alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Dobro jutro! Matr je blo luštn spat dons. Dobro jutro polhec... Še nisi šla na zimsko spanje? Eh, pa sej tega sranja nikol ne konzumiram.... Tud nikar ne začni. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Dobro jutro polhec... Ah kje. Zunaj je tooploo sonce ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Zdej mi je še mami nardfila čaj iz brusnic pa meda...mam un na odstavnem pasu, trenutno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 juhej,juhejm, seminarsko napisal do konca v treh dneh napisal 8 strani teksta skupaj 11 strani seminarske... kdo bi si mislu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Priden. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 vem ja... sam prej nism biu priden, kr če bi biu nebi dobu seminarske za napisat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Ja, samo si se zdej neki naučil, ne? Prvo, da ne seri, da ne dobiš kazni, drugo, da znaš seminarsko napisat, tretje pa, da si s pisanjem pridobil nekaj znanja o določeni temi. Se pravi, si samo pridobil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 juhej,juhejm, seminarsko napisal do konca v treh dneh napisal 8 strani teksta skupaj 11 strani seminarske... kdo bi si mislu Ti boga.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 da si s pisanjem pridobil nekaj znanja o določeni temi ja prejno je blo ok, sam tole kar si na konc napisala pa ne drži, kr se nism nč novga nauču... še neta nism uporablu sploh razn za 9 slik če sem meu pa temo Vhodne enote (to so miška, tipkovnca,.. če slučajo ne veš ) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 juhej,juhejm, seminarsko napisal do konca v treh dneh napisal 8 strani teksta skupaj 11 strani seminarske... kdo bi si mislu ne vprašaj mene, kakšne muke mam ob pisanju referatov in seminarskih. http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k045.gif živčna kot satan pri prebiranju literature. najhuje je, ker ne vem, kaj zaboga naj napišem. in tako hitro se utrudim ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 moraš vedt kje iskat pa si sprut gotav tko kt jaz Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 hja, pa mal pol preoblikovat, pa priredit, an? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 ne, sej samo prebereš, pol pa napišeš sam Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Dan/čer. Upam, da je moja Todi preživela skos s padalom? Javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Dan/čer. Upam, da je moja Todi preživela skos s padalom? Javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Todi pa padalo... Precej nevarna kombinacija... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Ma ja, pol se pa še ne jav. Mam občutek, da se mi je mal zlagala, k noče jutr z mano sama v MB pol bo pa kao rekla, da je bla v bolnci cew mesnc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Mogoče je ucvikala pa ni šla... Pa ne upa povedat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Hm... čist možno Zdej sm ji sms poslaa, da vidmo...k me že kokr en maw skrbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Dobro jutro! Matr je blo luštn spat dons. evo ta je naša , mal sem bil sicer zmatran, ker sem včeri velik laufal,ampak sem že kul Hm... čist možno Zdej sm ji sms poslaa, da vidmo...k me že kokr en maw skrbi. a se je že javlja , da ji ne bom še jst poslal kakšen sms ne vprašaj mene, kakšne muke mam ob pisanju referatov in seminarskih. http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k045.gif živčna kot satan pri prebiranju literature. najhuje je, ker ne vem, kaj zaboga naj napišem. in tako hitro se utrudim ... mam občutek, da nam tuki mal tale retro merkur nagaja , sej če bi sam hitr utrudil , pol pa še zaspan ratam zraven , pol so ble pa hitr pavze daljše od dela Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Ma, ja, zgleda, da se hudiča babjega novmo še dolg rešli! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 a to pomeni da je preživale brez zdravniške pomoči? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Tko nekak, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 doh... kurc pa še takšen skok z visohga Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 ni zaradi pomanjkanja le-te, ampak zaradi zadržane, neizražene spolne energije. baje. ne vem, če je to tako enostavno, kako bi potem lahko razložila dejstvo, da okužbe sečil prizadanejo ženske desetkrat pogosteje kot moške , gre tudi zato, da je ženska sečnica dolga 3-4 cm, moška pa 20 cm in od sečil se okužba lahkoprenese tudi na ledvice Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Tko, ja, Janif, povej ji, da nism zategnjena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.