kukica 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 To čist drži , pa še iz roke vem , no zdaj upam, da bom v enem mescu tole dokončno spacal , imam pa Odločitveni model za izbiro nove osebno računal. opreme, z DEX-i se ga dela, saj to imam že narejeno, sam nekaj teorije, pa analiza vsega skupaj, pol pa še en zaključek , no tkole ko pišem, sploh ne zgleda velik No evo. Sm ti skrajšala delo. A računalništvo študiraš? me zanima, ker razmišljam, dabi zdej po koncu faxa še mal v druge vode študija pogledala ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 LP dvojčice pa dvijčki tut... kak ste kaj danes? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 No evo. Sm ti skrajšala delo. A računalništvo študiraš? me zanima, ker razmišljam, dabi zdej po koncu faxa še mal v druge vode študija pogledala ... fajn, tkole.V bistvu študiram v Kranju, je pa res, da računalniško smer , je pa zanimivo, da pa mene zdaj vleče čist v druge vode ,astrologija, psihologija pa tko Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 wohoo, samo (bodoči) računalničarji smo tule? jest tut Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 fajn, tkole.V bistvu študiram v Kranju, je pa res, da računalniško smer , je pa zanimivo, da pa mene zdaj vleče čist v druge vode ,astrologija, psihologija pa tko A računalniško informatiko?K sm slišala, da imajo v Kranju dobro to smer, pa ravno to me zanima. Psihologija pa mene zanima že skoz. Sem jo hotla študirat, pa sem že v naprej vedla, da ne bo dost točk. In sem zdej vesela, da je tko. Bi me samo zafrustriral pa omejil. tako pa se lahko s psihologijo ukvarjam kar tako, skozi življenje. Sicer pa verjamem,da se skozi življenje vsa področja učenja združijo, povežejo. Men je bil moj študij čist brez veze, pa zdej ugotavljam, da imam vseen koristi od njega. Vsako znanje prov pride. LP dvojčice pa dvijčki tut... kak ste kaj danes? Ojla Svizec! Jest sm dobr, k sem s službo zaključla za dans. Zdej pa v NUKa za diplomco brat. A ti pa tud rač. študiraš, al si samouk? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Dvojčki... Kaj je zdaj s Todi? A je pristala a je še v luftu? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Dvojčki... Kaj je zdaj s Todi? A je pristala a je še v luftu? pristala, pristala, nč bat Sam dons je verjetno vseeno mal v luftu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 pristala, pristala, nč bat Sam dons je verjetno vseeno mal v luftu Kdaj pa ni? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 A ti pa tud rač. študiraš, al si samouk? zdaj hodim v 1. letnik - smer elektro tehnik računalništva... pol nardim poklicno maturo in dalje na kako višjo šolo še - upam da bo uspel pridim kam naprej no Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Firbec. Ni za javnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Ja, no.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Mhm...mal štajercev sva pa namedle...pa kazga ljubljančana tud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Štajrce ste pecale, packe! Brata še zmer mede njegova luna u Dvojčku! Kaj naj z njim? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Nej sem pride, ga bom jst v roke vzela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 zdaj hodim v 1. letnik - smer elektro tehnik računalništva... pol nardim poklicno maturo in dalje na kako višjo šolo še - upam da bo uspel pridim kam naprej no Če te bo zanimal, ti bo sigurno uspel. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Nej sem pride, ga bom jst v roke vzela. Verjetno je brezupen primer! (saj bo on tudi tebe, mi je povedal) Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Jok, brate, dopade. Jst se ne dam kr tko...sam prevzgojila ga bom, ne pa oženla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Jok, brate, dopade. Jst se ne dam kr tko...sam prevzgojila ga bom, ne pa oženla. Nekaj jih je to rekl, potem pa so žalostno podlegle njegovemu šarmu! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Nekaj jih je to rekl, potem pa so žalostno podlegle njegovemu šarmu! Verjamem, samo, jst nism ena od teh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Jok, brate, dopade. Jst se ne dam kr tko...sam prevzgojila ga bom, ne pa oženla. A ti še niso povedal, da eno brez drugega ne gre? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Verjamem, samo, jst nism ena od teh. To je rekla in se ga oklenila! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 To je rekla in se ga oklenila! Eh...ne vem, če bo tko lahko. Sej verjamem, da če ženska ne ve, da je gospodič zelo svobodomiseln glede vez, nasede, če pa ve pa bl težko. Če ma kokr tok soli v glavi in si pač želi neki resnejšga, mu ne bo. Tista, k bi ji blo pa sam do kratkočasenja, bi bla pa neumna, da ga neb zagrabla z vsemi štirimi. Sej, mogoče me pa prime kdaj...nikoli ne reci nikoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Jok, brate, dopade. Jok brate, dopade? To tud neko novo reklo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Eh...ne vem, če bo tko lahko. Sej verjamem, da če ženska ne ve, da je gospodič zelo svobodomiseln glede vez, nasede, če pa ve pa bl težko. Če ma kokr tok soli v glavi in si pač želi neki resnejšga, mu ne bo. Tista, k bi ji blo pa sam do kratkočasenja, bi bla pa neumna, da ga neb zagrabla z vsemi štirimi. Sej, mogoče me pa prime kdaj...nikoli ne reci nikoli. Verjetno ti bo z dopadanjem na razpolago! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Sej verjamem, da če ženska ne ve, da je gospodič zelo svobodomiseln glede vez, nasede, če pa ve pa bl težko. Če ma kokr tok soli v glavi in si pač želi neki resnejšga, mu ne bo. V to pa ne verjamem čist. Pol bi bla čustva pa filingi že preveč racionalni. Jest padem, tud če vem. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.