kukica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Zdej si pa še mene. ne vem za kaj gre, pa sem šla mal nazaj gledat, pa še vedno ne vem. Zdej sem pa firbec. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Oj, evo mane back Imeli smo se super dobr, sonce je žgalo kot poleti in ko smo se ravno odpravljali kopat v Rovinj sem se zložila čez eno korenino, pa še čez eno skalo in si prav svinjsko zvila gleženj :xx!: Tok me je bolel, da se mi je kaj bliskal pred očmi. Tako, da sem morala en dan prekmalu zaključit našo Istrsko expedicijo Full škoda res Hvala bogu sem bila na urgenci fertik v pol ure in sem ful vesela da nimam gipsa - vsaj neki Zdej se učim hodit z berglami in mam občitek, da se lohk še 1x zložim tok mi ne gre O tem kok me že rit boli od ležanja in sedenja rajš ne bi Računam, da bom v soboto začela počas hodit. Moram se pocajtat čim prej Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Čveke en krasen dan če so pa poleg tega, da so največji čvekači, tud največji firbci od sodelavke sinko je dvojček ... star dobre 4 mesece pa že kaže svojo dvojčkasto naravo ... fibčen je že ful Ojla! Ampak res. Če kej drži za dvojčkovo naravo, je to firbec. O Nordika živjo! za gleženj. neki je bilo na teh praznikih, Ksenia si je tud gleženj zvila. Čimprejšnje okrevanje ti želim Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Zdej si pa še mene. ne vem za kaj gre, pa sem šla mal nazaj gledat, pa še vedno ne vem. Zdej sem pa firbec. bi mogla pridet moje os-e prečekirat, da bi zvedla firbci nordika Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Ja super res. Kaj zdaj. Mi daš geslo al me rajši pustiš, da umrem od firbca? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 boš mogla kr umret od firbca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 :frog: Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Ojla Janif. Delam. Pol grem pa na konzultacije za diplomo. Se mi zdi, da počasi plezam iz črne luknje in da bo zalaufalo. Bravo , sam da se premika. No, jst sem dons že kr neki službeno naredil , pa prav zaspan sem zdej postal ,ja nč cajt za malco , pa mal sončka , pa veter, brrrrrrrrrrr , da se prav zbudim, da lohk nadaljujem Zdej pa še za Nordiko mal čarat , da bo gleženj boljš Pa firbčni smo tle slišim , zdej pa ne vem, po kom mam jst to , semto bolj škorpijonu pripisoval, zdej pa vidim, da je še dvojček zraven , polni čuden, da sem firbčen na kvadrat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 waaaa kakšno the best vreme. Ta sonce, pa mrez, pa veter, ki nosi listje! I Love It Hvlala za čaranje že mal deluje, zdele že probam mal teže dat na nogo Sam boooooliiiiii Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Oj, evo mane back Imeli smo se super dobr, sonce je žgalo kot poleti in ko smo se ravno odpravljali kopat v Rovinj sem se zložila čez eno korenino, pa še čez eno skalo in si prav svinjsko zvila gleženj :xx!: Tok me je bolel, da se mi je kaj bliskal pred očmi. Tako, da sem morala en dan prekmalu zaključit našo Istrsko expedicijo Full škoda res Hvala bogu sem bila na urgenci fertik v pol ure in sem ful vesela da nimam gipsa - vsaj neki Zdej se učim hodit z berglami in mam občitek, da se lohk še 1x zložim tok mi ne gre O tem kok me že rit boli od ležanja in sedenja rajš ne bi Računam, da bom v soboto začela počas hodit. Moram se pocajtat čim prej Za gleženj... dan jezna mrš Ne no... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Si kr mislm, komu ni blo nč jasn, Klarus. dedc butast. Daaaaaaaaaan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Tale vanzemaljac me je obiskal že ene 100x. Pa še vedno nč od sexa. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Pejt u rt...jst pa vsa vesela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Zebe me, pa čokolado bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Jst grem pa v postlo, se pogret... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Si kr mislm, komu ni blo nč jasn, Klarus. dedc butast. Daaaaaaaaaan. TIto??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 TIto??? Ne jst, dedc en. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Ne jst, dedc en. ..ja sej... a jest sm pa o kremsnitah govoro?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 čvekice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Juutrooo. A ste fajn v tem mrazu? mene grlo boli, pa glava, pa zebe me ,... :xx!: Spet cmizdrim. Pa sem si rekla, da je moja današnja afirmacija 'Pokam od zdravja'. čvekice Prehitela si me. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 hehe men pa mraz tak paše...če pa še piha porhu je pa še tolk bolš se vidi da obožujem sco vreme in čas če mal pa bom mela eno leto več na grbi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Važička! Tudi meni mraz paše pozimi, ampak me neki trese danes. Prevelike temperaturne razlike iz dneva v dan .. :xx!: Sem šla pogledat. Uf si že stara!!! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 anede da se stara..prava starka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 O, jebemo, Klarus, pa ti si že za v pokoj. :OO!: Že z eno nogo v grobu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.