Guest mačona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 To pa res, prestara. V kafičih se da delat do max 23.kakšna logika je to? jaz sem stara 23, pa sem ravno začela inrazmišlajm, ali čem nadaljevat. fajn mi je. po eni strani. po drugi tudi ne. ampak denar je denar in v strežbi ga je več kot v proizvodnji ali čiščenju. potrudim se pa lahko povsod in delam dobro, če se odločim, čeprav so kakšne tečnobe okoli mene. je pa fajn, če se štekaš z vsemi sodelavci in strankami, kjerkoli že delaš. če je le možno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Kva je, Alef? Sej, vizualno nism prestara, sam, po duši pa. Ne bi zdele nekdo dobro prošao pr men, če bil pametn...pir po hlačah, pa je. Brez veze... Bolš s flašo po glavi, s prazno... Pira je škoda... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Brez veze... Bolš s flašo po glavi, s prazno... Pira je škoda... Sej glih zato, k bi mu blo pol 2x žal...še za pir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 kakšna logika je to? jaz sem stara 23, pa sem ravno začela inrazmišlajm, ali čem nadaljevat. fajn mi je. po eni strani. po drugi tudi ne. ampak denar je denar in v strežbi ga je več kot v proizvodnji ali čiščenju. potrudim se pa lahko povsod in delam dobro, če se odločim, čeprav so kakšne tečnobe okoli mene. je pa fajn, če se štekaš z vsemi sodelavci in strankami, kjerkoli že delaš. če je le možno.Odvisno v kakem kafiču delaš. Pa kolk te je lahko iz tira spravit. Jaz moram rečt, da mi je 8 letna kareiera za šankom vrh glave. Saj je dobr, in bi vsake toliko z veseljem za šank pokukala (za to so dobre prjatlce z lokali ), ampak vsak dan ... potrpežljivost me je že minila. REes pa je tudi, da smo bli v 'našem' kafiču ravno tolko stari, da smo vsi počas šli stran in pol ni blo več isto ... ko ni bilo več naše ekipce. Z isto ekipco in strankami bi zdržala za zmeraj ... Jest bi tud plesala dons!!!!!! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 dvojčice pa zlo živahne dons , jst sem tut že odlaufal svoje dons , je blo treba mal na izi, da se noge mal premigajo , zdej pa lohk spet skačem , sam še muzko si moram dat gor Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 dvojčice pa zlo živahne dons , jst sem tut že odlaufal svoje dons , je blo treba mal na izi, da se noge mal premigajo , zdej pa lohk spet skačem , sam še muzko si moram dat gor Še men, še men muzko!! :hepko: Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Še men, še men muzko!! :hepko: zdejle so bli mal hitri ritmi, ful paše mal skakat,zdej pa lohk še kej po tvoji želji, če mam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Itak ne slišm do sem. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Itak ne slišm do sem. , sej se lohk še derem zraven, če se bo kej slišal , sam po moje bom sam sosede zbudu , pa otroc lohk začnejo šev čarovnice verjet , tko mirni sosedi, dons pa čist nori Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Kva je, Alef? Sej, vizualno nism prestara, sam, po duši pa. Ne bi zdele nekdo dobro prošao pr men, če bil pametn...pir po hlačah, pa je. Ti po duši prestara? Ma daj... Tole bi bilo za v Šalo dneva... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Ti pomagam Sliiišiiiiš???? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Ti pomagam Sliiišiiiiš???? , niko, niko kao ja , tole se zdej sliš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Niiiikoooo kao jaaaaaa Nč, grem na drink, če že plesat nimam kje ob tej uri. da nau koga še fršlok zadel od mojga petja. