Ninca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 alef, Pika Pikica, Samson.....berem tele zadnje komentarje......sploh ne veste kok sm se pa jst zdele nasmejala hehe....LOL res ste face alef....se vidmo doma aja - 30.1. mam pa RD Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ..ja sej pikica je res faca! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ...eh ti mene ne rabla... pol pa svizec zavije cokolado... A sm tok očitna? alef, Pika Pikica, Samson.....berem tele zadnje komentarje......sploh ne veste kok sm se pa jst zdele nasmejala hehe....LOL res ste face Samsič, a s vidu, kok se nam ta frišna prlizuje...ta zna še daleč prlezt. ..ja sej pikica je res faca! No, povej, kva b spet rd od mene? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Samsič, a s vidu, kok se nam ta frišna prlizuje...ta zna še daleč prlezt. TAMALA MA NOS ZA SLANINO, TA MORE BIT HUDA PSICA No, povej, kva b spet rd od mene? prosim ce danes ne bi izvajala sonoznih poskov v crnucah ker smo mi lih na frisno parket polagal v jarsah.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 prosim ce danes ne bi izvajala sonoznih poskov v crnucah ker smo mi lih na frisno parket polagal v jarsah.... A take si mislu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 A take si mislu? ...e sm te na into vrgu.. sploh nismo parketa polagal.. ampak boga vasa hisa... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ...e sm te na into vrgu.. sploh nismo parketa polagal.. ampak boga vasa hisa... Ah, je fotr majstr...je že vedu, ker težk karakter bo mel pr bajti, pa je worngi sezidu. To je jelovica. :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 jao go on, go on! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ah, je fotr majstr...je že vedu, ker težk karakter bo mel pr bajti, pa je worngi sezidu. ...tut jelovica ne pomaga pr takem karakterju oz. kraterju... ..sem pogledu prot crnucam... vidm en tak vulkan da ven buta... a si do lave prskakala al kaj??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ...tut jelovica ne pomaga pr takem karakterju oz. kraterju... ..sem pogledu prot crnucam... vidm en tak vulkan da ven buta... a si do lave prskakala al kaj??? Joj, Samson, kake blodnje in prividi...glej, jst mam Ruglja sam 1 km stran, sva praktično soseda, pa se lohk zavzamem, da te podnujno sprejme, k tole je pa res že kriza! :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Joj, Samson, kake blodnje in prividi...glej, jst mam Ruglja sam 1 km stran, sva praktično soseda, pa se lohk zavzamem, da te podnujno sprejme, k tole je pa res že kriza! :OO!:...en kilometer stran... to sumoborka rabi lih 3 zivljenja da pride tja... bom su rajs kar sam k njemu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ...en kilometer stran... to sumoborka rabi lih 3 zivljenja da pride tja... bom su rajs kar sam k njemu... Samsič, hejt to brejk it tu ju, ampak smo v dobi, ko so iznašli tulifone...sam en klic sem stran od njega...GSM mam pa tud 5 centi stran....ga bom že dosegla, nč bat. Sej, zakaj me pa maš, ti moj krofek. HAM, pa te ni več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Samsič, hejt to brejk it tu ju, ampak smo v dobi, ko so iznašli tulifone...sam en klic sem stran od njega...GSM mam pa tud 5 centi stran....ga bom že dosegla, nč bat. Sej, zakaj me pa maš, ti moj krofek. HAM, pa te ni več. ...ti pa telefon... za koga me pa mas? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ...ti pa telefon... za koga me pa mas? Ej, ne boš me s tem sprovuicru, da te bom poklicala...ti navihanc, ti, vse bi sprobu, sam, da prideš v kontakt z mano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ej, ne boš me s tem sprovuicru, da te bom poklicala...ti navihanc, ti, vse bi sprobu, sam, da prideš v kontakt z mano. ..ja sevede.. a ne se ves kaxno nagrado je slovensko drustvo za tektonske premike razpisalo nate?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ..ja sevede.. a ne se ves kaxno nagrado je slovensko drustvo za tektonske premike razpisalo nate?? Sje, zato me hočš pa na vsak način premaknt, da boš nagrado pobrov, pohlepnež. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 ..mani mani mani mast bi fani in d rič mens vorld... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 čvekice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 čveke nč kej ni dons še od vas Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Oj!Dvojčki v Škorpjonih, Škorpjoni v Dvojčkih . . . It's a mixed up World Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Mućkalica... Prav, pa še en luftar tuki... Ko že "domačih" skoraj nič ni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Ovde je krompir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Samo še zeljnata glava manjka... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Sej, to maš pa ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Ne, to je repa... Se vidi da nisi s kmetov pa se ne spoznaš na zelenjavo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.