svizec 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 spi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Piko pogrešam dns tuki. Evo me. spi Japajade, vstala ob 5h in od takrt pokon in leteča...nism jst TI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 o bejba moja Kok je to noro dobr slišat. Kje s ti men? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 čveke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Jst mam pa še štrudl za pojest, če čem sam, ne smem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 dej ,ne seri...zanč si u iber fejst zgledala...kokoš jedna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 napisal sem 3 strani seminarske 2 strani samega texta pa ena stran je naslovnica Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Dej, dej...nimaš kej paničart...če Pika reče, da dobr zgledaš, pol tko misl in to je to. Res, od Cela taka sprememba...ful siješ in žariš, tko da...giv mi sam of dis det jur tejking. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 da se nauš krvav useknila!se lahko dobiva ... ampak sami, no pa še pika je lahko zraven na partije pa me ne bo, saj sem že povedala zakajOpala, kera čast. Ja, zato je ne bo, k pol ji vse desci težjio za številko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Ej, dons zame definitivno ni petek 13. Wuhuuuuuuu. Konstruktivni pogovori. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 a jst lohka tut zraven pridem? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Svizc, kaj te atra? A s že zdrav? Mysti...sej sam še 3 urce, pa ga bo fertik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Svizc, kaj te atra? A s že zdrav? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 moji petki 13. so blili vedno super, tko da glede tega nisem vraževerna, ampak take je bil pa ubijalski ... am ni petk kriv, niti 13. AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eh, kr ven dej...k se nabere, je treba mal popizdit. Jst sm tud zjutri mal, zdej sm pa k rožca. Počas postajam ponosna nase, k sm res ful manj jezna in agresivna. Kr sama seb enga prtisnem. Pa teb tud, ofkors. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 ju3 pa snemanje fiilma... če lahko kdo pride v Brestanico naj pride, ker rabimo ljudi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Jst sm bila pa dons v Zari in probavala hlače... pa me je kar minil, da bi še kej jedla :xx!: ... mogoče je pa sam špegu tak... al pa svetloba špegli in svetloba so povsod taki, da te mine kupit kerokoli cunjo. :xx!: razen v H&M-u majo take špegle, da ko se vidiš v njih, si rečeš, pismo mam manekensko postavo, pa niti pojma nisem mela prej, da tko dobr zgledam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 ju3 pa snemanje fiilma... če lahko kdo pride v Brestanico naj pride, ker rabimo ljudi U Raichenburgu snemate Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 U Raichenburgu snemate joup a prideš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 joup a prideš? Ne moj duh je tam vedno.......še vedno.......če vprašaš, boš vedel... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 kdo pa si ti? a si s tle al kako? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 kdo pa si ti? a si s tle al kako? Sej ti pravim....The Legend....več pa takole javno raj ne.......... ......me pa veseli, da si od tam Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 no tut uredu am ja, snema se un mladinski filn, naslov pa je Lahko sem prima balerina Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 lufterji Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Oj! Še devet minut pa konc petka 13. Dvojčki, trojčki osmerčki, dober večer... Pa kmal tud lahko noč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 pa tut dobro jutro Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.