kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Daaan. Pa kaj jamraš... Jaz brez špeglov od monitorja vidim samo svetel pravokotnok... Pa nekaj barvnih pack gor... kaksne gofle ste teli dvojcki, nazadnje k sem bla v tej temi je blo 136 strani, zdej jih je pa ze 237........... ampak naivni ste pa tud vcasih Pač premalokrat prideš ane, ne pa da smo mi gofle! Naivnsot je pa lepa čednost. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Pač premalokrat prideš ane, ne pa da smo mi gofle! nene gofle ste, gofle no ja pa sej tuki ni blo mislen nc slab sej to je ql...... sam k prevec govorite, pa nc pametnga ne poveste - ponavadi in ne leti to na vse - pac izjeme potrjujejo pravilo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 nene gofle ste, gofle no ja pa sej tuki ni blo mislen nc slab sej to je ql...... sam k prevec govorite, pa nc pametnga ne poveste - ponavadi in ne leti to na vse - pac izjeme potrjujejo pravilo Se strinjam, da ne leti na vse. Jaz ful govorim, ampak vse kar povem je pametno! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Se strinjam, da ne leti na vse. Jaz ful govorim, ampak vse kar povem je pametno! hahaha bravo kukica, samozavest serijsko Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 nene gofle ste, gofle no ja pa sej tuki ni blo mislen nc slab sej to je ql...... sam k prevec govorite, pa nc pametnga ne poveste - ponavadi in ne leti to na vse - pac izjeme potrjujejo pravilo Če hočeš brat pametne stvari pojdi v duhovnost... Pri dvojčkih tega ni... Se strinjam, da ne leti na vse. Jaz ful govorim, ampak vse kar povem je pametno! Ja, ja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 A da nisi... To ti najbolje veš... Če ti nekaj manjka, si vzemi.Ponavljam, vse je v glavi... ja mislim da nisem no. ja, kaj naj si predstavljam, kako gonim kolo ali steper in bojo kile šle dol? ja, je že res, da je "vse" v glavi, samo jaz sem tako naštelana, da hitro postanem živčna in brezvoljna po drugi, če zanemarim šport. pa saj, Strelka, hočem bit fit, moram bit fit ... eh, vatevr ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Če hočeš brat pametne stvari pojdi v duhovnost... Pri dvojčkih tega ni... sej tega pr dvojckih sploh nisem prcakvala drgac, sam tko, pac mimgrede sem neki povedala no, ce je slucajn ksnga zunanjega opazovalca zanimal kaksni so dvojcki Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 ja mislim da nisem no. ja, kaj naj si predstavljam, kako gonim kolo ali steper in bojo kile šle dol? ja, je že res, da je "vse" v glavi, samo jaz sem tako naštelana, da hitro postanem živčna in brezvoljna po drugi, če zanemarim šport. pa saj, Strelka, hočem bit fit, moram bit fit ... eh, vatevr ... Saj to ti hočem dopovedat... V tvoji glavi je to da nimaš časa za šport...Če ga rabiš, potem si vzemi čas zanj.Enostavno... sej tega pr dvojckih sploh nisem prcakvala drgac, sam tko, pac mimgrede sem neki povedala no, ce je slucajn ksnga zunanjega opazovalca zanimal kaksni so dvojcki Ne moreš nič novega povedat... "Zunanji opazovalci" dobro vemo kakšni so dvojčki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Ne moreš nič novega povedat... "Zunanji opazovalci" dobro vemo kakšni so dvojčki... ej pa nisem zdej mislna tebe kot zunanjega opazovalca, al pa kerga kol clana na LNF-ju, k mi ITAK vemo to kaksni so, samo v tem primeru sem mislna goste, k zaidejo na LNF.... steknzi no zdej pa premirje, sej dvojcki so drgac cist ql osebki..... doloceni, in spet izjeme potrjujejo pravilo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 ej pa nisem zdej mislna tebe kot zunanjega opazovalca, al pa kerga kol clana na LNF-ju, k mi ITAK vemo to kaksni so, samo v tem primeru sem mislna goste, k zaidejo na LNF.... steknzi no zdej pa premirje, sej dvojcki so drgac cist ql osebki..... doloceni, in spet izjeme potrjujejo pravilo Ja saj jih jaz tud samo hvalim... Ne gre drugač, imam eno dvojčico doma... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 waaaw full fajn se je recimo izkazal, da je lahko dvojcica prav ql frendica..... ampak partner.... to je pa vecja kriza...... spet samo moje laicno mnenje (vendar preizkuseno ) Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Čveke luftarske je treba prav lepo pozdravit dobro jutro waaaw full fajn se je recimo izkazal, da je lahko dvojcica prav ql frendica..... ampak partner.... to je pa vecja kriza...... spet samo moje laicno mnenje (vendar preizkuseno )no, jst lohk rečem, da mam večinoma z bejbami dvojčicami izkušnje tiste, k jih poznam, znajo bit grozno težke niso za prov dolg prenašat seveda se pa zmer najdejo izjeme kar poznam pa tipov ....... znajo bit pa prov zanimivi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 waaaw full fajn se je recimo izkazal, da je lahko dvojcica prav ql frendica..... ampak partner.... to je pa vecja kriza...... spet samo moje laicno mnenje (vendar preizkuseno ) Nič ni krize, samo do besede težko pridem... Saj veš, dva proti enemu... Aja, pa strelce tud dobro poznam... Hčerka... Pa jaz sem asc, strelec... Morgen, čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Če hočeš brat pametne stvari pojdi v duhovnost... Pri dvojčkih tega ni... Ja, ja... A sem bila dovolj jasna??!! waaaw full fajn se je recimo izkazal, da je lahko dvojcica prav ql frendica..... ampak partner.... to je pa vecja kriza...... spet samo moje laicno mnenje (vendar preizkuseno )Moj je tudi dvojček, pa tudi ni za v smeti. