kukica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Dvojček? Včasih se ne more odločiti, ali bi bil levi ali desni, ali bi bil dvojajčni ali pa samo enojajčni.... ali bi pomagal celemu svetu, ali pa le sebi. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 ... ali bi pomagal celemu svetu, ali pa le sebi. Samo sebi . . . No ja, pa celmu svetu tud, tko mimogrede Halooo! Dvojčki in ostali luftki Jst sem si pa neki kupla včeri Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Halooo! Dvojčki in ostali luftki Jst sem si pa neki kupla včeri Kaj, kaj ????? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 ... :xx!: ... Mysti bejbi, drži se. Pride spet sonček, boš videla. xrosex Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Dejmo še mal za dvojčice poskakat , pa za njihove somišljenike A je kakšen dohtar kle gor ? Kok dolg traja, da neha zvin bolet ????!!!! Sej sem čist pridna . . . itaq sem do teme v službi - čez pol ure grem domov in bo že noč ... pa spet kuhat ... danes bojo testenine s treviso radičem . . . mož ni neki navdušen, samo sem ga postavila zadnjič pred dejstvo, da ne bom 2 različna kosila delala samo zato ker je on lačen, če ne je mesa zraven . . . sem ga nekak prepričala, da se mu bo itaq skrčil želodec in potem bo u redu dobr ti to moža pedenaš , sicer sploh ne vem, kaj je treviso radič , lohk mu pa daš več testenin pa bo, sej od testenin se da tut najest , tut jst mam kakšen nemesni dan, pa se mi zdi čist kul, no lohk bi jih blo več. Je pa res, da jst tut ribe, kalamare ... prištevam med nemesne dneve Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Kaj, kaj ????? Tole http://img150.imageshack.us/img150/1453/spidergrofrontpp7.jpg dobr ti to moža pedenaš , sicer sploh ne vem, kaj je treviso radič , lohk mu pa daš več testenin pa bo, sej od testenin se da tut najest , tut jst mam kakšen nemesni dan, pa se mi zdi čist kul, no lohk bi jih blo več. Je pa res, da jst tut ribe, kalamare ... prištevam med nemesne dneve Ma, Treviso je tist rdeč radič k je v takoh podolgovatih glavah . . . poglej pri zelenjavi, v vsakem Mercatorju ga majo zdej Sej pol, ko je blo skuhano ni nič jamral - je šel še 1x iskat Dons bojo pa malancani Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Čveke, en super lep pozdravček Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Kok je ena škorpija pridna Zmeri pride pozdravit Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Ma, Treviso je tist rdeč radič k je v takoh podolgovatih glavah . . . poglej pri zelenjavi, v vsakem Mercatorju ga majo zdej Sej pol, ko je blo skuhano ni nič jamral - je šel še 1x iskat Dons bojo pa malancani Nordi, dbest za nakup Aja tko se reče , se vid, da ne kupujem solate , drugač mi je pa tale radič najboljši , sam ne vem pa kako gre to skup , kakšno omako pogrešam , ali so bile kakšne polnjene testenine A sam malancani , to se pa men zdi bolj mal za jest Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 kakšne omake neki - mi zdravo jemo samo olibno olj pa mal parmezana Z malancani pa še ne vem kaj bom . . . potenstala najbrž, pa mal paradižnika . . . bo res še omakca nakoncu koncev , ampak zdrava Bom še polnozrnate testenine uturila Hvala! Z nakupom sem pa tud jst čist happy Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Samo sebi . . . No ja, pa celmu svetu tud, tko mimogrede Halooo! Dvojčki in ostali luftki Jst sem si pa neki kupla včeri A metlo... Mislim, za letanje... ... :xx!: ... Za obe... Karkoli vaju že matra, naj čimprej mine... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 A metlo... Mislim, za letanje... ja prototip Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 ja prototip x!x Bodi previdna s prototipi... Prid raje k nam... Naše so PREVERJENO najboljše... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 A metlo... Mislim, za letanje... Za obe... Karkoli vaju že matra, naj čimprej mine... eeeemmmm, mislim, da so ble prebavne motnje ali pa začetna faza astme. ali pa histerije. nekaj od tega. nič kritičnega. pač odvisno, kaj si bom zbrala. odvisno, kermu planetu se bom pustila, da me osvoji in nadvlada. danes Neptun pa Uran. več kot očitno. bi bil že čas za kakšnega Merkurja pa Venero. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 eeeemmmm, mislim, da so ble prebavne motnje ali pa začetna faza astme. ali pa histerije. nekaj od tega. nič kritičnega. pač odvisno, kaj si bom zbrala. odvisno, kermu planetu se bom pustila, da me osvoji in nadvlada. danes Neptun pa Uran. več kot očitno. bi bil že čas za kakšnega Merkurja pa Venero. Naj bo Merkur... Ostalo bo potem lahko, kot igra... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 ja, Merkur bi bil pametna izbira. pa Sonce tudi v bistvu. če bo Venera, se bom odebelila od žrtja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 ...get a life outside astrology... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Če je pa astrologija tako dober izgovor za marsikaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Če je pa astrologija tako dober izgovor za marsikaj... ...najboljsi alibi za to, da ne naredis nic... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Kok je ena škorpija pridna Zmeri pride pozdravit če pa znate bit prov fajni no, sploh tipčki znajo bit pa še čveke naj bi bli in pol jst po kitajcu pašem smle Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 ...get a life outside astrology... prav. hm, le kdo to pravi ... ki povsod meče naprej tisti svoj T-kvadrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 prav. hm, le kdo to pravi ... ki povsod meče naprej tisti svoj T-kvadrat. ...ena tema se ni povsod... in nikjer nisem iskal alibija za nesreco... ce si podrobno preberes bos vidla, da se s tem ukvarjam in ne iscem v tem alibija za slabo pocutje, kot nekateri... jaz na to gledam evolutivno in ne fatalisticno, kot nekateri... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 ni glih čist ena sama tema. kakorkoli ... se pač ukvarjam z lastno nesrečo ... pač tonem ... da bom splavala na površje ... mi ni pa še nihče rekel, da mi učenje astrologije ne gre ... v 2,5 letih bi res lahko osvojila več, pogledala več kart, poskusila narediti več analiz ... ampak OK, je kar je .... saj so še druge stvari. ne rečem, da sem super talent za astrologijo. pač delam intuitivno. :xx!: sive celice so bolj švoh. kaj če bi bli sami intelektualci? dolgčas. aja, zadanem pa recimo 90 % ljudi po videzu, katero znamenje so. to je tudi nekaj. ker delam intuitivno. tebe zanima evolutivno ... ne da se mi razmišljati, da bi dojela, v čem je point tega. mi ni treba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Nordika, the best za tvoj nakup. xrosex Najbolj mi je v oči padel napis ....independence. le poleti v mavrično deželo kaj če bi bli sami intelektualci? dolgčas. Veš kdaj sem jaz to že staršem govorila ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.