Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Daaan. x:Xx x:Xx

Pa kaj jamraš... :vragec: xrolleyesx x:Dx

Jaz brez špeglov od monitorja vidim samo svetel pravokotnok... :vragec: x:Dx

Pa nekaj barvnih pack gor... x:Dx x:o)x

xsmx

kaksne gofle ste teli dvojcki, nazadnje k sem bla v tej temi je blo 136 strani, zdej jih je pa ze 237...........

ampak naivni ste pa tud vcasih :vragec:

Pač premalokrat prideš ane, ne pa da smo mi gofle! :vragec: :inocent: x:px

Naivnsot je pa lepa čednost. xDDx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Pač premalokrat prideš ane, ne pa da smo mi gofle! :vragec: :inocent: x:px

nene gofle ste, gofle :D no ja pa sej tuki ni blo mislen nc slab :P sej to je ql...... sam k prevec govorite, pa nc pametnga ne poveste - ponavadi in ne leti to na vse - pac izjeme potrjujejo pravilo x:o)x x;)x

Uspeh je drznim zagotovljen!

nene gofle ste, gofle :D no ja pa sej tuki ni blo mislen nc slab :P sej to je ql...... sam k prevec govorite, pa nc pametnga ne poveste - ponavadi in ne leti to na vse - pac izjeme potrjujejo pravilo x:o)x x;)x

Se strinjam, da ne leti na vse. :vragec: Jaz ful govorim, ampak vse kar povem je pametno! x^x

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Če hočeš brat pametne stvari pojdi v duhovnost... xrolleyesx x:Dx x:o)x

Pri dvojčkih tega ni... x:Dx x:Dx :vragec:

Se strinjam, da ne leti na vse. :vragec: Jaz ful govorim, ampak vse kar povem je pametno! x^x

Ja, ja... xrolleyesx xrolleyesx :vragec: x:Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest mačona
:eek: xrolleyesx x:Dx :vragec:

A da nisi... x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

To ti najbolje veš... :palec:

Če ti nekaj manjka, si vzemi.

Ponavljam, vse je v glavi... x:Dx xsrcx

ja mislim da nisem no. :inocent: x:Dx

ja, kaj naj si predstavljam, kako gonim kolo ali steper in bojo kile šle dol? :eek: xnckrivx :devil: ja, je že res, da je "vse" v glavi, samo jaz sem tako naštelana, da hitro postanem živčna in brezvoljna po drugi, če zanemarim šport. pa saj, Strelka, hočem bit fit, moram bit fit ... x:px

eh, vatevr ...

sej tega pr dvojckih sploh nisem prcakvala drgac, sam tko, pac mimgrede sem neki povedala no, ce je slucajn ksnga zunanjega opazovalca zanimal kaksni so dvojcki :vragec: x:px

ja mislim da nisem no. :inocent: x:Dx

ja, kaj naj si predstavljam, kako gonim kolo ali steper in bojo kile šle dol? :eek: xnckrivx :devil: ja, je že res, da je "vse" v glavi, samo jaz sem tako naštelana, da hitro postanem živčna in brezvoljna po drugi, če zanemarim šport. pa saj, Strelka, hočem bit fit, moram bit fit ... x:px

eh, vatevr ...

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx x:Dx :vragec:

Saj to ti hočem dopovedat... x:Dx

V tvoji glavi je to da nimaš časa za šport...

Če ga rabiš, potem si vzemi čas zanj.

