alef 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 hehehe, zmagale bova ... ve se kdo je car Kaj se napihujeta... Poglejta moje, pri vodnarjih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 sem pogledala Jst tud sam za Dickensa vem kdo je - Full ti nuca, če jih ne poznaš .. evo, pomagamSinclair Lewis = tudi neka napisal nekočLarry Buster Crabbe = igralec (pokojni)Eddie Bracken = tudi igralec...........a nisem prijazna Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 sem pogledala Jst tud sam za Dickensa vem kdo je - Full ti nuca, če jih ne poznaš E j*** ga... Samo videt so pa mal bolj "ugledni" kot Natalie Portman... Eden ima celo tri imena... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Kaj se napihujeta... Poglejta moje, pri vodnarjih... Kar ne veš, ne boli. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 E j*** ga... Samo videt so pa mal bolj "ugledni" kot Natalie Portman... Eden ima celo tri imena... čak da še mal (od)raste Ja, pa če maš 3 imena res tko sofisticirano izpadeš ...kao. Zato mam jst po poroki oba priimka Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Kakšne maš Vsi smo lepi ( dons, k nisem slabe volje ) wow sem šla gledat - dobre maš Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Miro Cerar. Zelo dober slovenski gimnastičar. Mislim, da je celo en gimnastični element poimenovan po njem. Ups, če gre to za istega Cerarja. Mislim, da je en Miro Cerar tudi nekaj na pravni fakulteti. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Po moje bolj poznajo gimnastičarja k enga pravnika Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Čer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Miro Cerar. Zelo dober slovenski gimnastičar. Mislim, da je celo en gimnastični element poimenovan po njem. Ups, če gre to za istega Cerarja. Mislim, da je en Miro Cerar tudi nekaj na pravni fakulteti. Miro Cerar je gimnastičar in pravnik Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 sem pogledala Jst tud sam za Dickensa vem kdo je - Full ti nuca, če jih ne poznaš .. evo, pomagamSinclair Lewis = tudi neka napisal nekočLarry Buster Crabbe = igralec (pokojni)Eddie Bracken = tudi igralec...........a nisem prijazna A ti... A Google... Hvala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Jutro...Todiiiiiiiiiii, nucam te, k svina...ZBUD SE, JEBEMO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Ja, hinavci jedni. Jst glih letim nekam....sej se še kej beremo...Todi pa dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Pizda, ste eni pezdeti klele. A bomo kej čvekal al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Bla, bla, bla, bla, bla, bla ne laufa mi ravno tole! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 dons smo bli pa ja dost gostobesedni , tolk da še zdej ne morem na miru sedet , nčgrem še za ene pol ure na luft , da mal pokurim odvečno energijo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Mlaj bo jutri... A so zato dvojčki skoraj brez besed? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 ajm spining araund Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ajm sik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ajm sik. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Eh, bruhačica sm dons mal...juhu bruhu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 No comment. Prid na MSN. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Ja, men se zdi, da os mi računalničarji v eni smeri tvoj študij pohvalil. Jest sm zdej v fazi k pojma nimam kaj nej - še študirat, al mal zaključit. Tolk enih stvari me zanima, ampak sem lenoba in se jim ne posvetim, če mi ni treba. Itak rabim eno pavzo, da is mal časa zase vzamem, pa v tuje deželice je treba mal pogledat, ... bo že kar bo. Zdej pa sem (skoraj) doštudirala družboslovno informatiko. O planetih pa pojma nimam, tko da ne bom nč komentirala Občutek je pa vedno najbolj zanesljiv podatek. ti pove veliko o sebi in o drugem. sam je treba zaupat, kar pa men ne uspe vedno. Tole se najbolj fajn sliši, no jst sem si vmes vzel nekaj pavze, da sem se mal odpočil od študijskih naporov , pa tut služba ma svoj davek, skoraj obvezen popoldanski počitek Glede občutkov sem pa prepričan, da nobeden ni čist 100 %, včasih te lohk sanje zavedejo, oz. želje, pa vidiš drugače kotje v resnici Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Čeeeeeeeeer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.