janif 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Ooooo, še mal, pa bo že cel šopek, za v vazo. Hvala obema. Ja, mav sm sitna. K me jezijo dons vsi po vrst. A se jav kdo, da se greva tepst? Men je še prezgodi , sem pa vidu, da je mela ena škorpijonka zadnje cajteneke borbene parole, Valkira če se ne motim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Ooooo, še mal, pa bo že cel šopek, za v vazo. Hvala obema. Ja, mav sm sitna. K me jezijo dons vsi po vrst. A se jav kdo, da se greva tepst? No problem... A na roke al kakšno orodje s sabo prinesem? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Mmmm, verjamem Si pa že prava vodička za tiste kraje , a to ste bili samo okoli Mljeta ali še kje drugje Mljet, Korčula, čisto majhen otoček blitu korčule, Pelješac, Ščedro, Hvar, Pakleni otoci, Žečevo, Vrbovska na Hvaru. kako naj delam, če na take lepe stvari mislim??? Ooooo, še mal, pa bo že cel šopek, za v vazo. Hvala obema. Ja, mav sm sitna. K me jezijo dons vsi po vrst. A se jav kdo, da se greva tepst? Pomaga kloftanje brez čustev. To sma zadnjič mal prakticiral, pa slej ko prej čustvo ven udari - huronski smeh... Drgač pa boksarska vreča baje pomaga. Al pa še ena rožica ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Polarni medved na kolesu... Saj zgleda da se jaz tud počas v medveda spreminjam... Bolj ko se zima bliža, težje se zbujam... Pa še ura se bo kmal prestavla. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ja, se bo, ampak na kasneje. bomo eno uro kasneje vstajali. ampak bo pa eno uro prej tema. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Mljet, Korčula, čisto majhen otoček blitu korčule, Pelješac, Ščedro, Hvar, Pakleni otoci, Žečevo, Vrbovska na Hvaru. kako naj delam, če na take lepe stvari mislim??? uuuuuu, dbest sami fajn placi, ful mi je ostal mi je ostal v spominu en fajn zaliv na Pelješcu, naprej od Korčule, sem mi zdi, da je dostopen sam z morja, pa Pakleni itak , pri Ščedru smo se tut že kopal , dobra turca, pravi poznavalci vidim Si pa dobra, zdajle s kolesom v službo, brrrrrr ja, se bo, ampak na kasneje. bomo eno uro kasneje vstajali. ampak bo pa eno uro prej tema. res je, pol bo pa zjutraj tema, pa še popoldne ko gremo domov , še dobr, da malca obstaja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Klepetavim luftarjem enga za enga dons en še posebej ......... ne vem čist točn, zakaj ........ ma, se lih tko počutim, jebiga Kakšne fajn teme mate morje pa to jst bi tud Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 uuuuuu, dbest sami fajn placi, ful mi je ostal mi je ostal v spominu en fajn zaliv na Pelješcu, naprej od Korčule, sem mi zdi, da je dostopen sam z morja, pa Pakleni itak , pri Ščedru smo se tut že kopal , dobra turca, pravi poznavalci vidim Vidim da ti tud poznaš te kraje. Meni so bili predstavljeni zadnja leta. Moj dragi pravi, da sem z nim sam zato, ker me na plejse vozi. ja, se bo, ampak na kasneje. bomo eno uro kasneje vstajali. ampak bo pa eno uro prej tema. ta tema mi je najbolj zoprna. Sej mraz je kar ok, ampak tema, megla, vlaga ... Klepetavim luftarjem enga za enga dons en še posebej ......... ne vem čist točn, zakaj ........ ma, se lih tko počutim, jebiga Kakšne fajn teme mate morje pa to jst bi tud Tud tebi Bi rekla da se lepo počutiš. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Pa še ura se bo kmal prestavla. Saj res... Zadnjo nedeljo ta mesec bomo eno uro dlje spal... Ooooo, še mal, pa bo že cel šopek, za v vazo. Hvala obema. Ja, mav sm sitna. K me jezijo dons vsi po vrst. A se jav kdo, da se greva tepst? Sem se javil... Pa kot ponavadi... Izzivaš, pol pa črta ko bo bilo treba zares... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Sem se javil... Pa kot ponavadi... Izzivaš, pol pa črta ko bo bilo treba zares... Tipična ženska! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 juhej, zbolela ... pa lih zdej :xx!: :xx!: Pozdrav se čimprej. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Sem se javil... Pa kot ponavadi... Izzivaš, pol pa črta ko bo bilo treba zares... Tipična ženska! Če je POVSOD taka... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Jest grem pa že domov iz službe!!! Na en sprehod, pa za diplomco brat... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Jest grem pa že domov iz službe!!! Na en sprehod, pa za diplomco brat... dbest, se ti kmalu pridružim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Vidim da ti tud poznaš te kraje. Meni so bili predstavljeni zadnja leta. Moj dragi pravi, da sem z nim sam zato, ker me na plejse vozi. Sej tut jst sem jih začel spoznavat tri leta nazaj, pa bolj intenzivno , zdej me pa kar dol vleče Tvoj dragi je pa zgleda že cel mornar ,pa naj se nč ne pritožuje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Sem se javil... Pa kot ponavadi... Izzivaš, pol pa črta ko bo bilo treba zares... Sam, zdej sm ok, ne rabm se tepst, tko da sori, k s jih vseen fasdu, sam, če izzivaš, se morm odzvat. juhej, zbolela ... pa lih zdej :xx!: :xx!:Revčk. Če je POVSOD taka... Nism povsod...sam na parih področjih. Jutr je peteeeeeeeeeeeek. Kul. Mysti, dobila uno. 1000x hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Banidos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 za Piko Bunko bi biu bl BUNKidos... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 za Piko Bunko bi biu bl BUNKidos... zlomk...tralalaA ti je spet gowgcajt in pozornost iščeš? No, bunki se ne da, tak da...pokaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 A ti je spet gowgcajt in pozornost iščeš? No, bunki se ne da, tak da...pokaj. ok...noooo.... Packa Pichkica... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 kaj je zlomk, a b se tepu? samga sebe pa res nam mlatushe drugim tezhko de pstimpejt....greva raj fukat zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 dvomim, da sm po tvoje okusu, a mi boš dal vrečko na glavo? tut to je lahko perverzija... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 dvomim, da sm po tvojem okusu, kdo je pa kje oralni sex omenjal? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 LP dvojčki bodte ker ju3 zjutri tle gor, ker mam v šoli 4 ure računalništva - vaje, pa bo verjetno daugcajt... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Sam, da šefica zgine, pa že kurbarije po tej temi poganjajo...hit vsi usta z milom oprat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.