Enostavno... x:Dx xsrcx x:Xx

sej tega pr dvojckih sploh nisem prcakvala drgac, sam tko, pac mimgrede sem neki povedala no, ce je slucajn ksnga zunanjega opazovalca zanimal kaksni so dvojcki :vragec: x:px

x:Dx x:Dx :vragec:

Ne moreš nič novega povedat... x:Dx x^x

"Zunanji opazovalci" dobro vemo kakšni so dvojčki... x:Dx x:Dx :vragec: xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x:Dx x:Dx :vragec:

Ne moreš nič novega povedat... x:Dx x^x

"Zunanji opazovalci" dobro vemo kakšni so dvojčki... x:Dx x:Dx :vragec: xsrcx

ej pa nisem zdej mislna tebe kot zunanjega opazovalca, al pa kerga kol clana na LNF-ju, k mi ITAK vemo to kaksni so, samo v tem primeru sem mislna goste, k zaidejo na LNF.... steknzi x?x x:Dx

no zdej pa premirje, sej dvojcki so drgac cist ql osebki..... doloceni, in spet izjeme potrjujejo pravilo x:o)x

ej pa nisem zdej mislna tebe kot zunanjega opazovalca, al pa kerga kol clana na LNF-ju, k mi ITAK vemo to kaksni so, samo v tem primeru sem mislna goste, k zaidejo na LNF.... steknzi x?x x:Dx

no zdej pa premirje, sej dvojcki so drgac cist ql osebki..... doloceni, in spet izjeme potrjujejo pravilo x:o)x

Ja saj jih jaz tud samo hvalim... x:Dx

Ne gre drugač, imam eno dvojčico doma... xrolleyesx x:Dx x:Dx :vragec: xsrcx x:Xx

waaaw full fajn x:o)x

se je recimo izkazal, da je lahko dvojcica prav ql frendica..... ampak partner.... to je pa vecja kriza...... spet samo moje laicno mnenje (vendar preizkuseno :inocent: )

Čveke luftarske je treba prav lepo pozdravit x:Xx x;)x dobro jutro x:px

se je recimo izkazal, da je lahko dvojcica prav ql frendica..... ampak partner.... to je pa vecja kriza...... spet samo moje laicno mnenje (vendar preizkuseno :inocent: )

no, jst lohk rečem, da mam večinoma z bejbami dvojčicami izkušnje xrolleyesx tiste, k jih poznam, znajo bit grozno težke :o|o: niso za prov dolg prenašat xrolleyesx seveda se pa zmer najdejo izjeme xDDx

kar poznam pa tipov ....... znajo bit pa prov zanimivi x:px x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Nič ni krize, samo do besede težko pridem... xrolleyesx :vragec: x:Dx

Saj veš, dva proti enemu... x:Dx x:Dx :vragec: xsrcx

Aja, pa strelce tud dobro poznam... x:Dx

Hčerka... x:Dx xsrcx

Pa jaz sem asc, strelec... x:Dx x^x

Morgen, čveke... x:Xx xsrcx

Ja, ja... xrolleyesx xrolleyesx :vragec: x:Dx :palec:

:vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

A sem bila dovolj jasna??!! :att: :vragec: :vragec:

Moj je tudi dvojček, pa tudi ni za v smeti. x^x

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

no, jst lohk rečem, da mam večinoma z bejbami dvojčicami izkušnje xrolleyesx tiste, k jih poznam, znajo bit grozno težke :o|o: niso za prov dolg prenašat xrolleyesx seveda se pa zmer najdejo izjeme xDDx

kar poznam pa tipov ....... znajo bit pa prov zanimivi x:px x:Dx

Moj mož je z mano prav zadovoljen x^x , pa je imel praj same škorpije :xx!: in so se mu zagravžale x:Dx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Moj mož je z mano prav zadovoljen x^x , pa je imel praj same škorpije :xx!: in so se mu zagravžale x:Dx

Treba citirat, da je čimvečkrat povdarjeno.

Dvojčki smo zakon! :att:

Nordika, kako noga?

