Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

joj nč ne hodim več sm xrolleyesx sram naj me bo x:o)x pa tak lufter x:Dx

ne me tepst :OoO:

O glej jo... x:Xx xsrcx

Nič ne bomo tepli... x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

ooooooo, poglej jo x:px, sem rekel, da morm še mal pogledat, preden grem na malco x;)x

Sem se že spraševal, če je med dvojčicami kakšen fajt bil :inocent:, ker te ni blo neki cajta x;)x

:eek: fajt...ma dj ga srat x:Dx sam mam eno hecno obdobje :inocent: x:Dx

O glej jo... x:Xx xsrcx

Nič ne bomo tepli... x:Dx x:o)x

xsrcx uf, še dobr x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:inocent: hecno, to se men sliš fajn xnckrivx, kaj te mal merkur matra x;)x

ja sj u bistvu fajn x;)x ne tale merkur me ne matra glih...prov fajn mi gre :palec: sj sm rekla da komi čakam da bo v sco x:Dx no, pozabla sm sicer na dejstvo da bo retro zravn, sam je kul...... x;)x pa tud drgač....mi je fajn zdejle, čist sm hepi in navdušena in polna optimizma in same bedarije delam, medtem ko vsi ostali jamrajo kak gnil cajt :vio: čudna sm x:Dx

Bora

ja sj u bistvu fajn x;)x ne tale merkur me ne matra glih...prov fajn mi gre :palec: sj sm rekla da komi čakam da bo v sco x:Dx no, pozabla sm sicer na dejstvo da bo retro zravn, sam je kul...... x;)x pa tud drgač....mi je fajn zdejle, čist sm hepi in navdušena in polna optimizma in same bedarije delam, medtem ko vsi ostali jamrajo kak gnil cajt :vio: čudna sm x:Dx

dbest x:Xx, take rabmo x^x, men gre tut čist fajn, glede na to, da november glih ne obožujem najbolj, lublanska megla pa to x:o)x, letos je zaenkrat kej dost ni :hepko: :hepko:, sem pač človek pomladi x:Dx, optimizma mi pa ne zmanjka x:px, pa naj bodo take ali drugačne lune, retro planeti x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

je, je, sam vmes je luna mal nagajala :inocent: , sploh nisem mogel gor x;)x

Dons sem pa kr zaspal proti večeru x:)x, popoldanski počitek :inocent:, se zdajle

še prebujam x:Dx, pa počas bo treba spet spat x;)x, no bojo še ovinki vmes x:Dx,

kakšen hladilnik recimo x^x

uuuu, ti si pa pridna ratala x:px, jst to raj ne prakticiram x:Dx, saj veš prijatelje ne smeš zanemarjat x:)x ,

midva s hladilnikom sva zlo prijatlja x:Dx, vedno ma kej zame x;)x, on je pa vesel, ker mu mal težo zmanjšam x:px,

ta pravo prijateljstvo, bi človk rekel x^x

morš to pol tko kt js :o|o: hladilnik zmeri bol kot ne prazn, kak kos sira pa pa kak gnil paradajz xrolleyesx pa ene čudne kosmate zadeve v alufolijo zavite :O: včas je verjetno blo to kj za pojest, zj pa zgleda kt pošastke iz kake fantastike x;)x pol ti pa nekak ni dab kej dost se smuku tam okol x:Dx

Bora

Guest mačona

ej, kaj je Merkur slučajno še retro? ker zadnje dneve vse črke mešam pa ko me kdo kaj vpraša, ga gledam ko tele v nova vrata, ker nikogar ne zastopim, kaj mi je rekel. ali si moram pa samo ušesa očistiti? :inocent:

:palec: js pa kr mim hladilnika :palec: zelo uspešno, tud po pir si ne grem x;)x

ignoriram x:Dx

pa to je samo za določen rok, jel? ne za stalno? ker komu pa bom pol na naslednjem partiju kradla pivo? :C: če ti ga dajo, je bedno, jaz ga hočem krast. :inocent: x:o)x

midva s hladilnikom sva zlo prijatlja x:Dx, vedno ma kej zame x;)x, on je pa vesel, ker mu mal težo zmanjšam x:px,

ta pravo prijateljstvo, bi človk rekel x^x

zelo modra misel. x^x

se kar strinjam z avtorjem. x8Dx x:Dx x:px

s tem da tebi se zaradi zmanjšane teže hladilnika telesna masa ne poveča ... skratka obratnorazmerno. pri meni pa gre to kar premosoraznerno, hehe ... x8Dx x:Dx

morš to pol tko kt js :o|o: hladilnik zmeri bol kot ne prazn, kak kos sira pa pa kak gnil paradajz xrolleyesx pa ene čudne kosmate zadeve v alufolijo zavite :O: včas je verjetno blo to kj za pojest, zj pa zgleda kt pošastke iz kake fantastike x;)x pol ti pa nekak ni dab kej dost se smuku tam okol x:Dx

xsmx xsmx xsmx

pa ziher da je retro, še citirati več ne znam. x:Dx

A, potem je vse v redu s tabo... x:Dx x:Dx :palec:

