kukica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 eh to pa že ne......ona ga ma na isti dan kt js Joj oprosti Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ah, nočeš vedet. Jutro. A misliš? Nič takega nisem opazil... Kaj je zdaj s temi posti? Men jih ne manjka velik al pa nič... 4500 + nekaj, točne cifre pa res ne vem... Je bilo pa nekaj čudnega - včeraj mal pred polnočjo je pri vseh objavah pisalo čas objave Včeraj ob.... Čeprav so bile napisane tisti dan... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja, men jih mensezdi manjka kr nekaj, samo se mi ne da it nazaj gledat, kolk pa kere...itak ne vem...grem pogledat v tisočke, za kok ste mi nazadnje čestital. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja, men jih mensezdi manjka kr nekaj, samo se mi ne da it nazaj gledat, kolk pa kere...itak ne vem...grem pogledat v tisočke, za kok ste mi nazadnje čestital. 11 000Alef bil prvi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 11 000Alef bil prvi... Ja, priden bil Alef. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ja, priden bil Alef. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Jutro, lupčki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ah, pr vs, na kmetih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ah, pr vs, na kmetih. Zato pa ima same domače živali v nebesnih zanamenjih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Jutroooooo.... xrosex Men je šlogarca napovedala da se bom z dvojčico oženil...pa vidim, da ste kr fajn folk v tem horoskopskem znaku Končno en pameten. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 pa vidim, da ste kr fajn folk v tem horoskopskem znaku Dolg si rabu, da ti je potegnil Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Dolg si rabu, da ti je potegnil O lej jo. Mideve imava pa na isti dan rojstni dan. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Zakaj sumljiva ne štekam, sej pa ja veš že 100 let da sem šesterček. O lej jo. Mideve imava pa na isti dan rojstni dan. iiiiiiiiii pa Johnny Depp tud Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Zakaj sumljiva ne štekam, sej pa ja veš že 100 let da sem šesterček.iiiiiiiiii pa Johnny Deep tud iiiiiiiiii Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 ..heh na isti dan BD kot Johnny Depp.. heh to ni se nic, jaz imam na isti dan BD kokr Paul McCartney, moja pa na isti dan kot John Lennon... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Važič !!! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ja, na mojga pa Cousteau, Strauss pa Alesi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Aha, tekmujemo na mojga ma še Natalie Portman aka. Princess Amidala , pa Miroslav Klose Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Aha, tekmujemo na mojga ma še Natalie Portman aka. Princess Amidala , pa Miroslav Klose hehehe, zmagale bova ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 hehehe, zmagale bova ... ve se kdo je car Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.