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 no, jst lohk rečem, da mam večinoma z bejbami dvojčicami izkušnje tiste, k jih poznam, znajo bit grozno težke niso za prov dolg prenašat seveda se pa zmer najdejo izjeme kar poznam pa tipov ....... znajo bit pa prov zanimivi Moj mož je z mano prav zadovoljen , pa je imel praj same škorpije :xx!: in so se mu zagravžale Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Moj mož je z mano prav zadovoljen , pa je imel praj same škorpije :xx!: in so se mu zagravžale Treba citirat, da je čimvečkrat povdarjeno.Dvojčki smo zakon! Nordika, kako noga? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 A sem bila dovolj jasna??!! Ja, ja... Jasno, OK... Kaj se tolk dereš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ja, ja... Jasno, OK... Kaj se tolk dereš... Ja na enga se je treb znesti, a ne. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 dons sem prvi dan v službi in sem se glih pred pol ure spotaknila ob eno nogo od stola in me zdej full boli :xx!: Sam, sej bom prežvela Sem prišla do zaključka, da ne bom forsirala in bom počakala z letenjem še kakšen teden . . . sem mislila it že jutri, samo mam občutek, da je še prekmal Pa ti? Kako kej življenje? Stupid qveščn, sej vem, itaq da si u redu, če si dvojčica . . . si znamo tko narest Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 dons sem prvi dan v službi in sem se glih pred pol ure spotaknila ob eno nogo od stola in me zdej full boli :xx!: Sam, sej bom prežvela Sem prišla do zaključka, da ne bom forsirala in bom počakala z letenjem še kakšen teden . . . sem mislila it že jutri, samo mam občutek, da je še prekmal Pa ti? Kako kej življenje? Stupid qveščn, sej vem, itaq da si u redu, če si dvojčica . . . si znamo tko narest Sicer to ni moja stvar, ampak... A se ti ne zdi da za letanje rabiš popolnoma pozdravljen gleženj?Ker če ga zajebeš zdaj, te zna zajebavat zmeraj... x!x Sicer pa... ...kakor hočeš, gleženj je tvoj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 dons sem prvi dan v službi in sem se glih pred pol ure spotaknila ob eno nogo od stola in me zdej full boli :xx!: Sam, sej bom prežvela Sem prišla do zaključka, da ne bom forsirala in bom počakala z letenjem še kakšen teden . . . sem mislila it že jutri, samo mam občutek, da je še prekmal Pa ti? Kako kej življenje? Stupid qveščn, sej vem, itaq da si u redu, če si dvojčica . . . si znamo tko narest En popih na nogco. Poškodbe je res dobro pocajtat, preden se česa lotiš. Je zoprno, da se zavleče zaradi nestrpnosti. Ampak ja, dvojčki pa čakat ... Moje življenje je treutno super! In zdaj, ko sem to rekla ... bomo videli kaj bo tokrat rekel stric Murphy. Uh ja, dvojčica...sem najbolj super al pa najbolj bed. Vmesne faze zame ponavdi odpadejo. Tele moji ekstremi ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Sicer to ni moja stvar, ampak... A se ti ne zdi da za letanje rabiš popolnoma pozdravljen gleženj?Ker če ga zajebeš zdaj, te zna zajebavat zmeraj... x!x Sicer pa... ...kakor hočeš, gleženj je tvoj... Ja, oči Pa sej sem rekla, da ne bom šla, noooooo Bom še počakala, glih zato, ker če se mi spet kej zvije . . . pol bo šele hudo En popih na nogco. Poškodbe je res dobro pocajtat, preden se česa lotiš. Je zoprno, da se zavleče zaradi nestrpnosti. Ampak ja, dvojčki pa čakat ... Moje življenje je treutno super! In zdaj, ko sem to rekla ... bomo videli kaj bo tokrat rekel stric Murphy. Uh ja, dvojčica...sem najbolj super al pa najbolj bed. Vmesne faze zame ponavdi odpadejo. Tele moji ekstremi ... na strica Murphyja je treba zmeri računat Extremi so cool jst sem itaq kolerik/sangvinik tko, da me hvala bogu hitro mine slaba volja in ponavad ne pustim, da me kakšna stvar jebe al pa najeda . . . mam talent, da jih odmislim Razen, če je tako velika, da se jo je treba znebit takrat pa pucamo potem je spet mir in vse kot mora biti Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ja, oči Pa sej sem rekla, da ne bom šla, noooooo Bom še počakala, glih zato, ker če se mi spet kej zvije . . . pol bo šele hudo Pridna... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 joj nč ne hodim več sm sram naj me bo pa tak lufter ne me tepst Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 joj nč ne hodim več sm sram naj me bo pa tak lufter ne me tepst ooooooo, poglej jo , sem rekel, da morm še mal pogledat, preden grem na malco Sem se že spraševal, če je med dvojčicami kakšen fajt bil , ker te ni blo neki cajta Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.