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Niiiikoooo kao jaaaaaa Nč, grem na drink, če že plesat nimam kje ob tej uri. da nau koga še fršlok zadel od mojga petja. fajn se mej , bom šel pa spet mal skakat , pa saj dobr poješ , jst sem čist zadovoljen ,še Pika ti bi lohk pomagala, pol bi blo pa , no kakorkoli, uživaj xrosex Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 fajn se mej , bom šel pa spet mal skakat , pa saj dobr poješ , jst sem čist zadovoljen ,še Pika ti bi lohk pomagala, pol bi blo pa , no kakorkoli, uživaj xrosexJe kar pijač k meni prišla, zdej sem pa že frej.Aja, da sobr pojem? Prvi si, ki si to rekel. Zdej pa ne boš imel miru. Piiikaaaa, kje si, da pritegneš zraven? Ajd, diplomo pisat ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Je kar pijač k meni prišla, zdej sem pa že frej.Aja, da sobr pojem? Prvi si, ki si to rekel. Zdej pa ne boš imel miru. Piiikaaaa, kje si, da pritegneš zraven? Ajd, diplomo pisat ... a tko, jst sem se pa že čudil, kako da nisi šla Aja, prvi , a ni fajn, vsaj nekje prvi A zdejle diplomo , ne bi bilo švoh , ti si tko pridna Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Eto, pol urce, pa sem že nazaj. Moram neki na net pogledat, pa sem za pavzico še tuki počekirala. Veš kaj, če bi bla pridna, bi že diplomirala!!! :xx!: V bistvu sem v eni f****** lukni in ne morem ven!!!! In bi kričala, ker se počutim sama seb totalno nesposobno diplomo napisat. kot da bi otroku v oš rekel, naj jo napiše. meša se mi!!! Sej me tolaži, da je bla zdele frendica pri meni in mi je rekla, da je šla čez totalno iste faze, pa je ful dobr diplomirala. Čist kretensko. saj je le mal daljša seminarska. Pa znam pisat. Pa nisem neumna. Veliko vem že o temi ... ampak preed mano je ku**ev neprebojni zid. Rabim kriiilaaaa.... Dost jokanja. kdo me bo pa poslušal. :xx!: No ja, mi je že mal lažje. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 tako se govori, sam ta pravemu to razlagaš , če bi bil priden , kdaj so že bili prvi plani, aja spomladi 2004 ,boljš da neham pisat, sam moram pa priznat, da mam filing še zmer dober, enkrat sem se že zbudil, pa sem pomislil, kako je fajn, ker sem že diplomiral, pa tut karte sem dobre izvlekel na to vprašanje , sam spravim se pa težko zraven Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Ok. Malo boljše sem. Korak bližje rešitvi, a še predaleč, da bi jo zagledala. Janif, z diplomo je tako, da dokler ne misliš resno, se itak ne splača delat, ker vse sproti pozabiš. Vsaj meni se zdi, da je dobro zadevo strnit v čimkrajše, a zato toliko bolj intenzivno obdobje. če ti je kaj lažje, jaz sem mislila, da imam že skoraj napisano, pa sem se morala skoraj vsega še enkrat lotit ... Utrujena sem. Grem še malo glavo spraznit, pa spat. Lahko noč vesoljni prebivalci LF. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Ok. Malo boljše sem. Korak bližje rešitvi, a še predaleč, da bi jo zagledala. Janif, z diplomo je tako, da dokler ne misliš resno, se itak ne splača delat, ker vse sproti pozabiš. Vsaj meni se zdi, da je dobro zadevo strnit v čimkrajše, a zato toliko bolj intenzivno obdobje. če ti je kaj lažje, jaz sem mislila, da imam že skoraj napisano, pa sem se morala skoraj vsega še enkrat lotit ... Utrujena sem. Grem še malo glavo spraznit, pa spat. Lahko noč vesoljni prebivalci LF. fajn si napisala , mam to že v glavi, delam na tem, da pride ven , zdejle se mi zdi pravi čas Lepo spi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Jst pa še kr v službi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 A dej, dej, tud mjčkn ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Pr ns je blo pa kr pestro. In OGROMNO dobrih tipov, res. Sm si prov učke spočila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 ne morem si kaj dvojčki so bi vedn bol všeč..sploh taki ki majo asc v ribicah Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Men pa zadnje čase škorpije...po moje sm kak virus fasala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.