Pika Pikica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 alo bejbe ... Mysti je zgleda že dobila svojo ramo Če ti je kej v tolažbo, je jst nism, in tud mislm, da jo boš vseen ti prej, kt jest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Sej je tud Namizna margarina dobra, no....a kera šteka sploh? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Jutro. Res zgledam, k tale vijolčn smeško... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Jst pa zdej, k Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Jst sem že 1 uro v službi dans Že spila kavo, šibam delat...kar se mora, ni težko ,pravijo Pa noben me še ni razpizdu , upam da tko tud ostane, ker mam dobr dan Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Jst sem že 1 uro v službi dans Že spila kavo, šibam delat...kar se mora, ni težko ,pravijo Pa noben me še ni razpizdu , upam da tko tud ostane, ker mam dobr dan pridna , jst mam tut fajn dan , bo treba še kaj naredit, pa neke podatkečakam, niso tko pridni kot jst Za ostale dvojčice in gostje pa , če že neki skačem tlele Todi je pa neki pridna zadnje cajte , sam še dela Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Za ostale dvojčice in gostje pa , če že neki skačem tlele Todi je pa neki pridna zadnje cajte , sam še dela Klinac je pridna...lenoba lena, nas kle zanemarja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Juuutroooo.... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Jst sem že 1 uro v službi dans Že spila kavo, šibam delat...kar se mora, ni težko ,pravijo Pa noben me še ni razpizdu , upam da tko tud ostane, ker mam dobr dan Fajn služba če šele po eni uri začneš delat... Morgen dvojčki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Hej mucyka! :detelca: Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Klinac je pridna...lenoba lena, nas kle zanemarja. a je greva klicat Fajn služba če šele po eni uri začneš delat... Morgen dvojčki... sej vem, da smo pri dvojčkih, sam ne preveč glas govort Juuutroooo.... O, Kukica , a si še zaspana Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 O, Kukica , a si še zaspana Ah smotko. Tile smajliji predstavljajo jutranje čivkanje. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Ah smotko. Tile smajliji predstavljajo jutranje čivkanje. aja, sori, mam sam jst pri njih take asociacije , pol pa kr lepo čivkat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Fajn služba če šele po eni uri začneš delat... Morgen dvojčki... mam fajn službo nč ne jamram......Včasih nimam sploh nč dela, pa me plačajo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 mam fajn službo nč ne jamram......Včasih nimam sploh nč dela, pa me plačajo Jaz bi tud tako... Morgen dvojčki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 jurto Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 jurto Se vid, da je zate še zgodi, mali, ja. Al je pa to sam dvojčevska fora, k jst non-stop menjam črke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 prehitro pisanje na tuji tipkovnici Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Se vid, da je zate še zgodi, mali, ja. Al je pa to sam dvojčevska fora, k jst non-stop menjam črke. Ni to samo dvojčevska fora, je tud vodnarska... Samo jaz si vzamem cajt da popravim predno pritisnem Objavi komentar... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 ja sej men doma v FF tak podčrta kar je narobe napisan tko kt npr. v word-u... tle v šoli pa ne, dol se mi pa ne da za vsakič vlečt Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Jst konstantno zamenjujem I in O, ko pišem in moram skos popravljat Jotrooo Dons pa končno spet letet Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Dan. S čim pa letiš Nordika? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Pa kje si ti????? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.