Pika Pikica 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Mene tud zebe...brrrrrrrrrr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 A lohk k teb pridm mal na obisk? Jst pa roke čist ledene...pol me pa čud, da me ledvice matrajo. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Mysti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Včer zvečer so me spet, pa je bil en dan mir, zdej je trenutno ok...bomo vidli...mislimo pozitivno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Jutro. Mrrrz jeee.... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 shladil se je Hvala bogu, da še ne dežuje november bo spet turoben :xx!: Še dobro, da bo Halloween vsaj nekaj se bo dogajalo......moram nujno še buče nabavit lansko leto sem celo še bučno pito spekla iz file ki je ostala po lobotomiji Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Zgleda da zarad mraza vsi dvojčki dons spijo. Poletno ljudstvo pač. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Kakšen mraz? Jaz zjutraj led praskal s prednje šipe, -2 je bilo... Pa rokave zavihane... Za vse ki jih zebe al pa kaj drugega matra Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Kakšen mraz? Jaz zjutraj led praskal s prednje šipe, -2 je bilo... Pa rokave zavihane... Za vse ki jih zebe al pa kaj drugega matra Jst sm že včeri praskala, madona, dons pa ne. Joj, dogaja, pa hkrati ne..tepla bi se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 tepla bi se probi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 ...jao sitne babe pa se mraz... cakam na Trobcev kambek... picke v pecke!!!!... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Jst sm že včeri praskala, madona, dons pa ne. Joj, dogaja, pa hkrati ne..tepla bi se. Ja, ja... ...jao sitne babe pa se mraz... cakam na Trobcev kambek... picke v pecke!!!! ... Ma daj... A ni zrak že dost zakajen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 tepla bi se probi Tebe nočem tepst. ...jao sitne babe pa se mraz... cakam na Trobcev kambek... picke v pecke!!!!... Tebe bi z veseljem tepla. Ja, ja... Ma daj... A ni zrak že dost zakajen... Zate pa še ne vem, a b al ne b? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Zate pa še ne vem, a b al ne b? Kmal se odloč... Ko bom v penziji se ne tepem več z nikomer. To bo pa čez kakšnih pet, šest let... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Čer. Ma, tud tebe ne bi, Alef. Joj, kera sitnoba sm dons... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Men je pa reku, da sm ga jest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Čer. Ma, tud tebe ne bi, Alef. Joj, kera sitnoba sm dons... Aja? Nič ne vem... Po čem se pa to vidi? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 psihič je nasedu nagradni igri Ja, vem, ja... lole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Kva je že ena ura dons Ma ja, men tud nč jasn....kr 1:39, pa postnal sm ob 22:55... Po čem se pa to vidi? Ah, nočeš vedet. Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Mal zalimani, drgač pa kr gre. Pa biziiiiiiii. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 O, jebemo, pa res!!!! Pa sm jih mela že skor 12 taužnt!!! Zgleda, da so bli spet na delu, ja jebemo, no! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Juuutrooo.... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 banda lufterska kok smo kj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Kukica a ti si tut dvojček? Jest sm, sam ti nisi. banda lufterska kok smo kj O lej jo, pomarančo (tvoja nova barva ). Maš pa na isti dan rojstni dan, kot moja babica. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Jest sm, sam ti nisi. O lej jo, pomarančo (tvoja nova barva ). Maš pa na isti dan rojstni dan, kot moja babica. eh to pa že ne......ona ga ma na isti dan kt js Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.