nosorog 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Z dvojčki in tehtncam se baje "na papirju" najbl štekam. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 dvojčki... najboljše in najslabše izkušnje skupaj. nekaj neverjetnega... mogoče zato ker tisti ki ti pridejo najbližje te tudi največ naučijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Vsak človek je dvojček samemu sebi :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 tut Jaz Saturna v Dvojčku,je pa v 9h Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 jzt mam pa sonce v dvojčkih in luno tudi...no asc. pa v vodnarju Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Kot sem že rekla, sonce v dvojčku mi zelo paše in to tudi očitno pokažem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 jaz sem dvojčica po soncu...pa še v enih treh planetih ga mam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 bern enkrat reku, da je v meni več dvojčka kot škorpijona oziroma sta nekako uravnotežena pa še vodnar zraven poznam pa ene par čist netipičnih dvojčkov...taki vase zazrti, tihi, redkobesedni ja, res smo unikati Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Tud jst sm dvojčica v soncu in strelec v asc. Polna energije, vedno in povsod Več ali manj ves čas nasmejana in preveč govorim... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ...poznam pa ene par čist netipičnih dvojčkov...taki vase zazrti, tihi, redkobesedni... Jaz pa poznam tudi take, ki dokončajo vse, česar se lotijo. Kar seveda samo dokazuje, da ni "vsak Dvojček samo Dvojček" oziroma da smo vsi neka čudovita mešanica različnih vplivov. In ko smo že pri Dvojčkih: ena od mojih zadnjih sogovornic ima v znamenju Dvojčkov po vrsti: ascendent, Sonce, Merkur (Rx) in Luno. Vse živo! In to znotraj 20 stopinj. Ampak ženska deluje, se obnaša in celo izgleda kot - Oven! Kako to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Pri men je pa luna v dvojčku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Saj sem se hecala, jasno. Saj je precej Dvojckov - npr. Vojko, Tjazy in vsi zivi... se bodo ze oglasili, nic bat...Vis, jaz najbolj gobcna v tej temi, pa nimam nic v Dvojckih. Zero. Nada... Kaj pa jaz?? In Nord?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Dvojčki takoj razblinijo problem varanja - mal si z enim, mal z drugim, pa ta potreba odpade . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Luna-10hiša! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Oona - ti pa same smeše še uparabljaš Tudi nič v dvojčku - razen 7.hiše -neopremljene seveda Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ...poznam pa ene par čist netipičnih dvojčkov...taki vase zazrti, tihi, redkobesedni... Jaz pa poznam tudi take, ki dokončajo vse, česar se lotijo. Kar seveda samo dokazuje, da ni "vsak Dvojček samo Dvojček" oziroma da smo vsi neka čudovita mešanica različnih vplivov. In ko smo že pri Dvojčkih: ena od mojih zadnjih sogovornic ima v znamenju Dvojčkov po vrsti: ascendent, Sonce, Merkur (Rx) in Luno. Vse živo! In to znotraj 20 stopinj. Ampak ženska deluje, se obnaša in celo izgleda kot - Oven! Kako to? Zaradi 1.hiše. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Oona - ti pa same smeše še uparabljaš Tak dan. :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Venera v dvojčkih...v 8 hiši... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 o madona... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 hei..Astra ....kako kaj...khm..bobnarji(dgm)...hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 o madona... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Kaj ni dobr-hitr povej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 o madona... Astra ojla astra...se mi zdi zanimiv kontrast...dvojčki kot komunikacija, dvojnost, bolj po vrhu ...in osma hiša, ki je povezana tud s smrtjo. če se prav spomnim, pa globine pa to... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Amis, jaz sem hvaležna za tole venero...drugače bi se utopila od vode... ..luna, Sonce, asc... čeprav...tale venera seveda tut deluje škorpijonsko...že zarad hiše...pa vendar daje eno lahkotnost... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.