Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

alef, Pika Pikica, Samson.....berem tele zadnje komentarje......sploh ne veste kok sm se pa jst zdele nasmejala hehe....LOL res ste face

xsmx

alef....se vidmo doma xDDx

aja - 30.1. mam pa RD

Carpe diem!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

..ja sej pikica je res faca! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...eh ti mene ne rabla... pol pa svizec zavije cokolado... x;)x

A sm tok očitna? :inocent:

alef, Pika Pikica, Samson.....berem tele zadnje komentarje......sploh ne veste kok sm se pa jst zdele nasmejala hehe....LOL res ste face

xsmx

Samsič, a s vidu, kok se nam ta frišna prlizuje...ta zna še daleč prlezt. xyesx

..ja sej pikica je res faca! :palec:

No, povej, kva b spet rd od mene? :o|o:

Samsič, a s vidu, kok se nam ta frišna prlizuje...ta zna še daleč prlezt. xyesx

TAMALA MA NOS ZA SLANINO, TA MORE BIT HUDA PSICA x;)x

No, povej, kva b spet rd od mene? :o|o:

prosim ce danes ne bi izvajala sonoznih poskov v crnucah ker smo mi lih na frisno parket polagal v jarsah.... :vragec: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:hepko: :hepko: :hepko: :hepko:

A take si mislu? :vragec: x:px x:Dx

...e sm te na into vrgu.. sploh nismo parketa polagal.. ampak boga vasa hisa... x:Dx :vragec: x;)x

Frank Zappa

Ah, je fotr majstr...je že vedu, ker težk karakter bo mel pr bajti, pa je worngi sezidu. x^x

...tut jelovica ne pomaga pr takem karakterju oz. kraterju... x;)x ..sem pogledu prot crnucam... vidm en tak vulkan da ven buta... a si do lave prskakala al kaj??? x;)x

Frank Zappa

...tut jelovica ne pomaga pr takem karakterju oz. kraterju... x;)x ..sem pogledu prot crnucam... vidm en tak vulkan da ven buta... a si do lave prskakala al kaj??? x;)x

Joj, Samson, kake blodnje in prividi...glej, jst mam Ruglja sam 1 km stran, sva praktično soseda, pa se lohk zavzamem, da te podnujno sprejme, k tole je pa res že kriza! :OO!:

Joj, Samson, kake blodnje in prividi...glej, jst mam Ruglja sam 1 km stran, sva praktično soseda, pa se lohk zavzamem, da te podnujno sprejme, k tole je pa res že kriza! :OO!:

...en kilometer stran... to sumoborka rabi lih 3 zivljenja da pride tja... bom su rajs kar sam k njemu... x;)x

Frank Zappa

...en kilometer stran... to sumoborka rabi lih 3 zivljenja da pride tja... bom su rajs kar sam k njemu... x;)x

Samsič, hejt to brejk it tu ju, ampak smo v dobi, ko so iznašli tulifone...sam en klic sem stran od njega...GSM mam pa tud 5 centi stran....ga bom že dosegla, nč bat. Sej, zakaj me pa maš, ti moj krofek. :yumy:

HAM, pa te ni več. :vragec:

Samsič, hejt to brejk it tu ju, ampak smo v dobi, ko so iznašli tulifone...sam en klic sem stran od njega...GSM mam pa tud 5 centi stran....ga bom že dosegla, nč bat. Sej, zakaj me pa maš, ti moj krofek. :yumy:

HAM, pa te ni več. :vragec:

...ti pa telefon... za koga me pa mas? xrolleyesx x;)x

Frank Zappa

Ej, ne boš me s tem sprovuicru, da te bom poklicala...ti navihanc, ti, vse bi sprobu, sam, da prideš v kontakt z mano. x:Dx :lol:

..ja sevede.. a ne se ves kaxno nagrado je slovensko drustvo za tektonske premike razpisalo nate?? x:Dx

Frank Zappa

..mani mani mani mast bi fani in d rič mens vorld... x;)x

Frank Zappa

x:Dx x:Dx

Mućkalica... x:Dx x:px

Prav, pa še en luftar tuki... x^x x:px

Ko že "domačih" skoraj nič ni... xrolleyesx :vragec: x:Dx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x:Dx x:Dx :palec:

Samo še zeljnata glava manjka... x:px x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

:eek: xrolleyesx :vragec: x:Dx

Ne, to je repa... x:Dx

Se vidi da nisi s kmetov pa se ne spoznaš na zelenjavo... x:Dx x:Dx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...