kukica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jutr dvojčice in ostali prislinjenci. Službeno kavico sem popila, pa hotla začet pesti za Misty držat, zdej pa nimam kej delat, če maš šele ob 16h.Bom pa mal delala, če sem glih vs lužbi. Alef, čestitam za pogum! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jutr dvojčice in ostali prislinjenci. Službeno kavico sem popila, pa hotla začet pesti za Misty držat, zdej pa nimam kej delat, če maš šele ob 16h.Bom pa mal delala, če sem glih vs lužbi. Alef, čestitam za pogum! Ma kakšen pogum... To je po Prešernovo: Podplat je koža čez in čez postala,Ne straši več je trnjevka bodeča... Hvala vseeno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jutr dvojčice in ostali prislinjenci. Službeno kavico sem popila, pa hotla začet pesti za Misty držat, zdej pa nimam kej delat, če maš šele ob 16h.Bom pa mal delala, če sem glih v službi. Alef, čestitam za pogum! jst sicer nisem dvojček, mam pa dva planeta v dvojčkih, tko da se ne štejem med prislinjence To bi si pa takoj vzel za moto , dons mam dost energije, sam ne za sedet Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kdo bo laufal, kje bo laufal, kdaj bo laufal ?? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Kdo bo laufal, kje bo laufal, kdaj bo laufal ?? se mi je zdel, da sem jst to omenjal , jst vem, da bom laufalv nedeljo od 11h naprej po Ljubljani , računam da mi več kot 2 uri nebo vzelo , kolk bo pa še ostalih, sem šel pogledat malo manj kot 4000 ,mal bo gužve Upam, da boste kej navijal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Luftarji se mi je zdel, da sem jst to omenjal , jst vem, da bom laufalv nedeljo od 11h naprej po Ljubljani , računam da mi več kot 2 uri nebo vzelo , kolk bo pa še ostalih, sem šel pogledat malo manj kot 4000 ,mal bo gužve Upam, da boste kej navijal Navijat itak pa pesti držimo dons Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 pa sej obvladaš, kaj je zdaj to , nas že mal roke bolijo , do štirih je še dolga Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Luftarji Navijat itak pa pesti držimo dons pri takih navijačicah, bom pa kr letel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 A sm ti rekla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Verjamem...sam, da je za tabo...no, priznej, a s že kej pijana? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 sm spila sam eno pivo Si delaš podlago za jutri, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Jutro! Nobenga tuki .... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Jutro kako nobenga, če je pa tko zgodi , včeraj so se palačinke mal zavlekle Bravo, Mysti , kaj sem ti rekel, obvladaš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Mmmmmm, palačinke ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Kok ste pa pezdeti, ne? Greste na palačinke in nben ne pove...ne maram vas več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Mmmmmm, palačinke ... še ena naša , potem pa naslednjič še tuki reklamo naredimo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Lahko se kar dobimo, pa jih sami pečemo ... pa pečemo ... pa pečemo... pa ful jemo valda.... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Kok ste pa pezdeti, ne? Greste na palačinke in nben ne pove...ne maram vas več. Piki, ne tko no , sej se bomo kmalu dobili naslednjič , pa takrat naredim še tuki reklamo Lahko se kar dobimo, pa jih sami pečemo ... pa pečemo ... pa pečemo... pa ful jemo valda.... tut o tem je bilo prejšnjič neki rečeno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 tut o tem je bilo prejšnjič neki rečeno da le ne bi sam pri govoru ostalo ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Piki, ne tko no , sej se bomo kmalu dobili naslednjič , pa takrat naredim še tuki reklamo tut o tem je bilo prejšnjič neki rečeno Prepozn...užaljena v dno duše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 da le ne bi sam pri govoru ostalo ... bomo že zrihtali, tko da nič bat, jst mam rad konkretne stvari Prepozn...užaljena v dno duše. Piki , sej maš napisan Glavo pokonci ,evo naslednjič jih imaš zastonj , bikec časti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 2x Dober dan pa adijo... Pred eno uro vstal, čez pol ure delat... A se nimam fajn? :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 2x Dober dan pa adijo... Pred eno uro vstal, čez pol ure delat... A se nimam fajn? :xx!: to da si pred eno uro vstal, se sliši fajn , sam po moje si mel ti nočno , to da greš pa že v službo ,to pa ni tko fajn, saj boš lohk sam neki pojedel , pol pa že ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 to da si pred eno uro vstal, se sliši fajn , sam po moje si mel ti nočno , to da greš pa že v službo ,to pa ni tko fajn, saj boš lohk sam neki pojedel , pol pa že ... Klinc pa nočna... :xx!: Delal popoldan pa se je nekaj mudil in sem ostal do treh zjutraj... Zdajle pa spet... Še en čik pol pa grem na šiht.Uživajte dalje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.