Nordika 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Najbolj mi je v oči padel napis ....independence Dobr opažaš Independence piše, ja Upam, da ga bom lahko sprobala čim prej. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 kakšne omake neki - mi zdravo jemo samo olibno olj pa mal parmezana Z malancani pa še ne vem kaj bom . . . potenstala najbrž, pa mal paradižnika . . . bo res še omakca nakoncu koncev , ampak zdrava Bom še polnozrnate testenine uturila Hvala! Z nakupom sem pa tud jst čist happy ufff, mata pa res zdravo prehrano , sam tako bi jst rabil kr v velikih količinah , ne morem lačen laufat , sprobano letos parkrat na morju Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Morgen... Nekaj se zabušava tukaj zadnje cajte... Zbudite se... x!x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Morgen... Nekaj se zabušava tukaj zadnje cajte... Zbudite se... x!x Hoj! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Oj! Končno... Nekdo je še živ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 . . . samo mi je neki koža premejhna danes Domov bi šla . . . pod kovter poslušat dež Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 . . . samo mi je neki koža premejhna danes Domov bi šla . . . pod kovter poslušat dež Nič bat, ne bo počila... Saj je raztegljiva... In zakaj ne greš domov poslušat dež? En dan bodo že preživeli brez tebe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Sem se odločila, da bom šla danes prej iz službe. Sej imam rada dež, samo danes nekam melanholično deluje Samo še do 13h počakam, ker ena sodelavka prinese torto za 1. plačo Potem pa grem domov si prižgat svečke, da si naredim prijazno svetlobo . . . Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 samo pozdravim vas ... Sem po enem tednu v službi in imam veliko dela. Paše, da mi ni treb skoz po netu bluzit. Nordika, uživaj v svečkah. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Še dvojčice in ostale goste pozdravim , pa da ne bo Piki spet rekla, da vas zanemarjam , v četrtek zvečer se nas par dobi pri Kavalu, več piše v levih , vem da imata s Kukico meditacijo, ampak to je mal kasneje, no če bosta pri volji , saj vem kakšen je filing po meditaciji Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Po meditaciji gre Pika sam še dam, spat, k je tok raznežena in blažena, da... Tmse bom pa sam kregala ziher. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Kakšno kreganje bomo ja sami fajni tam prid, prid aja, dvojčice, haljo pa dvojčki tud, no, če slučajno kšn uleti mim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 evo mene ... glih letim mimo ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 čvekulje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Škorpija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Da je seks v troje fajn, lahko rečeš samo, ko si z dvojčkom. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Da je seks v troje fajn, lahko rečeš samo, ko si z dvojčkom.Pr nas pa kar v 4 seksamo. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Škorpija. Pa kje si ti... Povsod te je dost, samo doma te ni... Pr nas pa kar v 4 seksamo. Pri nas pa samo v troje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Pri nas pa samo v troje... Brezvezneži. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Čveke me je dons en dvojček tko lepo presenetil Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 čvekice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Pa kje si ti... Povsod te je dost, samo doma te ni... Ma, če sm smptana, pol pa raj spokam. čvekice O, mala. Pogrešam te. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 js tud tebe..pa sebe tud, ampak se sestavljamo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 js tud tebe..pa sebe tud, ampak se sestavljamo Kr poštimi se, bomo že počakal. Če pa kej rabiš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Jutro! sam kwa pa en folk dela na cestah je pa za popent <---- milo rečeno Tok k me je dons en kreten <---- milo rečeno , izsilil na mokri cesti, pa še ne!! Dobr, da na nasprotnem pasu ni bilo nobenega, ker potem ne vem kje bi bla jst zdajle Kar postavil se je čist na moj pas k je prišel iz stranske ceste, jst pa 20 m stran. Budala kretenska Kok mi je pa slabo ratalo, ko je prišlo za mano Zdej sem si vzela pravico, da se počasi sestavim, preden začnem delat. Pijem kavo in jem piškote BTW včeraj sem letela prvič po enem mesecu in Groza, kok sem ven padla ! V zraku sem bila ko kura , vse je bilo čudno, padalo kar ni ubogalo, kar neki po svoje Sploh nisem imela občutka, da ga imam pod kontrolo, beda. Zdej pa spet jovo-na-novo , pa tko mi je že šlo dobr! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.