vzpostaviš pristen odnos tudi ta ovira izgine..... :palec: Ampak, to so samo moje izkušnje z njimi.... x;)x

Smisel življenja je največja sreča

pred leti mi je frendica rekla, da je mislila da sem skoz taka....hladna in odmaknjena...pa me je nekaj vleklo, je ugotovila...in zdej vem zakaj....jaz pa učke ven...presenečenje totalno. sebe nikol nisem mela za hladno. pol sem šla pa preskenirat vse stvari za nazaj iz različnih zornih kotov. in ugotovila: definitivno lahko zgleda da sem hladna in če sem čist poštena do sebe, sem včasih tud prav zares in ne sam na videz. je pa en segment, ki ga pozna zelo malo ljudi....in tisti pač ni hladen.

sam mi je scena....kolk sem bla presenečena nad njenimi besedami...pa še bolj nad svojimi ugotovitvami pol...jp... x:Dx ...kaj pa vem...zeznjena tale kombinacija sco, dev, dvo, vod....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>:palec:

Iz moje izkušnje pa lahko rečem, da poleg čustev uporabljajo tudi glavo , kar sploh ni narobe. Se ne vržejo "notri" kot kak rak recimo, ki gre do konca ne glede na posledice. So (smo?) pa lahko globoki kot Kamniška Bistrica poleti, če jih kdo ne zanima več... x;)x  x:Dx

zato pa mogoč včasih res delujemo hladno......čeprav sm recimo čustveno vpletena, znam stvari pogledat iz vseh zorinih kotov, čist tko racionalno......če bo recimo moja mama prizadeta al razočarana zarad nečesa, js nikol ne bom rekla, ja, sej, kok si boga, bla bla bla, ne bom nekak globoko sočustvovala z njo, ampak ji bom povedla tko kt je.....tud iz druge strani pogled, da je mogoč tud sama kriva al bilokej....tega večina ni sposobna, kar pa ne pomeni da mi je vseeno, da ji prvošim,sam tak pač lajf je........in tud pr seb znam tko pogledat x^x in fajn se mi zdi to, ker je lajf kak nekak bolj preprost in lep če ne razmišljaš tok o tem zaka se glih teb morjo krivice dogajat.....sam če maš take poglede, te res hitro poštempljajo za hladnega in brezčutnega......samozadostnega nekak....kar pa ni res

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

...zeznjena tale kombinacija sco, dev, dvo, vod....

...znam, znam... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Dvojčki so ql...če jih lahko dohajaš...včasih mislijo na tolk stvari, da se jim zafecla nit pogovora in butnejo res kakšen butast odgovor... kr tja v tri dni... x:Dx x:Dx Prijetni ljudje... samo kaj, ko je pa več vrst dvojčkov... :sori: včasih so tut ta njbl zoprni in najbolj žleht... poznam tut take... :xx!: pa še mejhnega je imel, kurčil se je pa tri... x:Dx :vragec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

butnejo res kakšen butast odgovor... [/color]

Včeri sem povedala sodelavki, da ima umazano majco na joškah...sam tok da bo vedla, zakaj jo folk ke gleda xrolleyesx x:Dx :vragec:

Pa sem v bistvu čist drugač mislila :vio:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Evo...o tem govorim... se na da premišljevat o fantu, kaj boš kuhala, kje so otroci, kaj bo, ko boš stara, pisat projekt v službi, se bogovarjat po telefonu in brat mail...pa še sodelavki povedat, da ma umazane joške... x:Dx x:Dx x:Dx vse v isti sapi...to zgleda precej butasto, čeprav ni... x:Dx x;)x Rada vas mam, dvojčke... ste mi tko... zabavni... hihi x;)x x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Druga je prikupna, vendar jo premalo poznam, ane Pikica?  x:px  :vragec:  Vendar mislim, da je ena izmed boljših dvojčic.  x:Dx

Tenks x:Xx

Ja, jst tud fuuuuuuul težko lažem. Tko k je Todika rekla, če je že velka kriza, pol raj mal prikrojim resnico. Drgač pa zmer po pravici.

Glede hladnosti:tud zame ljudje misljo, preden me spoznajo, da sm ful hladna. Ampak pol pa ne. Se spomnm, k sm bla še vsrednji šoli in sm šla na en žur in mi je bil en tipo ful všeč in sm ga celo noč požirala z očmi, pa ni blo nč kej napredka in pol mu rečm, da grem dam in on reče A ŽE? pa jst JA SEJ CELO NOČ NISI NČ NAREDU. :o|o: Pa on JA; ČE PA FUL ZGLEDAŠ; K ENA LEDENA KRALJICA! :eek: :eek: :eek: Men pa nč jasn. Sm se pol ful zamisnla. Ker res mama včas take scene. Mi je kak tip všeč, pa če me pogleda, k sm kje zuni na pijači, ga tko prezirljiv pogledam, da se model ponavad čist ustraš. AMpak v bistvu pa nism taka. Sam spoznat me morš, mi prit blizu, če ti pustim in pol se FULL odprem. Včas preveč. :o|o:

Pa včas preveč stavri naenkrat delam. Npr...včer na fitnesu sm dvigvala uteži, štela ponovitve in pela zraven....in to besedilo. Ne sam mrmraje. x8Dx Ja. genialna sm včas. x:Dx

Pa tekmovalna sm. Sam ne tko, na bolan način, ampak ful se hočm dokazat, da jst lohk pa povsod sodelujem...pr kartah, plezanju na steno, streljanju s puško....povsod se zravn prslinm. Najbl ponosna sm pa, če premagam kšnga tipa, k se ful duva, kok je on dober v čem. Ja, to pa že mal nečimrno deluje, a ne. Ampak joke je, da je vse zelo neslabonamerno. Kar pa včas ni videt, ampak prsežem, da je. x:Ix

No, zdej bi to lohk copy paste dala in še v vaše negativne lastnosti dala. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Včeri sem povedala sodelavki, da ima umazano majco na joškah...sam tok da bo vedla, zakaj jo folk ke gleda  xrolleyesx  x:Dx  :vragec:

Pa sem v bistvu čist drugač mislila  :vio:

x:Dx x:Dx x:Dx ...sam to po mojem ni tko znacilno za dvojcke... to je po mojem bl domena aspektov med marsom in merkurjem...(reces preden razmislis)

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

he sm js delala u firmi eni, pa so bli eni komadi taki čudni in tm neki stran odtrgalo k je iz mašine vn pršu....pa mi to zrihtajo, pa čez en cajt spet začne trgat, pa grem v pisarno in rečem: majstr, men spet trga x:Dx x:px so se režal k blesavi x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

LOL x:Dx

Ta je tut dvojčkasta... zazvoni telefon v eni pisarni, me pokličejo, da mam telefon... pridem tja... pa rečem v slušalko...počak da prevežem, nisem pr seb...

Pa je sogovornik rekel, bom poklical, ko se zbistriš... x:Dx x:Dx :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Ne, Samson, to je pa tipično dvojčevsko, da butneš bedarijo vn, preden razmislš....jst sm že tokrat to nardila...pa nenamerno , brez slabih misli, pa je pol tko glupo izpadlo!  xrolleyesx Jao. Prov pazt morm včas, pa preštet do 5. :xx!:

...BTW: Pika ti mas tut aspekt med marsom in merkurjem(sextil)... kokr

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...