Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Oj :o|o: evribadi

Še dobr, da je dons Otok za gledat, ker bi blo drugač že resno nevarno, da se mi utrga od Discovery Channela :vragec: Že skor 1 teden sam bulim v to kišto :eek: Znam že skor sama sestavit avion, pa celo zgodovino nacistične Nemčije, vse o Tajski kuhinji, o surikatah in velikih mačkah xrolleyesx , da ne bi sploh o Lonely Planet :wacko: in o raznih potovanjih po Route 66 in po cestah vzhodne Evrope :rolleyes:

Mam sicer eno knjigo , k sem jo začela brat... pa me ne potegne in sem šla raj naprej tv gledat. JaoJao :grin:

Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

spet jst tle. :vragec:

ugotavlam, da vsak dan slabš vidim. sm dala zdej očala dol in sm ku slepa kura

fakkin šit no!! kaj j zdej to?! preveč sm na LNF :vragec: x:o)x

Pa kaj jamraš... :vragec: xrolleyesx x:Dx

Jaz brez špeglov od monitorja vidim samo svetel pravokotnok... :vragec: x:Dx

Pa nekaj barvnih pack gor... x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pejt spat ata.A nis nč zaspan x:Dx x;)x

Ja, nikol ne veš... x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x:Dx x:Dx x:Dx imposible...moja mama je poštena x:Dx x:Dx x:Dx

Verjamem da je... :palec: :palec:

Kaj pa ata? x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

Že pokojni nažalost :xx!: .Sam tut ok.Nemogoče da neb bil njegov x:)x....tko da nemaš prava da glasaš

xnckrivx xnckrivx x:Dx

No ja, če dobr premislim... xrolleyesx x:Dx

Bo že držalo... x:Dx :palec:

Saj si ubrisan, sam tolk pa spet ne da bi bil lahko moj potomec... x:Dx x:Dx :vragec: :fiju: :switz:

Guest mačona
Pejt spat ata.A nis nč zaspan x:Dx x;)x

a te na gobec, a a? :vragec: ti boš mojga fotra žalu?! :vragec: :inocent:

spet jst tle. :vragec:

ugotavlam, da vsak dan slabš vidim. sm dala zdej očala dol in sm ku slepa kura

fakkin šit no!! kaj j zdej to?! preveč sm na LNF :vragec: x:o)x

jaz pa niakor slabo videt pa slišat ... na sistematskih pregledih (zadnji je bil :inocent: 2 leti nazaj) vse vidim, vse slišim. no ja, o kilah pa ne bi (če smo že pri sistemtskih pregledih). :inocent: x:Ix

a te na gobec, a a? :vragec: ti boš mojga fotra žalu?! :vragec: :inocent:

jaz pa niakor slabo videt pa slišat ... na sistematskih pregledih (zadnji je bil :inocent: 2 leti nazaj) vse vidim, vse slišim. no ja, o kilah pa ne bi (če smo že pri sistemtskih pregledih). :inocent: x:Ix

:eek: x?x x:Dx x:Dx xDDx xsrcx x:Xx xrolleyesx xnckrivx

kaksne gofle ste teli dvojcki, nazadnje k sem bla v tej temi je blo 136 strani, zdej jih je pa ze 237...........

ampak naivni ste pa tud vcasih :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx x:px :palec:

Morgen čveke... xsrcx x:Xx

...pocofk...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona
:eek: x?x x:Dx x:Dx xDDx xsrcx x:Xx xrolleyesx xnckrivx

o ata, če te ne najdem tu, te pa pri Vodnarjih. xDDx x:Dx

ja, verjetno si res debela ja x:o)x

ne ga srat x:Ix x;)x

ja pa sem. kot slon sem. 7 kil preveč mam. :xx!: pravijo, da se ne vidi, sam jaz pa vem, kako se počutim in kaj vidim v špeglu. :o|o: saj ni panike, že dolgo nič konkretno ne športam in se pozna, vse je nekam mlahavo in jjjkkkkk. :xx!:

o ata, če te ne najdem tu, te pa pri Vodnarjih. xDDx x:Dx

ja pa sem. kot slon sem. 7 kil preveč mam. :xx!: pravijo, da se ne vidi, sam jaz pa vem, kako se počutim in kaj vidim v špeglu. :o|o: saj ni panike, že dolgo nič konkretno ne športam in se pozna, vse je nekam mlahavo in jjjkkkkk. :xx!:

Ti bom jaz dal ata... :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx xsrcx

Ja pa si res mal predebela... x:Dx

Se spomnim ene slikce kjer sta s Todiko... xsrcx

Kakšno deko viška pa res imaš... xrolleyesx

Na...nosu x?x x:Dx x:o)x :palec: :frog:

Guest mačona

o fotr, dobro jutro! xDDx x:Dx x;)x

ma kakšno deko ti kje vidiš na mojem nosu, pri vročini kot je bila, da bi se še zadekala ali kaj in to nos, da v taki svinjski sopari ne bi mogla poleg vsega niti dihati? :O:

debela sem pa res ja, deka gor ali dol. :o|o: debel zame pomeni, da se ne počutiš fit in to se jaz trenutno ne. :xx!: nimam cajta za šport, ker skoraj ves dan zapravim za službo. :o|o: :xx!: bomo pa udarili dieto.

o fotr, dobro jutro! xDDx x:Dx x;)x

ma kakšno deko ti kje vidiš na mojem nosu, pri vročini kot je bila, da bi se še zadekala ali kaj in to nos, da v taki svinjski sopari ne bi mogla poleg vsega niti dihati? :O:

debela sem pa res ja, deka gor ali dol. :o|o: debel zame pomeni, da se ne počutiš fit in to se jaz trenutno ne. :xx!: nimam cajta za šport, ker skoraj ves dan zapravim za službo. :o|o: :xx!: bomo pa udarili dieto.

Oj, dete, dobro jutro... xDDx xsrcx x:Xx

Pozabil da si devica(po horoskopu... x:Dx ) in ljubiš natančnost... xrolleyesx :vragec: x:Dx

Pod deka sem imel v mislih dekagram kot mero za maso, ne deko kot odejo... :eek: xrolleyesx :vragec: x:Dx x:o)x

Glede počutja pa - vse je v glavi... x:Dx x:px :palec: xsrcx

Guest mačona

maš prav, sem Sončeva Devica, picajzlasta. pa vem, da si misli dekagrame, ne bi se ti bilo treba truditi z razlago. maybe i am stupid but not so stupid. x:Dx :inocent:

ja, je v glavi. sam s toliko Strelca in Leva v karti sem prav nesrečna, če nič ne športam. :cry:

maš prav, sem Sončeva Devica, picajzlasta. pa vem, da si misli dekagrame, ne bi se ti bilo treba truditi z razlago. maybe i am stupid but not so stupid. x:Dx :inocent:

ja, je v glavi. sam s toliko Strelca in Leva v karti sem prav nesrečna, če nič ne športam. :cry:

:eek: xrolleyesx x:Dx :vragec:

A da nisi... x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

To ti najbolje veš... :palec:

Če ti nekaj manjka, si vzemi.

Ponavljam, vse je v glavi... x:Dx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...