Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Dvojček? Včasih se ne more odločiti, ali bi bil levi ali desni, ali bi bil dvojajčni ali pa samo enojajčni.

... ali bi pomagal celemu svetu, ali pa le sebi.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

... ali bi pomagal celemu svetu, ali pa le sebi.

Samo sebi x^x . . . No ja, pa celmu svetu tud, tko mimogrede x:Dx :P

Halooo! Dvojčki in ostali luftki x:Xx

Jst sem si pa neki kupla včeri :onfire: xDDx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Dejmo še mal za dvojčice poskakat :hepko: :hepko: :hepko:, pa za njihove somišljenike x:px :onfire: :onfire:

A je kakšen dohtar kle gor :inocent: ? Kok dolg traja, da neha zvin bolet ????!!!!

Sej sem čist pridna x:Ix . . . itaq sem do teme v službi :sori: - čez pol ure grem domov in bo že noč xrolleyesx

... pa spet kuhat x:px x:Dx

... danes bojo testenine s treviso radičem . . . mož ni neki navdušen, samo sem ga postavila zadnjič pred dejstvo, da ne bom 2 različna kosila delala samo zato ker je on lačen, če ne je mesa zraven xrolleyesx . . . sem ga nekak prepričala, da se mu bo itaq skrčil želodec in potem bo u redu x;)x x:Dx

:inocent: x:Dx dobr ti to moža pedenaš x:Dx, sicer sploh ne vem, kaj je treviso radič xnckrivx, lohk mu pa daš več testenin pa bo, sej od testenin se da tut najest x:px, tut jst mam kakšen nemesni dan, pa se mi zdi čist kul, no lohk bi jih blo več. Je pa res, da jst tut ribe, kalamare ... prištevam med nemesne dneve x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Kaj, kaj ?????

Tole x:px x^x

http://img150.imageshack.us/img150/1453/spidergrofrontpp7.jpg

:inocent: x:Dx dobr ti to moža pedenaš x:Dx, sicer sploh ne vem, kaj je treviso radič xnckrivx, lohk mu pa daš več testenin pa bo, sej od testenin se da tut najest x:px, tut jst mam kakšen nemesni dan, pa se mi zdi čist kul, no lohk bi jih blo več. Je pa res, da jst tut ribe, kalamare ... prištevam med nemesne dneve x;)x

Ma, Treviso je tist rdeč radič k je v takoh podolgovatih glavah . . . poglej pri zelenjavi, v vsakem Mercatorju ga majo zdej x:px

Sej pol, ko je blo skuhano ni nič jamral - je šel še 1x iskat x:Dx :palec:

Dons bojo pa malancani x:o)x

Ma, Treviso je tist rdeč radič k je v takoh podolgovatih glavah . . . poglej pri zelenjavi, v vsakem Mercatorju ga majo zdej x:px

Sej pol, ko je blo skuhano ni nič jamral - je šel še 1x iskat x:Dx :palec:

Dons bojo pa malancani x:o)x

Nordi, dbest :palec: za nakup x:px

:inocent: Aja tko se reče xnckrivx , se vid, da ne kupujem solate x;)x, drugač mi je pa tale radič najboljši x^x, sam ne vem pa kako gre to skup :inocent:, kakšno omako pogrešam x:px, ali so bile kakšne polnjene testenine x?x

A sam malancani :eek:, to se pa men zdi bolj mal za jest :inocent: xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

:eek: kakšne omake neki - mi zdravo jemo x:Dx x^x samo olibno olj pa mal parmezana :yumy:

Z malancani pa še ne vem kaj bom . . . potenstala najbrž, pa mal paradižnika . . . bo res še omakca nakoncu koncev xrolleyesx , ampak zdrava xDDx

Bom še polnozrnate testenine uturila xg:Dx

Hvala! Z nakupom sem pa tud jst čist happy xyesx :palec:

Samo sebi x^x . . . No ja, pa celmu svetu tud, tko mimogrede x:Dx :P

Halooo! Dvojčki in ostali luftki x:Xx

Jst sem si pa neki kupla včeri :onfire: xDDx

A metlo... x?x

Mislim, za letanje... x:Dx x:o)x

... :xx!: ... :o|o:

:sick: :sad: :sniky:

Za obe... x:Xx x:Xx xsrcx xsrcx

Karkoli vaju že matra, naj čimprej mine... x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

xyesx ja prototip

:eek: :vragec: xrolleyesx x!x

Bodi previdna s prototipi... x:Dx

Prid raje k nam... x:Dx

Naše so PREVERJENO najboljše... x^x :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Guest mačona
A metlo... x?x

Mislim, za letanje... x:Dx x:o)x

Za obe... x:Xx x:Xx xsrcx xsrcx

Karkoli vaju že matra, naj čimprej mine... x:Xx

eeeemmmm, mislim, da so ble prebavne motnje ali pa začetna faza astme. ali pa histerije. nekaj od tega. nič kritičnega. pač odvisno, kaj si bom zbrala. odvisno, kermu planetu se bom pustila, da me osvoji in nadvlada. danes Neptun pa Uran. več kot očitno. x:Dx :vio: bi bil že čas za kakšnega Merkurja pa Venero.

eeeemmmm, mislim, da so ble prebavne motnje ali pa začetna faza astme. ali pa histerije. nekaj od tega. nič kritičnega. pač odvisno, kaj si bom zbrala. odvisno, kermu planetu se bom pustila, da me osvoji in nadvlada. danes Neptun pa Uran. več kot očitno. x:Dx :vio: bi bil že čas za kakšnega Merkurja pa Venero.

Naj bo Merkur... x:Dx :palec:

Ostalo bo potem lahko, kot igra... x:Dx xsrcx

...get a life outside astrology... :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx :vragec:

Če je pa astrologija tako dober izgovor za marsikaj... x:px x:Dx :vragec: x:o)x

x:Dx :vragec:

Če je pa astrologija tako dober izgovor za marsikaj... x:px x:Dx :vragec: x:o)x

...najboljsi alibi za to, da ne naredis nic... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

prav. :vragec: hm, le kdo to pravi ... ki povsod meče naprej tisti svoj T-kvadrat. xcivx :vragec: x:Dx

...ena tema se ni povsod... in nikjer nisem iskal alibija za nesreco... ce si podrobno preberes bos vidla, da se s tem ukvarjam in ne iscem v tem alibija za slabo pocutje, kot nekateri... jaz na to gledam evolutivno in ne fatalisticno, kot nekateri... :vragec:

Frank Zappa

Guest mačona

ni glih čist ena sama tema. :inocent:

kakorkoli ... se pač ukvarjam z lastno nesrečo ... pač tonem ... da bom splavala na površje ... mi ni pa še nihče rekel, da mi učenje astrologije ne gre ... v 2,5 letih bi res lahko osvojila več, pogledala več kart, poskusila narediti več analiz ... ampak OK, je kar je .... saj so še druge stvari. ne rečem, da sem super talent za astrologijo. pač delam intuitivno. :xx!: sive celice so bolj švoh. kaj če bi bli sami intelektualci? :inocent: dolgčas. x:Dx

aja, zadanem pa recimo 90 % ljudi po videzu, katero znamenje so. to je tudi nekaj. ker delam intuitivno. tebe zanima evolutivno ... ne da se mi razmišljati, da bi dojela, v čem je point tega. mi ni treba. x:)x

Nordika, the best za tvoj nakup. :palec: xrosex

Najbolj mi je v oči padel napis ....independence.

xrainbowx le poleti v mavrično deželo xrainbowx

kaj če bi bli sami intelektualci? :inocent: dolgčas. x:Dx

Veš kdaj sem jaz to že staršem govorila ... x:Dx x:Dx x:Dx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...