Sem že mislil da je kaj narobe... :eek: xrolleyesx :O: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Guest mačona

ata (saj te lahko kličem tako? :inocent: ), jaz sem pa danes glih razmišljala, kako pogrešam Aakhuta ... pa da že dolgo nisem šla med normalen folk. predolgo sem že med norci. pa sem mislila, kaj če bi šla na Metelkovo, tam je polno normalnega folka, pa mogoče kje zahaklam Aakhuta ali pa Onixa. na šihtu in na ulici srečujem same norce. :o|o: v 4-ko me je pa strah iti, da me Aakhut kje ne omami z lučkami, pa si bom spet kaj omislila in bom drug dan na forum pisala, da so me ugrabili vesoljci ...

tako kot takrat, ko je pivo od Aakhuta nekak čudno učinkovalo name, šla sem spat z make upom, zbudila pa se brez. še vedno si nisem čist na jasnem, če so bili uni luftarji na delu ali sem bila mesečnik ali spet kaj tretjega? xNNx :OoO: xnckrivx :inocent:

ej, kaj je Merkur slučajno še retro? ker zadnje dneve vse črke mešam pa ko me kdo kaj vpraša, ga gledam ko tele v nova vrata, ker nikogar ne zastopim, kaj mi je rekel. ali si moram pa samo ušesa očistiti? :inocent:

xyesx še je retro . . . tko, da bo minil x;)x

Support bacteria, they're the only culture some people have!

..men je retro merkur se kar OK... sam dnevi ko obraca so pa katastrofalni... tolk enih prometnih pizdarij ko taX pa se ne... :o|o: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx to ti čist verjamem, no pri nas ga kar sproti čistimo x^x, pol pa čudnih zadev ni x:px, prej vse zgine x:Dx, no v skrajnem primeru je šlo mogoče že kej v smeti :inocent:, sam tist že ni blo preveč dobr x;)x Če je pa slučajno preveč prazen, dobim neustavljivo željo po trgovini x:Dx, pol je pa fajn, da si izpolnim svojo željo x:Dx in na koncu sva oba zadovoljna, ker drugače mam prav tist občutek :o|o:, kaka beda, nč ni za jest :vragec:. Se spomnim, da so se včasih doma prav pritoževal, ker sem naredil blagovne rezerve raznih ribjih konzerv in namazov x:px, da me kej ne preseneti v soboto pozno zvečer :inocent:, sam hladilnik je pa pol fajn zgledal x;)x

ker je men nejveč muka lih šoping, si lohk ziher da me nikol ne zagrabi kakšna taka neustavljiva želja.........čprov občutek "fak nč ni za jest" dobr poznam x:Dx x:Dx mah, nism js za u kuhno res ne :o|o:

Bora

:inocent: jst tut nisem tak velik ljubitelj šopinga, razen špecerije, tam ni nobenih problemov x:px, imajo kr fajn stvari x;)x

Ma men je najhuj, če grem jst v gostilno, pa ven lačen :vragec:, ker pol si mislim, pa boljš da sploh ne bi šel jest x:o)x,

doma se to redko zgodi x:px, se je pa že zgodil, da sem že nehu jest, pa vse pospravil x:)x, pol sem pa dobil občutek,

da bi še jedel, pa še enkrat akcija x:Dx, ja biki pa to x;)x

ker je men nejveč muka lih šoping, si lohk ziher da me nikol ne zagrabi kakšna taka neustavljiva želja.........čprov občutek "fak nč ni za jest" dobr poznam x:Dx x:Dx mah, nism js za u kuhno res ne :o|o:

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Pa "plemenita plesen"... x:px x:Dx :vragec: :palec:

ata (saj te lahko kličem tako? :inocent: ), jaz sem pa danes glih razmišljala, kako pogrešam Aakhuta ... pa da že dolgo nisem šla med normalen folk. predolgo sem že med norci. pa sem mislila, kaj če bi šla na Metelkovo, tam je polno normalnega folka, pa mogoče kje zahaklam Aakhuta ali pa Onixa. na šihtu in na ulici srečujem same norce. :o|o: v 4-ko me je pa strah iti, da me Aakhut kje ne omami z lučkami, pa si bom spet kaj omislila in bom drug dan na forum pisala, da so me ugrabili vesoljci ...

tako kot takrat, ko je pivo od Aakhuta nekak čudno učinkovalo name, šla sem spat z make upom, zbudila pa se brez. še vedno si nisem čist na jasnem, če so bili uni luftarji na delu ali sem bila mesečnik ali spet kaj tretjega? xNNx :OoO: xnckrivx :inocent:

x:Dx x:Dx xrolleyesx x:Dx xsrcx

Kliči me kakor ti paše... x:Dx xsrcx x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...