alef 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 jst tud Kaj pa tebe briga kaj ima mene za obrekovat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Kaj pa tebe briga kaj ima mene za obrekovat... Po moje nima tebe v mislih Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Po moje nima tebe v mislih Upam da res ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Upam da res ne... Tebe vsi maramo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Tebe vsi maramo Saj ne morte drugače... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Kaj pa tebe briga kaj ima mene za obrekovat... Nimam tebe. Sej je vse ok. Moji predsodki, moji problemi. Delam na tem, da izginejo. Dober večer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Delam na tem, da izginejo. ...zaprem oci in ze te vec ni pristop?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 ...zaprem oci in ze te vec ni pristop?? Ne, ta pristop žal ne deluje...sem ga na teb sprobala, pa še kr kle visiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Nimam tebe. Sej je vse ok. Moji predsodki, moji problemi. Delam na tem, da izginejo. Dober večer. Potem pa... ...srečno in uspešno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ne, ta pristop žal ne deluje...sem ga na teb sprobala, pa še kr visiš. ...jah odsotnost erekcije je komplexna zadeva... ce ni stimulusa pol jest ne morm nic... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ne, ta pristop žal ne deluje...sem ga na teb sprobala, pa še kr kle visiš. ...jah odsotnost erekcije je komplexna zadeva... ce ni stimulusa pol jest ne morm nic... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ...jah odsotnost erekcije je komplexna zadeva... ce ni stimulusa pol jest ne morm nic... Lej, Samsič, prej se boš sprjaznu s tem, da pač nis ta prav dec, prej bo bolš za vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Lej, Samsič, prej se boš sprjaznu s tem, da pač nis ta prav dec, prej bo bolš za vse. ...pravi dec ni pravi dec brez prave babe(sej se tut Ronu Jeremyju verjetn ne bi dvignu ob pogledu na zaseko)... ti kar prelagi tovor na moja pleca... ampak prej ko slej se bOS mogla s tem spopast... karma-that's the way life is... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Sej, v tem je največja fora, da ti NE vidiš PRAVE babe, pa če ti po zgornji glavi skače. Kr ene zaseke, pa sumoborke vidiš. Treba se bo naučit gledat s srcem, Samsič, ne s tičem. Aja, sej res, skala namest srca tega ne more narest. Vdam se...brezupen primerk si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Sej, v tem je največja fora, da ti NE vidiš PRAVE babe, pa če ti po zgornji glavi skače. Kr ene zaseke, pa sumoborke vidiš....pol mi pa kup ena rengentska ocala, ker jaz ne morm vidt skoz vso to zaseko... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Neču. K pol se boš zalubu vame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Neču. K pol se boš zalubu vame. ..mas res... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ..mas res... Ne morem verjet. Zmagala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ...na koncu vedno zmaga resnica... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ...na koncu vedno zmaga resnica... Tole morm tud citirat, za vsak slučaj, če si boš kdaj premislu, da mam črno na belem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ..se zmeri se lahko zglasujem na nepristevnost(24/7 itak)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 O, srči. A greš ti tarok dons? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ..men se ne da mislt par ur skupi... sej ves mene.. ni koncentracija... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ..men se ne da mislt par ur skupi... sej ves mene.. ni koncentracija... Sej, mogoče te novmo rabil...sam tko, mal preventivno vprašam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Sej, mogoče te novmo rabil...sam tko, mal preventivno vprašam. ...eh ti mene ne rabla... pol pa svizec zavije cokolado... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.