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

:vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

A sem bila dovolj jasna??!! :att: :vragec: :vragec:

Ja, ja... xrolleyesx :vragec:

Jasno, OK... :vragec:

Kaj se tolk dereš... :vragec: :vragec: x:Dx x:o)x

xDDx dons sem prvi dan v službi in sem se glih pred pol ure spotaknila ob eno nogo od stola in me zdej full boli :xx!: Sam, sej bom prežvela :palec:

Sem prišla do zaključka, da ne bom forsirala in bom počakala z letenjem še kakšen teden . . . sem mislila it že jutri, samo mam občutek, da je še prekmal x:Ix

Pa ti? Kako kej življenje? Stupid qveščn, sej vem, itaq da si u redu, če si dvojčica . . . si znamo tko narest xDDx x^x

xDDx dons sem prvi dan v službi in sem se glih pred pol ure spotaknila ob eno nogo od stola in me zdej full boli :xx!: Sam, sej bom prežvela :palec:

Sem prišla do zaključka, da ne bom forsirala in bom počakala z letenjem še kakšen teden . . . sem mislila it že jutri, samo mam občutek, da je še prekmal x:Ix

Pa ti? Kako kej življenje? Stupid qveščn, sej vem, itaq da si u redu, če si dvojčica . . . si znamo tko narest xDDx x^x

Sicer to ni moja stvar, ampak... xrolleyesx :vragec:

A se ti ne zdi da za letanje rabiš popolnoma pozdravljen gleženj?

Ker če ga zajebeš zdaj, te zna zajebavat zmeraj... x!x

Sicer pa... x:Dx :vragec: ...kakor hočeš, gleženj je tvoj... x:Dx x:Xx xsrcx :palec:

En popih na nogco. x:Xx Poškodbe je res dobro pocajtat, preden se česa lotiš. Je zoprno, da se zavleče zaradi nestrpnosti. Ampak ja, dvojčki pa čakat ... xDDx

Moje življenje je treutno super!

In zdaj, ko sem to rekla ... bomo videli kaj bo tokrat rekel stric Murphy. xDDx

Uh ja, dvojčica...sem najbolj super al pa najbolj bed. Vmesne faze zame ponavdi odpadejo. Tele moji ekstremi ...

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Sicer to ni moja stvar, ampak... xrolleyesx :vragec:

A se ti ne zdi da za letanje rabiš popolnoma pozdravljen gleženj?

Ker če ga zajebeš zdaj, te zna zajebavat zmeraj... x!x

Sicer pa... x:Dx :vragec: ...kakor hočeš, gleženj je tvoj... x:Dx x:Xx xsrcx :palec:

Ja, oči xrolleyesx

Pa sej sem rekla, da ne bom šla, noooooo x:Ix Bom še počakala, glih zato, ker če se mi spet kej zvije . . . pol bo šele hudo :8):

En popih na nogco. x:Xx Poškodbe je res dobro pocajtat, preden se česa lotiš. Je zoprno, da se zavleče zaradi nestrpnosti. Ampak ja, dvojčki pa čakat ... xDDx

Moje življenje je treutno super!

In zdaj, ko sem to rekla ... bomo videli kaj bo tokrat rekel stric Murphy. xDDx

Uh ja, dvojčica...sem najbolj super al pa najbolj bed. Vmesne faze zame ponavdi odpadejo. Tele moji ekstremi ...

x:Dx na strica Murphyja je treba zmeri računat :palec:

Extremi so cool jst sem itaq kolerik/sangvinik tko, da me hvala bogu hitro mine slaba volja in ponavad ne pustim, da me kakšna stvar jebe al pa najeda . . . mam talent, da jih odmislim xDDx Razen, če je tako velika, da se jo je treba znebit x:Dx takrat pa pucamo :vragec: potem je spet mir in vse kot mora biti x^x

Ja, oči xrolleyesx

Pa sej sem rekla, da ne bom šla, noooooo x:Ix Bom še počakala, glih zato, ker če se mi spet kej zvije . . . pol bo šele hudo :8):

Pridna... x:Xx xsrcx x:Dx xrolleyesx :palec:

joj nč ne hodim več sm xrolleyesx sram naj me bo x:o)x pa tak lufter x:Dx

ne me tepst :OoO:

ooooooo, poglej jo x:px, sem rekel, da morm še mal pogledat, preden grem na malco x;)x

Sem se že spraševal, če je med dvojčicami kakšen fajt bil :inocent:, ker te ni blo neki cajta x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...