janif 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Zdle na pol gledam tole Mumijo na POpTv pa vmes mal sem skačem, pa ko slišim, da se kej derejo in da je full akcija letim spet gledat kaj je Po moje bom šla kar spat, moram na britof jutr, me je že bakica ujagala. Eh, pa sej cool od kar sem se preselila grem itak premalkrat. lepo spi , jst bom šel dons tut prej , baje, no sam ta ura je pa še tu mač zgodna, sam zjutraj bom pa spal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 mmmmm jutranje spanje, še posebi, ko še ne odpreš oči, pa slišiš, da zunaj dežuje mmmmm pol pa hitr lulat pa nazaj pod kovter Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 sej lohk tut brez dežja , no filing je pa dbest, ko si spet nazaj pod kovtrom ,sploh če je zunaj mrzlo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Ma, jst prov rabim dež, če hočem da je perfect (sej maštamo, ne ) - drugač me preveč ven tiši Lahko noč, dobr spočij nogice Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Hvala, bom , ti pa pridi navijat Mal je pa treba maštat , no mene tut sonce ven ne zvleče, zjutraj se kaže dobr moj bik Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Uh, sej res, jutr je maraton...zna bit, da pridm pogledat... Morm se s kom zment. Jutroooooooooooooooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 oooo, Piki, si se naspala Jst še nabiram moč , dons je neki telefon zvonil ,zihr mami kliče že navsezgodi , pol pa pogledam na uro, skor10 že , to je pa redek pojav pr men , če je bla pa taka megla, pa tko temno , aja na telefon se nisem šel javt Jutr pa kr prit navijat , bomo veseli vsake spodbude Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Moja sestrična je šla že 3x al clo 4x na enaindvajsetko, pa sem glih zvedla, da si je včeraj na Golovcu neki kolen pofaulala in zdej ne ve, če bo lohk jutr tekla Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 pa zdej bi mogla počivat , ne pa tolk laufat ,pa po Golovcu, ko so še klanci , no mal čarat ,za njo , maš pa dobro sestrično Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Ni blo neki velik od letenja dons :xx!: Sever potegnu čez hribe, čist nenapovedano Komej prišla čez drevesa Bolje KOMAJ kot SKORAJ... Dvojčki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Bolje KOMAJ kot SKORAJ... dobra tale in resnična Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 dan kako smo?jst se komaj muvam pi**a kako sovražim tole ... pa tolk za narest ma ven grem pa vseeno zvečer, jebesh vse ... danes je otvoritev rock cafeja pri nas, imam da sem tam tako se govori, pusti mal kozoroga pr mir , jst sem bil dons tut bolj tko, zdajle sem pa ,jutr pa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 dobro jutro še ta "smotanim" luftarjem čveke, en krasen dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 dobro jutro še ta "smotanim" luftarjem čveke, en krasen dan Morgen tud od mene, "smotkoti"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Moraš sebe s sabo vzet. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jst bi šla na samotni otok, pa da nbenga ne vidm. Pa litrco bi s sabo vzela, pa par bab s kle gor, pa bi sam pizdile. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 grem lahko s tabo?pa še del sebe tle pustim ... tistega ta bolečega :xx!:Vejšde. Ti s zmer dobrodošla..sam, da mi novš celga litra spila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jdt itak ne smem, zarad ledvic pa tega... be my guest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Pa litrco bi s sabo vzela, pa par bab s kle gor, Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Čeeeeeeeer. Mogla bi si pisker umit, pa pedikuro narest, pa se mi ne da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.