Pika Pikica 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 ponavadi do ene 16 delam..če bota še takrat tam potem ti še nefrit posodim Po moje bova..enkrat okol 1h, 2h bova po moje gor pršle, pol mava pa prosto, po prešernu. Mogoče še kajga štajerca urajmava, če bo za kafe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 zmenjeno...pokličem, da zvem kje sta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 zmenjeno...pokličem, da zvem kje sta Deal. Upam, da ma znale razložit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 js tud Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Sej, pr dveh dvojčicah...bo že ratal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 jst bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii*smrk*ja jebat ga, preveč dvojčku pa ne sme bit na mestu lahko prideš v krško, pa grema mi2 na kafe... pa prid do 10h, dok je kafe še zaston Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 jst bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii*smrk* Ja, pa pejt, ne. ja jebat ga, preveč dvojčku pa ne sme bit na mestu lahko prideš v krško, pa grema mi2 na kafe... pa prid do 10h, dok je kafe še zaston A s ga slišala? Sej maš čist bliz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 ampak do desetih, da bo kofe zaston me ne, sej bi ti tut tist kofe plaču če bi zamudila Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Jst pa ne pridm, svizc, k kave ne pijem. Pa še povabu me nis. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 ja sej zdej je govor o kofetu, zato te nisem povabu, lahko pa prideš na deci vode deci đusa Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Ja, ne pijem in nikol nisem in, po moje, tud ne bom. Mi ne sede ta grenki okus. Bl čokolada paše. Čeprov, vroče čokolade tud ne pijem, ker pudinga ne maram in mi je preveč pudingasta. Deci đusa, deci vode bi pa šlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Eh, če bi blo zarad pomanjkanje le-te, bi lohk na določene momente v svojem življenju že guznla. ni zaradi pomanjkanja le-te, ampak zaradi zadržane, neizražene spolne energije. baje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 u, Klarus, fajn, da si objavila, si me opomnila, da mi je všeč sodalit in da si ga moram ubost enkrat. itak za glasilke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Deci đusa, deci vode bi pa šlo. vidiš ko jaz use vem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 uuups, kalcedon si moram ubost, to je tisti mlečno plavi kamen za govornike. sodalit niti ne vem, kako zgleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 ni zaradi pomanjkanja le-te, ampak zaradi zadržane, neizražene spolne energije. baje. To tud ne vem, č štima, k nism lih zategnjena glede tega al pa kej? AAAAAAAA GREH!!! kako tega ne <h, kva se sekiraš. vidiš ko jaz use vem Ja, za ožent si...čez kake 10 let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Ja, za ožent si...čez kake 10 let. u madona, že? joj kak gre to hitr... kmal bom do 50 pršu, sam še 34 pa mel let... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 To tud ne vem, č štima, k nism lih zategnjena glede tega al pa kej? pa ne v smislu zategnjenosti. če pač nimaš možnosti, da bi izrazil spolno energijo in jo celo nevede zadržuješ ... pol naj bi se med drugim videlo na ledvicah. kaj zdaj, prideš jutri na čaj in po staf? grem prebrat malo prejšnje objave, ker si navedla, kaj piješ in kaj ne, da ne bom dobila po buči, kaj tako površno berem oz. sploh ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 u madona, že? joj kak gre to hitr... kmal bom do 50 pršu, sam še 34 pa mel let... Ja, kmal bo penzija... Dobro jutro, drugi najboljši luftarji... Piki, kako zdravje? Je kaj bolje? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Jutro. Da novš mislu, Alef, moja mami ma sam še 2 tedna dopusta in je v penziji...se pravi, da je praktično že, samo uradno še ne. Ja, kr fajn sm. Sej sm tok pila, pa bla vsa povita, da...dons ostajam na istem. Sej ni ful bolelo, ampak je začenjalo bolet. Tko, da sm se začela nalivat z unimi šuečimi tabletami, k so za eno bakterijo v ledvicah, da izpirajo bacile al neki.... Bom to zdej pila, pa un čaj, k mi je Klarus rekla...jutr nabavim vse zadeve...ker s emi pa to že res mal predolg vleče. Zdej pa jem hruško, za zajtrk. Sm kr dolg spala...10 ur...to je zame že ultra luksuz! Jutro, lupčki moji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Jutro. Da novš mislu, Alef, moja mami ma sam še 2 tedna dopusta in je v penziji...se pravi, da je praktično že, samo uradno še ne. Ja, kr fajn sm. Sej sm tok pila, pa bla vsa povita, da...dons ostajam na istem. Sej ni ful bolelo, ampak je začenjalo bolet. Tko, da sm se začela nalivat z unimi šuečimi tabletami, k so za eno bakterijo v ledvicah, da izpirajo bacile al neki.... Bom to zdej pila, pa un čaj, k mi je Klarus rekla...jutr nabavim vse zadeve...ker s emi pa to že res mal predolg vleče. Zdej pa jem hruško, za zajtrk. Sm kr dolg spala...10 ur...to je zame že ultra luksuz! Jutro, lupčki moji. Fouš... Jaz še min. 4 leta.... :xx!: Če ne bodo kakšne pizdarije okol tega... Lahko potem še več... Lepo da si fajn... Pa en nasvet... Pust tiste tablete, ostan raje pri čajih in pri tistem kar ti je Klarus svetovala.Res da ti lahko uničjo bakterije, ampak VSE šumeče tablete niso priporočljive kadar imaš težave z ledvicami.Zaradi kalcija ki ga vsebujejo.Kalcijev karbonat ali soda bikarbona - zaradi tega se penijo ko jih daš v vodo.To je nasvet od moje zdravnice izpred nekaj let kosem imel podobne težave.Pozdravi se... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Jebemo, 4 čuke sm dala zato, da mi lohk škod? Uno bom šla na gobec užgat! No, od jutr naprej smna čaju, dons bom pa še to...k zaenkrat ni nč švoh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Jebemo, 4 čuke sm dala zato, da mi lohk škod? Uno bom šla na gobec užgat! No, od jutr naprej smna čaju, dons bom pa še to...k zaenkrat ni nč švoh. Saj ni panike, ne bodo ti škodovale kar takoj.Vseeno se jih pa raje izogibaj kadar imaš kakršnekoli težave z ledvicami.Isto velja tudi za tablete proti želodčni kislini.Kot so Rupurut, Ranital in podobne, ki tudi vsebujejo kalcij.Drž se... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Eh, pa sej tega sranja nikol ne konzumiram.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Dobro jutro! Matr je blo luštn spat dons. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.