svizec 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 sej bom delau... sam jst nardim vajo v 5-10minutah, drugi pa rabjo celo uro pol pa sem na msnju, tam so večina v šoli, pa bom pršu sem na LNF Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 dvomim, da sm po tvojem okusu, a mi boš dal vrečko na glavo? no....che se mal po LNF-ju ozrem....sm pa verjetno zhe kej hujshga od tebe dol dal.... oralni je pa ja fajn sevede de je oralni fajn...ampak je stvar okusa... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Pikica, tvoje besede ne zaležejo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Sam, da šefica zgine, pa že kurbarije po tej temi poganjajo...hit vsi usta z milom oprat! sniff....sniff....bemu kaka ribarncadej Pichkica...pejt si pikico oprat... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Pikica, tvoje besede ne zaležejo Vidm, ja...čist sm osupla, da tak ukaz ignorirata...bo treba zaropotat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 khm... poredne misli ja,ja, pikica, a ti bejzolski kij posodim? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Vidm, ja...čist sm osupla, da tak ukaz ignorirata...bo treba zaropotat! sniff....sniff....bljak :xx!: zej ga je pa she spustila... :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 zej ga je pa she spustila... :xx!:kako pa to veš? sej za našo pikico se ja nič ne... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 sniff....sniff....bemu kaka ribarncadej Pichkica...pejt si pikico oprat... zlomk...tralala Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Ka de, banda? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 mene pa neki vrat boli Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 mene pa neki vrat boli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ne pomaga bo treba it torbo zašit pol pa spat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ne pomaga bo treba it torbo zašit pol pa srat zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ka je zj luftarji moji a kej dogaja kle a me kej pogrešate Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ka je zj luftarji moji a kej dogaja kle a me kej pogrešate k zhe glih luftarje omenjash....JAAA!!!! zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ka je zj luftarji moji a kej dogaja kle a me kej pogrešate Ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 k zhe glih luftarje omenjash....JAAA!!!! zlomk...tralala no...nism glih nate misla...sam kk si se glih javu...odobreno k štekam kok je to Ne. ti pa nimaš pravoglasa sploh Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 no...nism glih nate misla...sam kk si se glih javu...odobreno k štekam kok je to lepo....de shtekash jst bi tut se Ushteku.... u tvojo shteko... pa bi se skupi shtekala... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Spat grem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 lepo....de shtekash jst bi tut se Ushteku.... u tvojo shteko... pa bi se skupi shtekala... zlomk...tralala od kdaj pa to zj sj veš da nism plačat prpravlena pa ti tud nis prpravlen na kej tajga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Spat grem. aleluja... od kdaj pa to zj sj veš da nism plačat prpravlena pa ti tud nis prpravlen na kej tajga mah...sm mal razmislu...pa ugotovu....po daljshem oklevanju in razmisleku....TREZNEM!!! ....de teb bi pa tut zastojn dau ....k si tok simpatichna ....pa k vem, de zhe dolh nisi zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 aleluja... mah...sm mal razmislu...pa ugotovu....po daljshem oklevanju in razmisleku....TREZNEM!!! ....de teb bi pa tut zastojn dau ....k si tok simpatichna ....pa k vem, de zhe dolh nisi zlomk...tralala no kle si se pa zmotu ne trezn razmišljat...ti ne zda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 no kle si se pa zmotu ne trezn razmišljat...ti ne zda ma ja...sej vem sam....zej se pa nimam na kej zgovarjat... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ma ja...sej vem sam....zej se pa nimam na kej zgovarjat... zlomk...tralalano, tolaž se s tem da si vsaj un tapru del pravilno zgruntu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.