Pika Pikica 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Jst bi šla takoj s tabo, če b bla kje bliz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Deal, sam da novš pol okol govorila, da s zarad mene pijana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Glede na uro vsstajanja, bi rekla, da se je tisti pir včeraj zavlekel. Jutro. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Pridna zaspanka. Uživaj še prosti dan. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Dan, čveke moje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Daaan. Lepo čvekajte naprej, grem mal v knjige bulit.... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 o lubica Daaan. Lepo čvekajte naprej, grem mal v knjige bulit.... Za 20 min, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Za 20 min, a ne? Ti se kr norca deli Samo v vednost - sem se usedla za računalnik samo zato, da pogledam, če je bila narejena kakšna raziskava o zdravju študentov. Nič ne najdem in sem jezna in sem šla pogledat še sem, če ste kako pametno prjavle. Pa me sam zajebavate x!x :xx!: Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 2 min. LNF vmes. Grem nazaj .... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 pridna čakam še na slikco labradorita Nimam časa za slikce ,diploomaaa! pa da ne bo pomote. Spet moram po netu brskat za enimi podatki. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Čveke en lep dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Ti se kr norca deli Samo v vednost - sem se usedla za računalnik samo zato, da pogledam, če je bila narejena kakšna raziskava o zdravju študentov. Nič ne najdem in sem jezna in sem šla pogledat še sem, če ste kako pametno prjavle. Pa me sam zajebavate x!x :xx!:Kaj sm pa rekla? Pridna si ful, bejbi...pa tud to diplomo boš spacala skp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Kaj sm pa rekla? Pridna si ful, bejbi...pa tud to diplomo boš spacala skp. Je bilo treba nekam slabo vest strest. Bom spacala, bom!! x!x Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Je bilo treba nekam slabo vest strest. Bom spacala, bom!! x!x Tko se gvari. aja kukica, ful maš velikegalabradorit mislim O, ti packa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 sam fauš ti je, ker ona ni packa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 aja kukica, ful maš velikegalabradorit mislim Saj ni bil prav poceni, pa me je tako prijazno gledal. Tko se gvari. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 sam fauš ti je, ker ona ni packa Neeeee, sej ji nism, ji provščm, res. Jst pa še bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 kristali te znajo čist preveč lepo pogledat.....mam prepoved kupovanja za neki časa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 kristali te znajo čist preveč lepo pogledat.....mam prepoved kupovanja za neki časa A to si men rekla al sama seb govoriš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 men..nazadnje ko sem štela, je blo okol 40 kamenčkov http://www.pika.si/ahat/images/stories/Srebro/nakit_sre1.jpg ne smem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Jst jih mam pa....2 velka (kamena strela (nosko) in ahat (Mickeni), pol pa še en tale od klarus...kaj je že??? Ta zelen, serpentin? Pol pa še: 2 prozorna, 1 vijoličen, ful lep, 2 modra pisana, 3 različno zeleni, 2 rjava, 1 črn, 1 roza....pa ful je mejhnih, pa sploh ne vem, če so vsi kristali, al so sam lepi kamni? Jih bom vse slikala, pa dala gor, pa mi povej, a prov? Prec bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 nefrit je Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Ups, ja, nefrit. No, eto, to so pa moji....kej znani? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Tigrov uček je fuuul lep. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Če mislš ta zadnjga v srednji vrsti spodui, islim da ni to to, je luč tok bleščala vanj, k ni čist nč prozorn kamn. Čist tak je barvn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.