klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 sam tolk bom rekla, da ga čaka dosti dela ampak če bo priden, bo kaj hmal z njim vse ok več pa ti ne bom povedla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 To sm že vse prej vedla. Je fejst poba, a nje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Kukica, moja at je 1. rijena, ti jo prec dam. Za đabe! Nč ne štekam. kaj si hotla povedat. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 dvojček, pa siten - to je ceu hudič, bejžbo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Nč ne štekam. kaj si hotla povedat. Da prevedem tole umetnijo...Kukica, moja mat je rojena na 1. novembra, ti jo prec dam, za đabe. Kej bl jasno? Dan, srčki moji. Dons pa nism sitna. Glava ne boli več, krči mim. K rožca sm. Kok je svet lep, pa čeprov delam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Ok, vzamem. če me trije sco iz 1.11. niso pokopal, me pa tud ta četrta ne bo. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Ok, vzamem. če me trije sco iz 1.11. niso pokopal, me pa tud ta četrta ne bo. Večno ti bom hvaležna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Jst pa niti na en gorb nom šla. Tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Jaz bom šla pa ponoči, ko bo polno lučk, pa nikjer nikogar ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Takrt je zaprt. A rabš družbo? Greva lohk skp strašit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Jest grem zmeri ponoči. Ampak hodim na Viško pokopališče. Je tako prijetno majhno.lahko greš z mano strašit, če se ne bom jest tebe že preveč ustrašila. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Me prov zanima, kera bi bl kero. Jah, klinc, dons grem zvečer vn, tko da...jutr lohk, po službi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Kadarkoli. Ko boš razpoložena za strašenje, ti samo javi. ,Čeprov mam občutek, da teb se straši tam okol 6.ure zjutraj. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Ne, ne, jutr delam od 14-20. Pol bo pa že tema...pa še Vič mam blizu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Pol pa, če te resno prime iti na pokopališče, bom jaz jutri zvečer skotr sigurno šla... A v kafiču delaš, da si tkole za vikende, pa praznike ... ? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Pol pa, če te resno prime iti na pokopališče, bom jaz jutri zvečer skotr sigurno šla... A v kafiču delaš, da si tkole za vikende, pa praznike ... ?Uf, prestara sm jst za kafiče...na prometnih info. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 To pa res, prestara. V kafičih se da delat do max 23. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Pleše se miiiiiiiiiiii....kok bo fajn dons. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Sej, mogoče bo pa pr vs tud fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Sej grem šele čez eno uro, letim še pod tuš prej, pa me en ne pusti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 hoho, po kolkem cajtu se boš spet umila? se vidi da je noč čarvnic - danes čarovnice plešejo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Uf, prestara sm jst za kafiče...na prometnih info. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Kva je, Alef? Sej, vizualno nism prestara, sam, po duši pa. Ne bi zdele nekdo dobro prošao pr men, če bil pametn...pir po hlačah, pa je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.