Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Madona, pa res sam še jst kle not morim. Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Madona, pa res sam še jst kle not morim. ..ce postavis morilca v sobo z normalnimi slej ko prej pride do tega... s sumoborci je podobno... le da v slednjem primeru ostanejo le kosti in ne cela trupla... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Sumo borci... Tole je pa namigovanje na nekaj... Jaz se jih ne bojim... Me je tud kar nekaj skupaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 O, ljubavi...to je pa bilo presenečenje že navsezgodaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Ja, še en teden pred nami...uf, sej res, jst sm pa baje eni bejbi drink dolžna ta teden. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Sam se ne morm spomnt, keri sm to oblubla. Ja, pol pa nč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Lačna sm. Bom pašteto za zajtrk...sma šele čez eno uro in pol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 a nimaš v sredo???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ahaaaaaaaaaaaa, tok da vem, kdaj pesti držat, k pr norcih. Itak maš narejeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Dej, dej, ne lom ga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Jutr. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Dobro jutro vsako jutro tudi ponedeljkovo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 še luftarje pozdravim sej znate bit prov fajn sam se čist preveč zmišljujete Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Mi, zmišljujemo? Nemogoče. Ne, jst si res ne...tolk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 še dvojčki so nekam tihi ratal to je za Mysti za jutr, saj itak obvlada, čeprav tko težko to prizna Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 še luftarje pozdravim sej znate bit prov fajn sam se čist preveč zmišljujete Jst si tud ne zmišljujem Sam premislim, si pa velil-x Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Jst si tud ne zmišljujem Sam premislim, si pa velil-x to sem imela v mislih ... ne, da bi nakladali ... sam je enkrat tko, drugič spet drugač ... vmes si še eneparkrat premislte pa kdo bo to prenašal ... sej ne mislim tko zares, sam mejčkn pa Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 obvladam pa hvala za Malenkost no, evo, še mal powerja za jutr Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Čer. BOm šla kr pod tuš. Pa že zdej začela pesti držat za našo Mysti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Morgen dvojčice... Saj dvojčka tako ni nobenga tu noter... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kje pa upajo, dedi. Jutro...Mysti, mal me že bolijo...dej to na brzino spedeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kje pa upajo, dedi. Jutro...Mysti, mal me že bolijo...dej to na brzino spedeni. Razen mene... Se ne bojim dvojčic... Navajen, utrjen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jutro še od mene Spet sem lena na polno Full sem bolj produktivna v popoldanskih urah.komi čakam, da grem dam, al pa vsaj da bo ene 1 ura, da mi mal zalaufa.Jutri mam zdravniški pregled - službeno , potem moram pa še za 4 ure delat......in to neki, kar nisem že vsaj 2 leti in moram še vse na novo naštudirat :xx!: klinc! Sem že v naprej sitna. Edino vreme neki bo beje http://img143.imageshack.us/img143/1632/vremeuf0.jpg Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 še za Mysti mal navijat Pa dvojčice pozdravit , eno sicer pogrešam, zgleda dela Vreme pa bo nč bat, sem neki čaral, da bo toplo, ko bomo laufal ,jst mam tko rajš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Pol bom pa mal pavze mela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.